argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Μήπως έχει βάλει αυτά τα κωλοφιλτρα σαν χαζεμενο δεκατριάχρονο;Τι κούκλα και σήμερα
Μήπως έχει βάλει αυτά τα κωλοφιλτρα σαν χαζεμενο δεκατριάχρονο;Τι κούκλα και σήμερα
Κοίτα και εδώ από την εκπομπή!!Μήπως έχει βάλει αυτά τα κωλοφιλτρα σαν χαζεμενο δεκατριάχρονο;
Όχι ρε πουστη μου..στην κατάψυξη κοιμάται;Κοίτα και εδώ από την εκπομπή!!
Δηλαδή;Όχι ρε πουστη μου..στην κατάψυξη κοιμάται;
Είναι τόσο φρέσκια σαν πιπινι...πως διατηρείται έτσι;;;Δηλαδή;
Μεγάλη καυλα φίλεΕίναι τόσο φρέσκια σαν πιπινι...πως διατηρείται έτσι;;;
Πόσο δίκιο έχεις! Πράγματι, χοντρή ξενέρα αυτά τα χοντροτάκουνα! Βάλε κορίτσι μου, μία γόβα στιλέτο με το μαύρο καλσόν να σου κάνει την ήδη ποδάρα που διαθέτεις, ε΄να αριστούργημα!Με ξενέρωσε όμως το χοντρό τακούνι στις μπότες....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ξανθοκαυλιδιο δίπλα της ποιο είναι;
Σαν αγουροξυπνημένη μου φαίνεται εδώ...Τι κουκλαρα που είναι!!
Της πάει το φούξια! Οι μπότες στιλέτο, όλα τα λεφτά!Sexy με μπότες στιλέτο το μωρό!!!
Με στιλέτο είναι όλα τα λεφτάΤης πάει το φούξια! Οι μπότες στιλέτο, όλα τα λεφτά!
Για πολύ...κάρφωμα αυτό το στιλέτο.Με στιλέτο είναι όλα τα λεφτά
Για πολύ...κάρφωμα αυτό το στιλέτο.
Ωωωωωω....!Επιβαλλεται ενα ανοιγμα ποδιων σε στιλ βασικο ενστικτο!
Δεν την άφησε να κοιμηθεί ο D.J.και μόλις γύρισε καυλωμένος από το νυχτοκαματο της πέταξε τα σκατα έξω....πως να είναι τώρα το κορίτσι;Πόσο δίκιο έχεις! Πράγματι, χοντρή ξενέρα αυτά τα χοντροτάκουνα! Βάλε κορίτσι μου, μία γόβα στιλέτο με το μαύρο καλσόν να σου κάνει την ήδη ποδάρα που διαθέτεις, ε΄να αριστούργημα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν αγουροξυπνημένη μου φαίνεται εδώ...
Sexy με μπότες στιλέτο το μωρό!!!
Λες να την έχει κάνει άλογο?Δεν την άφησε να κοιμηθεί ο D.J.και μόλις γύρισε καυλωμένος από το νυχτοκαματο της πέταξε τα σκατα έξω....πως να είναι τώρα το κορίτσι;
Aν την έχει συνηθίσει σε τέτοια τρελά εγερτηρια ...ΣΙΓΟΥΡΑ!Λες να την έχει κάνει άλογο?
Καλά πως να κρατηθείς άμα κοιμάσαι με αυτήν δίπλα....Aν την έχει συνηθίσει σε τέτοια τρελά εγερτηρια ...ΣΙΓΟΥΡΑ!
Και ποιος δεν θα την έκανε με αυτά που φοράειΛες να την έχει κάνει άλογο?
Είναι που λέμε τα θέλει ο κωλος της..Και ποιος δεν θα την έκανε με αυτά που φοράει
Δεν νομίζω να δυσφορεί με αυτό...Είναι που λέμε τα θέλει ο κωλος της..