SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
πάντως 19/07/1898 στο Βερολίνο είχε γεννηθεί ο Ηerbert Μarcuseεινε με το παλειο ειμερωλογιο
Για 53 χρονων καλα κρατιεται....Ούτε το 1962 είναι, ούτε το 1964 όπως γράφεται παντού. Γεννήθηκε το 1961, απ'ό,τι μου έχουν πεί οι πηγές μου.
Sophia Loren 1988 στα 54 της La CiociaraΓια 53 χρονων καλα κρατιεται....
Είσαι σοβαρός;;;Sophia Loren 1988 στα 54 της La Ciociara
Sophia Loren 1988 στα 54 της La Ciociara
Είσαι σοβαρός;;;
Συγκρίνεις το Έβερεστ με το όρος Αιγάλεω;;;
το Αιγάλεω για την Ολλανδία είναι Έβερεστ και βάλε...Είσαι σοβαρός;;;
Συγκρίνεις το Έβερεστ με το όρος Αιγάλεω;;;
Οκ φίλε,ότι πεις...Τύπε, σιγά την σκυλόφατσα τη Λόρεν, που θα μου την πείτε και Έβερεστ. Το πολύ πολύ Αίτνα, και να την πετάξεις μέσα.
Η Σερραία έχει άλλο ταμπεραμέντο, είναι αλλιώς η ελληνίδα.
το Αιγάλεω για την Ολλανδία είναι Έβερεστ και βάλε...
Οκ φίλε,ότι πεις...
ΠραγματιΡε φίλε, δεν υπάρχει καμμία προκατάληψη.
Και για την Σκλεναρίκοβα να έγραφες εδώ, κάποιος/οι θα βρισκόταν να σου πει ότι είναι μπάζο.
Και για την μακαρίτισα την Βασιλειάδου να έγραφες, κάποιος/οι θα βρισκόταν να σου πει ότι είναι θεά.
Αυτός είναι ο χαρακτήρας του site. Αν το αποδεχτείς, θα περνάς κι εσύ καλά κι εμείς θα γελάμε περίσσότερο!
Πραγματι
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΖΟ H Σκλεναρικοβα (και ο σαβουρογαμιας ο Καρεμπε)
Ενώ η Χούκλη που είναι 120 κιλά αυτή τη στιγμή,είναι πολύ καλύτερη...Τύπε ποτέ δεν κατάλαβα τι σας αρέσει από την δαύτη. Φάτσα μούμιας και τριχωτή μασχάλη. Από τις ιταλίδες εκείνης της εποχής η μόνη που βλεπόταν (κατά τη γνώμη μου) ήταν η Μόνικα Βίττι. Αυτή ήταν γκόμενα.
Τύπε, δεν θα έλεγα οτι η Σκλεναρίκοβα είναι μπάζο. Άν όμως είχα να διαλέξω ανάμεσα στην Χούκλη και τη Σκλεναρίκοβα, θα διάλεγα την πρώτη.
Ενώ η Χούκλη που είναι 120 κιλά αυτή τη στιγμή,είναι πολύ καλύτερη...
Φίλε μου λέω να το αφήσουμε μιας κ δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε...Kritike, το κορμί αυτό ανήκει στην κατηγορία γυναικών που απλώς δεν πρέπει να αδυνατίζουν. Μπορώ να πώ οτι οι καμπύλες από τη μέση και κάτω της δίνουν αισθησιακή πληθωρικότητα. Υπάρχουν χοντρές και χοντρές. Η κορμοστασιά της Χούκλη βγάζει μια αρχοντιά.
Το 2001, στην εκπομπή της Έρτ 'Για μια θέση στο ράφι'. Πόσο θεά μπορεί να είναι μια γυναίκα;
απλά καλή για 1,75μ