iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Και μελανιάζω κι εύκολαΧαχαχα..θα φάμε ξύλο..άστο καλύτερα
Και μελανιάζω κι εύκολαΧαχαχα..θα φάμε ξύλο..άστο καλύτερα
Αν ειναι μια γυρω στα 27 λιγο γεματουλα την ξερω οντως ισχυειΚι εγω ξερω μια που ειναι Νεο Κοσμο. Αλλα δεν παει αλλου , αφου δεχεται σπιτι της . Εχει και κουμ κουατ .....
Θέλω και εγώ μια σε αυτές τις περιοχέςκοιτε ρε γμτ ξερω μια στο Αιγαλεω αλλα....
Όποιος έχει γνωριμίες τρώει ban??Αν ειναι μια γυρω στα 27 λιγο γεματουλα την ξερω οντως ισχυει
Όποιος έχει γνωριμίες τρώει ban??
Που μπορω να την βρω?Κι εγω ξερω μια που ειναι Νεο Κοσμο. Αλλα δεν παει αλλου , αφου δεχεται σπιτι της . Εχει και κουμ κουατ .....
Τηγ εχουν παρει ολα τα ban του Μπου.Που μπορω να την βρω?
στο Νεο Κοσμο
Τηγ εχουν παρει ολα τα ban του Μπου.
[/quote Καλησπέρα φίλε. Που μπορω να τη βρω? εχει λινκ? αν θε; στείλε π.μ.
για ποια λες βρε αδερφέ στο Νέο Κόσμο??έχεις κανα λινκ...ευχαριστώ
Εγω δεν ξερω τιποτε. Εγω υπαλληλος ειμαι. Τον Ματσουαποπισου ρωτα καλυτερα.τον βρετανο ρωτα. αυτος ξερει
δεν το γραφεις σωστα > θα σε μαλλωσω matsu apo piso τον λενεΕγω δεν ξερω τιποτε. Εγω υπαλληλος ειμαι. Τον Ματσουαποπισου ρωτα καλυτερα.
Ότι σου αρέσει να τον τρως από πίσω είναι γνωστό, τα δονητάκια που κουβαλάς μαζί σου για να τα δοκιμάζεις αν φορμαρονται καλά στην τρυπαρα σου γιατί δεν το λεςδεν το γραφεις σωστα > θα σε μαλλωσω matsu apo piso τον λενε
καλως την παλιοπετουγια τον αντρακλα τον πολλα βαρυΌτι σου αρέσει να τον τρως από πίσω είναι γνωστό, τα δονητάκια που κουβαλάς μαζί σου για να τα δοκιμάζεις αν φορμαρονται καλά στην τρυπαρα σου γιατί δεν το λες
Ώρα να σχολασεις έκλεισες 12ωρο από το πρώτο μήνυμα σουδεν το γραφεις σωστα > θα σε μαλλωσω matsu apo piso τον λενε
πρωτα θα σε γλεντησω ;) παντα apo piso και μετα θα φυγωΏρα να σχολασεις έκλεισες 12ωρο από το πρώτο μήνυμα σου
Ευχαριστώ έστω και μετά από καιρό αναγνωρισες ότι προσπαθώ να σε κάνω και εσένα άνδρα αλλά εσένα σου αρέσουν τα στριγκακια τα κόκκινα που κουβαλάς μαζι σουκαλως την παλιοπετουγια τον αντρακλα τον πολλα βαρυ