giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 1.706
Ναι.. μαύρο
Ναι.. μαύρο
Έχει αναφερθεί ξανά και με όνομα Lola Smith. Ζήτησε 150 , έπεσε στα 50....
παιχτη πιο πανω μια ενημερωταρα την παρουσιασε αστερι καποιοι τελικα ειναι για γελοια :thubsdown:δεν αξιζει η κοπελα,ξεκινησε 100 κ επεσε μονη της στο 50αρικο
της προτεινα αν θελει για σπιτι μου,ηρθε αργοπορημενη στο ραντεβου 1,5 ωρα :thubsdown: :thubsdown:
οπως εινα ι στην φωτο,βυζακι μικρο κ χαλαρο παρα πολυ,ωραιος κωλος αλλα με ραγαδες κ οχι τιποτα ιδιαιτερο.Ευχαρη κοπελα,ζητησε κ ηπιε 3 σφηνακια ουισκι γιατι αλλιως δεν λειτουργει!!
τελικα δεν λειτουργει γενικα,ξεκινησε πιπα κ ειχε μαζι της χαρτι που εφτυνε ενω τσιμπουκωνε
Ξενερωσα εννοειται κ επειδη ημουν φορτωμενος της ειπα να συνεχισει τσιμπουκι,εχυσα κ της λεω thank you k bye bye
εδωσα ενα 20αρικο κ πολλα ηταν,τραγωδια η κοπελια,δεν κανει κατ'εμε...αυτα τα ολιγα!
Θα στρώσει η πιάτσα ,αρκεί να καθαρίσει εδώ το νήμα.
Να ξέρεις ότι γράφεται εδώ επηρεάζει και την προσφορά στο mamba.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν μείνει στο mamba σχεδόν μόνο τα σαπάκια που συζητούνται εδώ, και οτιδηποτε καινουργιο θάβεται ή απαξιώνεται.
Το μαυρακι όπως και η κουβανεζα στα 50 μια χαρά είναι ...
τα ιδια εκανε και σε εμενα φιλε ;) εγω εκανα το λαθος να χυσω επανω της αρχισε και φωναζε σαν τρελλη περιτο να αναλυσω πως εφυγε παραλιγο πετωντας απο το πριβε δευτερη φορα απο μαυρουλα σχεδον ιδια αντιμετώπιση ......μπορει να περασε καλυτερα,εγω οταν πληρωνω θελω η αλλη να εχει τουλαχιστον διαθεση!!
50 ευρω εγω δουλευω πλεον 2 μερες για να τα βγαλω μαγκες,οποτε δεν μου περισσευουν...
οσες κοπελες θελουν να εκδιδωνται για τον α,β λογο,τοτε θα ειναι καλυτερα νομιζω για ολους να ημαστε πιο προσγειωμενοι στις εποχες κ στις καταστασεις που περναμε....
Αυτή την έχω πάρει παλαιότερα..
εγω λεω οτι επειδη καποιες εκαναν ενα περασμα απο μυκονο γυρνωντας πηραν και τις τιμες μαζι τους......μαλλον αν τις αγνοησουμε παντελως και τελειως ισως καταλαβουν οτι γυρισαν στην αθηνα της μετακορονοιου εποχης.......πενηνταρικακι και πολλα ειναι για την καθε και καλα ανεξαρτητη.........
συμφωνω φιλε μου αλλα το νημα εδω δεν καθαριζει ... υπάρχουν καποιες που θα παίζουν συνεχως γιατι "πρέπει" να παιζουν ... καταλαβαινεις τι εννοω ...
εκτος αν σπασει το νημα και γίνει ένα μαμπα εως 40 χρονων γκομενες και ενα νημα μαμπα απο 40 μεχρι 100 ετων .... σεβομαι ολους τους συναγωνιστες και τα γουστα τους αλλα δεν νομιζω η πλειοψηφία να γουστάρει τις 50φευγα γυναικες εδω μεσα ...
δηλαδη ελεος δεν υπαρχει αυτο το πραγμα που γινεται τους τελευταίους 8-9 μηνες ....
ανακυκλωση μπάζων και τιποτα αλλο και τα ιδια και τα ιδια ...
Ναι βέβαιαείχες πάρει και πίσω κίνηση;
Ναι βέβαια
Νομίζω 100 εάν θυμάμαι καλάθυμάσαι πόσα έδωσες;
Αλλά από συμμετοχή δεν έλεγεΝομίζω 100 εάν θυμάμαι καλά
εχει χωρο στο Socrates στο σταθμο Λαρισσης.ωραιο κωλαρακι,πολυ μικρο στηθος αλλα φαινεται real η κοπελα.στα 100 ειπε για φουλ αλλα δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι φουμαρει παραδεισενια χορτα οπως ειπε κ δεν ψηθηκα..
όχι αδερφέ.απο όσο ξέρω δεν παίζουν φωτός της Κατερίνας...παιδες...αναζητω καμια φωτο της κατερινας που κανεις duo με την αγνη/μασσαζ...μηπως τις παρω μαζι...έχει κανείς τιποτε?κανα λινκ?θενκς!
όχι αδερφέ.απο όσο ξέρω δεν παίζουν φωτός της Κατερίνας...