METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά η Βικτωρια από δίδυμου 27 ήταν στο mamba απ όσο θυμάμαι έχει κανείς τηλέφωνο επικοινωνίας με την συγκεκριμένη ;;
Καλησπέρα παιδιά η Βικτωρια από δίδυμου 27 ήταν στο mamba απ όσο θυμάμαι έχει κανείς τηλέφωνο επικοινωνίας με την συγκεκριμένη ;;
Τραβέλι δεν είναι αυτό?γ αυτο ξερουμε τιποτα???
ΟυχίΤραβέλι δεν είναι αυτό?
Έχω μιλήσει αρκετά μαζί της χωρίς να έχουμε συναντηθεί. Όχι, δεν είναι του επαγγέλματος.Τα φώτα σας..δεν νομίζω να είναι του επαγγέλματος
Έτσι κατάλαβα κ εγώ. ThnxΈχω μιλήσει αρκετά μαζί της χωρίς να έχουμε συναντηθεί. Όχι, δεν είναι του επαγγέλματος.
Μίλησα μαζί της χαλαρά. Δεν επιθυμεί συνάντηση μου είπε..Αυτό το έχω δει καιρό αλλά δεν μπορώ να της μιλήσω.
Έχει κανείς τρόπο επικοινωνίας;
Κι άλλο αξιόλογο εκτός..thnx manΜίλησα μαζί της χαλαρά. Δεν επιθυμεί συνάντηση μου είπε..
Υπάρχουν πληροφορίες για εδώ?
Μπα?..το παίζουν κ ντίβες?Μπλοκάρουν αβερτα στις 3 ερωτήσεις σε σβήνουν. Γκαλίνα και σβετικ για παράδειγμα.
Μπουρδελοκόριτσο για το οποίο έχουν γραφτεί συο παρελθόν μετριότατες κριτικές...τ χε παιξει μπαλα κανεις???
Μπουρδελοκόριτσο για το οποίο έχουν γραφτεί συο παρελθόν μετριότατες κριτικές...
Μπα?..το παίζουν κ ντίβες?
Εκτός και εάν επειδή είναι από τις λίγες που απαντούν κ παίζουν τους τα έχουν πρήξει στο καυλαντισμα
τ χε παιξει μπαλα κανεις???