iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Καλησπέρα φίλε. Έχει στείλει καμια ολόσωμη φωτογραφία;
εχει κααποιος αποψη για την κυρια...ξεκινησε 70 κ τωρα παιζουμε μπαλα στα 50..εχει δοκιμασει κανεις η να κανω κασκαντερλικι?
εχει κααποιος αποψη για την κυρια...ξεκινησε 70 κ τωρα παιζουμε μπαλα στα 50..εχει δοκιμασει κανεις η να κανω κασκαντερλικι?
Παίζει και στο Tinder. Μιλάει Ισπανικά μόνο και 70 ακατεβατα. Κάνει και φούλ με έξτρα. Δεν δοκίμασα.... Μου φάνηκε ξεπετα αλλά...Ομοιως με προφυλαξη
εγω θα σου ελεγα να τους κανεις προταση για παρτουζα ;) εκει θα δεις πια ειναι πιο δυνατο οπλο οχι τιποτα αλλο μπας και κερδισουμε και εμεις κανα καινουργιο δίδυμογκαλοπ
ΙΒΑΝΚΑ Η ΣΒΕΤΙΚ???
ποια ειναι πιο κομπλε ρε χυστες???εχω δοκιμασει και τα δυο σε γνωστο χοτελ του κεντρου...
επειδη θελω να παρω καποια αλλα επειδη ειναι περιπου ισαξιες η δευτερη φορα που θα δοκιμασω με καποια απο τις δυο θα ειναι οτι με πατροτρυνει ο λαος του μπου γιατι τα 10 ευρω διαφορα στη τιμη δεν ειναι απο μονος του παρακινιτικος παραγοντας επιλογης
επειδη παντα η πρωτη φορα ειναι κυριως για την ιεροδουλλη και τον πελατη διερευνιτικη..
εγω θα σου ελεγα να τους κανεις προταση για παρτουζα ;) εκει θα δεις πια ειναι πιο δυνατο οπλο οχι τιποτα αλλο μπας και κερδισουμε και εμεις κανα καινουργιο δίδυμο
γκαλοπ
ΙΒΑΝΚΑ Η ΣΒΕΤΙΚ???
ποια ειναι πιο κομπλε ρε χυστες???εχω δοκιμασει και τα δυο σε γνωστο χοτελ του κεντρου...
επειδη θελω να παρω καποια αλλα επειδη ειναι περιπου ισαξιες η δευτερη φορα που θα δοκιμασω με καποια απο τις δυο θα ειναι οτι με πατροτρυνει ο λαος του μπου γιατι τα 10 ευρω διαφορα στη τιμη δεν ειναι απο μονος του παρακινιτικος παραγοντας επιλογης
επειδη παντα η πρωτη φορα ειναι κυριως για την ιεροδουλλη και τον πελατη διερευνιτικη..
δεν παιρνεις την Σια την φιλη της Ιβανκα καλυτερα...
συμφωνώ. Εγω πρώτα λέω Σ Σια .ιβανκα .σβετικδεν παιρνεις την Σια την φιλη της Ιβανκα καλυτερα...
Καλο σωμα η Σια αλλα απο φατσα πολυ σκυλε η τυπισσα ... μηπως παιζει κανα καλο σοκολατι μωρο να του προτεινουμε ??δεν παιρνεις την Σια την φιλη της Ιβανκα καλυτερα...
Καλο σωμα η Σια αλλα απο φατσα πολυ σκυλε η τυπισσα ... μηπως παιζει κανα καλο σοκολατι μωρο να του προτεινουμε ??
Την έψαξα κι εγω την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στα ...κόκκινα , αλλά είναι VIP, χώρια του ότι δηλώνει ότι μιλάει μόνο Ισπανικά!!!
Ξέρεις Ισπανικά ρε θηρίο?
σκυλε όντως. Αλλα στα 4 ειναι δύναμη.Καλο σωμα η Σια αλλα απο φατσα πολυ σκυλε η τυπισσα ... μηπως παιζει κανα καλο σοκολατι μωρο να του προτεινουμε ??
Το ξερω οτι εισαι δικος μου σοκολατοφαγος κι εσυ ... για αυτο στο εγραψα ;) ;) , τρωω κι εγω σοκολατακια κατα καιρους , ειναι αδυναμια μου οι νεγρικες κωλαρεςαμα ειχα σοκολατι μωρο σε αυτα τα λεφτα,θα πηγαινα εγω..καποιος τις ξυπνησε κ ζητανε 100αρια τωρα..χαχαχα
Την έψαξα κι εγω την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στα ...κόκκινα , αλλά είναι VIP, χώρια του ότι δηλώνει ότι μιλάει μόνο Ισπανικά!!!
Ξέρεις Ισπανικά ρε θηρίο?