erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Κοιτα πως ηταν το 17 και πως ειναι τωρα .
Εχουμε info? Μου έκανε like...
Αυτή είναι τελείως τρελή...Την ρωτάω τι κάνεις και μου στέλνει ότι είναι άσχημα. Την ρωτάω γιατί νιώθει άσχημα και μου λέει άντε γαμήσου. Της λέω είσαι τρελή? Και απαντάει ναι είμαι τρελή. Ότι να ναι...
μια χαρα θα τους κανουμε σετ τους τρελλους ;) εχουμε εδω μεσα επίτιμοΑυτή είναι τελείως τρελή...Την ρωτάω τι κάνεις και μου στέλνει ότι είναι άσχημα. Την ρωτάω γιατί νιώθει άσχημα και μου λέει άντε γαμήσου. Της λέω είσαι τρελή? Και απαντάει ναι είμαι τρελή. Ότι να ναι...
Σοβαρά τώρα; Τουλάχιστον απάντησε με ειλικρίνειαΑυτή είναι τελείως τρελή...Την ρωτάω τι κάνεις και μου στέλνει ότι είναι άσχημα. Την ρωτάω γιατί νιώθει άσχημα και μου λέει άντε γαμήσου. Της λέω είσαι τρελή? Και απαντάει ναι είμαι τρελή. Ότι να ναι...
Έρωτα μου αγιατρευτε..))!! χαχαχα ο Guru νομίζω ξέρειΚαλησπέρα. Ξέρουμε κάτι για αυτό;
Πάντως πολύ τρέλα κυκλοφορεί..κ 127 κιλά
Βαρέων βαρών, να ανεβαίνει πάνω σου και να σου λέει κάτσε κάτω από τη μπάραααα ;)Πάντως πολύ τρέλα κυκλοφορεί..κ 127 κιλά
Την είχα πάρει πριν 3 μήνες περίπου. Έχει τα θέματα της στον υπαρξιακό τομέα. Δούλευε τότε σε κάποιο σπίτι στην Κυψέλη ως οικιακή βοηθός και μπορούσε να βγει κάθε μέρα έξω προς το μεσημέρι. Την πήρα από την πλατεία Κυψέλης και πήγαμε στο exis στην πλατεία Αμερικής. Δεν κάναμε καμία συμφωνία για λεφτά ποτέ. Στον αγώνα πολύ μέτρια πράγματα στα όρια του κομοδίνου. Δύο ημίχρονα παίχθηκαν από ένα σε κάθε πόρτα... Στο τέλος με ρώτησε αν μπορώ να της δώσω 20€... Κάπνιζε παρά πολύ. Το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας έγινε στα Αγγλικά (μου είπε σχεδόν όλη την ιστορία της ζωής της). Μείναμε σχεδόν 2 ώρες και φύγαμε μετά από δική μου προτροπή. Μου έστειλε μήνυμα ξανά αλλά δεν την ξανασυνάντησα!!!
Με κορώνα όμως.. σωστή βασίλισσα χαχαχαΒαρέων βαρών, να ανεβαίνει πάνω σου και να σου λέει κάτσε κάτω από τη μπάραααα ;)
Πρέπει να είναι τρελή εντελώς.. δεν ξέρω αν κ επικίνδυνα. Δεν ξέρω εγώ σκιαζομαι λίγο που την βλέπω..Μου γράφει μια ελληνικά (greeklish) και μια αγγλικά. Άλλα νταλα της παρασκευής το γάλα...Δεν το προχωράω αφού στα του αγώνα είναι μέτρια κατάσταση. Ασε που λες πως καπνίζει πολύ και δεν το μπορώ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
Από εμφάνιση τι λέει; Μπαζολε;Την είχα πάρει πριν 3 μήνες περίπου. Έχει τα θέματα της στον υπαρξιακό τομέα. Δούλευε τότε σε κάποιο σπίτι στην Κυψέλη ως οικιακή βοηθός και μπορούσε να βγει κάθε μέρα έξω προς το μεσημέρι. Την πήρα από την πλατεία Κυψέλης και πήγαμε στο exis στην πλατεία Αμερικής. Δεν κάναμε καμία συμφωνία για λεφτά ποτέ. Στον αγώνα πολύ μέτρια πράγματα στα όρια του κομοδίνου. Δύο ημίχρονα παίχθηκαν από ένα σε κάθε πόρτα... Στο τέλος με ρώτησε αν μπορώ να της δώσω 20€... Κάπνιζε παρά πολύ. Το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας έγινε στα Αγγλικά (μου είπε σχεδόν όλη την ιστορία της ζωής της). Μείναμε σχεδόν 2 ώρες και φύγαμε μετά από δική μου προτροπή. Μου έστειλε μήνυμα ξανά αλλά δεν την ξανασυνάντησα!!!
Από εμφάνιση τι λέει; Μπαζολε;Την είχα πάρει πριν 3 μήνες περίπου. Έχει τα θέματα της στον υπαρξιακό τομέα. Δούλευε τότε σε κάποιο σπίτι στην Κυψέλη ως οικιακή βοηθός και μπορούσε να βγει κάθε μέρα έξω προς το μεσημέρι. Την πήρα από την πλατεία Κυψέλης και πήγαμε στο exis στην πλατεία Αμερικής. Δεν κάναμε καμία συμφωνία για λεφτά ποτέ. Στον αγώνα πολύ μέτρια πράγματα στα όρια του κομοδίνου. Δύο ημίχρονα παίχθηκαν από ένα σε κάθε πόρτα... Στο τέλος με ρώτησε αν μπορώ να της δώσω 20€... Κάπνιζε παρά πολύ. Το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας έγινε στα Αγγλικά (μου είπε σχεδόν όλη την ιστορία της ζωής της). Μείναμε σχεδόν 2 ώρες και φύγαμε μετά από δική μου προτροπή. Μου έστειλε μήνυμα ξανά αλλά δεν την ξανασυνάντησα!!!
Ίσως από αυτό να σαλταρησεΔύο τελείως διαφορετικά άτομα... Τόσο μεγάλη αλλαγή; Τι να πω; Δεν ξέρω...
Από εμφάνιση τι λέει; Μπαζολε;
Από περιέργεια ρωτάω
τυχερουλη θα σε κανει κομάντοΠρέπει να είναι τρελή εντελώς.. δεν ξέρω αν κ επικίνδυνα. Δεν ξέρω εγώ σκιαζομαι λίγο που την βλέπω..
Μου έστειλε φωτό .. πιστόλι κ μετά μου έλεγε για να βρεθούμε
Μήπως ήθελε να στείλει αυτό;Πρέπει να είναι τρελή εντελώς.. δεν ξέρω αν κ επικίνδυνα. Δεν ξέρω εγώ σκιαζομαι λίγο που την βλέπω..
Μου έστειλε φωτό .. πιστόλι κ μετά μου έλεγε για να βρεθούμε