Μονο αναλ δεν κανει , αλλα τωρα λειπει εκτος Αθηνων.
Εμένα μου είχε πει όχι και για cim. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι
Μονο αναλ δεν κανει , αλλα τωρα λειπει εκτος Αθηνων.
αυτό που εχω ζηλεψει... είναι οι βαφλες που ανεβαζει στα στορυ της... Εχει μαλλον υπογλυκαιμια.... ! ΜΗΠΩΣ βρε της λείπεις......κάτω τα χέρια από το κορίτσι μου, εντάξει!!???.... Αντέ ζηλιαρηδες!!!....
Καλησπέρα σας. Γνωρίζεται κάτι για την κοπέλα? Δεν έχει φώτο
την κοπέλα την είχα γνωρισει στον επαγγελματικό μου χώρο πριν δύο χρόνια. Γίναμε φίλοι και θυμαμε συχνά να μου λεει ότι δεν χορταίνει το sex. Πέρασε ο καιρος και την βλέπω εδώ μέσα να εμφανίζεται. Λέω τι έγινε τόσο σοβαρή κοπέλα και επαγγελματίας να παρελαβνει στο site. Τη ρώτησα μου απάντησε ότι άνοιξε ένα προφίλ στο mamba για να βρει γκομενο και όλοι άρχιζαν να της ταζουν γαμησι και χρήματα και με αυτόν τον amateur τρόπο πορευετε λίγους μήνες. Δεν μπορεί να κάνει πολλά ραντεβού, έχει άλλη δουλειά. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τα παρατήσει. Τώρα στο κρεβάτι προκειτε περί δυναμίτη, αλλά αυτοί που δεν θέλουν τα λίγα παραπανίσια κιλά της ας μην πάνε. Έχει δύο πάθη το καλό sex, το καλό φαγητό, και την πλούσια διαβίωση. Με 70 κάνει τα πάντα καθώς δεν λειτουργεί σαν επαγγελματίας και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.Καλησπέρα σας. Γνωρίζεται κάτι για την κοπέλα? Δεν έχει φώτο
επιβεβαιωνω κι εγω ,, ακριβως οπως τα ειπε ο γιαννης,,,αν καποιος ψαχνει για μοντελε φαση καλυτερα ας προσπερασει,,,εγω μια φορα που εχω βρεθει με τη κοπελα μια χαρα περασα..την κοπέλα την είχα γνωρισει στον επαγγελματικό μου χώρο πριν δύο χρόνια. Γίναμε φίλοι και θυμαμε συχνά να μου λεει ότι δεν χορταίνει το sex. Πέρασε ο καιρος και την βλέπω εδώ μέσα να εμφανίζεται. Λέω τι έγινε τόσο σοβαρή κοπέλα και επαγγελματίας να παρελαβνει στο site. Τη ρώτησα μου απάντησε ότι άνοιξε ένα προφίλ στο mamba για να βρει γκομενο και όλοι άρχιζαν να της ταζουν γαμησι και χρήματα και με αυτόν τον amateur τρόπο πορευετε λίγους μήνες. Δεν μπορεί να κάνει πολλά ραντεβού, έχει άλλη δουλειά. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τα παρατήσει. Τώρα στο κρεβάτι προκειτε περί δυναμίτη, αλλά αυτοί που δεν θέλουν τα λίγα παραπανίσια κιλά της ας μην πάνε. Έχει δύο πάθη το καλό sex, το καλό φαγητό, και την πλούσια διαβίωση. Με 70 κάνει τα πάντα καθώς δεν λειτουργεί σαν επαγγελματίας και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
επιβεβαιωνω κι εγω ,, ακριβως οπως τα ειπε ο γιαννης,,,αν καποιος ψαχνει για μοντελε φαση καλυτερα ας προσπερασει,,,εγω μια φορα που εχω βρεθει με τη κοπελα μια χαρα περασα..
Θα το εκτιμούσα αν μπορούσα να έχω το τηλέφωνο της σε pm.επιβεβαιωνω κι εγω ,, ακριβως οπως τα ειπε ο γιαννης,,,αν καποιος ψαχνει για μοντελε φαση καλυτερα ας προσπερασει,,,εγω μια φορα που εχω βρεθει με τη κοπελα μια χαρα περασα..
Kαθημερινης κοπελασ ... με λατρεια όμως για την πουτσα!!από πρόσωπο τι λέει βρε παιδιά??
ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ Π.Μ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΙΜΑΙ 50+την κοπέλα την είχα γνωρισει στον επαγγελματικό μου χώρο πριν δύο χρόνια. Γίναμε φίλοι και θυμαμε συχνά να μου λεει ότι δεν χορταίνει το sex. Πέρασε ο καιρος και την βλέπω εδώ μέσα να εμφανίζεται. Λέω τι έγινε τόσο σοβαρή κοπέλα και επαγγελματίας να παρελαβνει στο site. Τη ρώτησα μου απάντησε ότι άνοιξε ένα προφίλ στο mamba για να βρει γκομενο και όλοι άρχιζαν να της ταζουν γαμησι και χρήματα και με αυτόν τον amateur τρόπο πορευετε λίγους μήνες. Δεν μπορεί να κάνει πολλά ραντεβού, έχει άλλη δουλειά. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τα παρατήσει. Τώρα στο κρεβάτι προκειτε περί δυναμίτη, αλλά αυτοί που δεν θέλουν τα λίγα παραπανίσια κιλά της ας μην πάνε. Έχει δύο πάθη το καλό sex, το καλό φαγητό, και την πλούσια διαβίωση. Με 70 κάνει τα πάντα καθώς δεν λειτουργεί σαν επαγγελματίας και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
λιγια παραπανισια κιλα φιλε μου,ειναι 2-3 αντε 5..αν μιλαμε για 15+ δεν μιλαμε για λιγα,αλλα για παρα πολλα...την κοπέλα την είχα γνωρισει στον επαγγελματικό μου χώρο πριν δύο χρόνια. Γίναμε φίλοι και θυμαμε συχνά να μου λεει ότι δεν χορταίνει το sex. Πέρασε ο καιρος και την βλέπω εδώ μέσα να εμφανίζεται. Λέω τι έγινε τόσο σοβαρή κοπέλα και επαγγελματίας να παρελαβνει στο site. Τη ρώτησα μου απάντησε ότι άνοιξε ένα προφίλ στο mamba για να βρει γκομενο και όλοι άρχιζαν να της ταζουν γαμησι και χρήματα και με αυτόν τον amateur τρόπο πορευετε λίγους μήνες. Δεν μπορεί να κάνει πολλά ραντεβού, έχει άλλη δουλειά. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τα παρατήσει. Τώρα στο κρεβάτι προκειτε περί δυναμίτη, αλλά αυτοί που δεν θέλουν τα λίγα παραπανίσια κιλά της ας μην πάνε. Έχει δύο πάθη το καλό sex, το καλό φαγητό, και την πλούσια διαβίωση. Με 70 κάνει τα πάντα καθώς δεν λειτουργεί σαν επαγγελματίας και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
την συναντήσατε κύριε ΙΑΝΑΙ?? Πως περάσατε??λιγια παραπανισια κιλα φιλε μου,ειναι 2-3 αντε 5..αν μιλαμε για 15+ δεν μιλαμε για λιγα,αλλα για παρα πολλα...
Εγώ κατάλαβα ότι σε ρωτάει για τα κιλά και επειδή ο καθένας μας έχει τα γούστα του αντί να γράφετε (για όλους το λέω) λίγα παραπανίσια που είναι υποκειμενικό καλύτερα θα ήταν αν ξέρετε να γράφετε πρώτα πχ 150 και 60 κιλά και μετά τη γνώμη σας πχ κοκαλιάρατην συναντήσατε κύριε ΙΑΝΑΙ?? Πως περάσατε??
παιδια εγω τωρα που μιλαω μαζι της στ βαιμπερ και μου εχει στειλει φωτο δεν θα ελεγα λιγα παραπανισια κιλα αλλα λιγο παραπανω ειδικα απο δυο τρεις φωτο φαινεται οτι ειναι μπαμπατσικη..δεν ξερω για τα λεφτα της αξιζει??χμμμ επισης μου πε πως δεχεται χυσιμο σε στομα στηθος..δε ξερω το σκεφτομαι..την συναντήσατε κύριε ΙΑΝΑΙ?? Πως περάσατε??
για να μην σου μείνει απορία για μένα τα κιλά είναι εντάξει τέτοιες κοπέλες μου αρέσουν, αντικειμενικά μπορεί να είναι τα παραπανισια κάτι λιγότερο από 10.Το είπα άλλοστε ότι ελάχιστους θα συναντήσει οπότε όσοι θέλετε αδύνατες κοπέλες να πάτε να βρείτε τέτοιες μην αγχώνεστε.Εγώ κατάλαβα ότι σε ρωτάει για τα κιλά και επειδή ο καθένας μας έχει τα γούστα του αντί να γράφετε (για όλους το λέω) λίγα παραπανίσια που είναι υποκειμενικό καλύτερα θα ήταν αν ξέρετε να γράφετε πρώτα πχ 150 και 60 κιλά και μετά τη γνώμη σας πχ κοκαλιάρα
γεισα σου ρε γιαννη.. παλι αναστάτωσες τους μοντελοπνιχτες... ΛΟΙΠΟΝ.. επειδή και εγω την εχω παρει ,αρκετες φορες και μονη της αλλα και με φιλους μαζι , η κοπελα είναι για τσιτα γκαζια... Εχει κιλα παραπανω, χοντρη όμως φιλοι μου ΔΕΝ την λες !για να μην σου μείνει απορία για μένα τα κιλά είναι εντάξει τέτοιες κοπέλες μου αρέσουν, αντικειμενικά μπορεί να είναι τα παραπανισια κάτι λιγότερο από 10.Το είπα άλλοστε ότι ελάχιστους θα συναντήσει οπότε όσοι θέλετε αδύνατες κοπέλες να πάτε να βρείτε τέτοιες μην αγχώνεστε.