να γραψω και εγω 2 λογακια ..αν και εχουν ειπωθει κατα το παρελθον ..για την "νεαρα"
για την γνωστη ιβανκα προκειται ...γνωστη και μη εξαιρετεα εδω μεσα
το ραντεβου εγινε πριν κανα διμηνο στο βασιλακη ...στο
μεταξουργειο
κανονιστηκε μεσω βαιμπερ ...αφου μου ειχε αποστειλει το γνωστο βιντεακι με τις βυζαρες της...για μια πρωτη ενημερωση του τι θα αντιμετωπισω σιγουρα το εχετε δει αρκετοι ...βυζαρες μεγαλες φυσικες ελαφρως πεσμενες λογω ηλικιας-βαρους
αλλα κραταιες ...
ευκολη συνεννοηση ως προς την ωρα του ραντεβου και το δωματιο ..στην ωρα της ..
μπανακι ειχα μολις κανειμεχρι να ερθει ..εκανε και αυτη μολις ηρθε ..μετα απο ενα μικρο χαμουρεματακι πριν το ντουζακι της ..απλα για την καλησπερα ...δεν δοκιμασα πισω πορτα παροτι εγινε δακτυλοσκοπιση χωρις αντιδραση απο μερους της.. δεν ξερω αν το δινει δεν ρωτησα ..ισως μελλοντικα
στον πρωτο μερος ασχοληθηκα με τις βυζαρες της ..επαθα ασφυξια αναμεσα τους ...και μετα αφεθηκα στις χειλαρες της και ολοκληρωσα με ενα εκπληκτικο τσιμπουκι λαρυγκωτο ..χωρις χερια και δοντια ...μαστορισα ...
λιγο σοσιαλ για να ανεβασω υγρα ...και ξεκινημα με δευτερο ημιχρονιο ...παλι με τις χειλαρες της να παιζουν με ρυθμο καβλι και μπαλλες ταυτοχρονα ......απιστευτη απολαυση ...την εβαλα απο πανω να χοροπηδησει λιγο για να απολαυσω το
..και μετα την γυρισα στα τεσσερα και με παροτρυνση δικια της να την χαστουκισω στα κωλομαγουλα ...συνεχισα μερχι τελους ...μουσκεμα και οι 2 στον ιδρωτα ξαπλωσαμε στο κρεβατι ..να πεσουν οι παλμοι ...γουσταρει αυτο που κανει ..το νιωθει ..της αρεσει το γαμησι ...εν κατακλειδι ...η ωρα περασε χωρις να καταλαβω 2ωρο γεματο ...μου ειπε μαλιστα και για τριτο μερος ..αφου περασε κατα τα λεγομενα της καλα ..αλλα δεν ειχα χρονο απο μερους μου για παραπανω..λογω υποχρεωσεων ...ανταλλαξαμε φιλοφρωνησεις και μετα απο μπανακαι αποχωρησα ..γεματος απο αυτο που περασα ..αλλα αδειος απο υγρα ....
αυτο που παρατηρησα ..προσωπικα εμενα δεν με χαλασε ..της βγηκε σε καλο ..ευτυχως ...απο μερους της αλλα ηρθε γεματη απο "λουκουμοσκονη" ......σε κουβεντα ελαφρως μεν πλαγιως δε το παραδεχτηκε ..αλλα οπως ειπα δεν με χαλασε γιατι της βγηκε διαθεση για γαμησι ...σε αλλη φαση μπορει να της βγει κατι αλλο και να μην περασω καλα ...το μονο σιγουρο θα ξαναδοκιμασω ...κοστος 60 ευρω για 2 τεμαχια
καλα να περνατε και να γαματε ρεεε