oxygen1959
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2015
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω πολυ νασαι καλαΑδερφέ αν πριν 8 χρόνια είχε αυτά τα χάλια φαντάσου πως θα είναι τώρα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά
ευχαριστω πολυ νασαι καλαΑδερφέ αν πριν 8 χρόνια είχε αυτά τα χάλια φαντάσου πως θα είναι τώρα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά
Ποια ειναι αυτή ,δώστε φώτο.Κατερινα η γνωστη τηλ το πηρα πριν κατεβασει το προδφιλ. Συνοψιζοντας επικοινωνια αψογη , ακριβης στην ωρα της ,καθαρη ,συμμετέχει και γουσταρει, γλωσσοφιλα φουλ και στο αγριο και στο χαλαρο ωραια πιπα τα παιρνει στο στομα.Γενικα το να βρεθεις με την συγκεκριμενη κοπελα περνας πολυ ομορφα και αξιζει τα λεφτα της .
Φώτο, μόνο από κοντά, live..... ;)Ποια ειναι αυτή ,δώστε φώτο.
Ειχε και ενα αλλο που το κατεβασε την προηγουμενη εβδομαδα τωρα αν εισαι τυχερος οπως εγω και την πετυχεις ολινε και επικοινωνησεις εχει καλος Αν θελεις γινει βιπ στειλε μηνυμα και να σου στειλει φωτο αν μπορει κλπ και αν σου απαντησει εχει καλοςΠοια ειναι αυτή ,δώστε φώτο.
και να με πληρωνε δεν πηγαιναΑδερφέ αν πριν 8 χρόνια είχε αυτά τα χάλια φαντάσου πως θα είναι τώρα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά
Ειχε και ενα αλλο που το κατεβασε την προηγουμενη εβδομαδα τωρα αν εισαι τυχερος οπως εγω και την πετυχεις ολινε και επικοινωνησεις εχει καλος Αν θελεις γινει βιπ στειλε μηνυμα και να σου στειλει φωτο αν μπορει κλπ και αν σου απαντησει εχει καλος
Ψαχνεις για παραδουλευτρα ?καλησπέρα υπάρχουν πληροφορίες;
Η πρώτη στουντιοκόριτσο. Η δεύτερη ζητάει 100 αρχικά. Εγώ την έκλεισα με 50 για μια φορά σεξ. Αλλά δεν νομίζω να αξίζειΝομιζω οτι η αναζήτηση δεν δουλεύει.
Ψάχνω πληροφορίες για τις εν λογω κυρίες:
Αλλα δεν βγάζει τίποτα. Τα φώτα σας...
Η πρώτη στουντιοκόριτσο. Η δεύτερη ζητάει 100 αρχικά. Εγώ την έκλεισα με 50 για μια φορά σεξ. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει
Μπράβο Ηλία, καλή τιμή έκλεισεςΗ πρώτη στουντιοκόριτσο. Η δεύτερη ζητάει 100 αρχικά. Εγώ την έκλεισα με 50 για μια φορά σεξ. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει
Έτσι κ αλλιώς δεν λέει kalli είναι κ ,80 κιλά
Χρεωνω 35ευρω για μια ώρα, 50ευρώ για 90 λεπτά
ΜΟΝΟ μασαζ
Της εγραψα να αλλαξει την λεξη μασαζ με σεξ και μου γραφει δεν κανω βιζιτα
Χρεωνω 35ευρω για μια ώρα, 50ευρώ για 90 λεπτά
ΜΟΝΟ μασαζ
Της εγραψα να αλλαξει την λεξη μασαζ με σεξ και μου γραφει δεν κανω βιζιτα
πολύ καλο deal τα 50 που εκλεισες ... αλλα πιστευω ότι αξιζει... Πηδιετε καλα και της αρεσει , μαθαινω.. κανει και αναλ με χαρα!!Η πρώτη στουντιοκόριτσο. Η δεύτερη ζητάει 100 αρχικά. Εγώ την έκλεισα με 50 για μια φορά σεξ. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει
εσυ στο νημα σου > και ασε τα παιδια να πηδηξουνπολύ καλο deal τα 50 που εκλεισες ... αλλα πιστευω ότι αξιζει... Πηδιετε καλα και της αρεσει , μαθαινω.. κανει και αναλ με χαρα!!
Ναιιιι)))www.mamba.ru/mb1768555822?sp=1#/closed]https://www.mamba.ru/mb1768555822?sp=1#/closed[/url]
εδω ξερουμε τπτ? Αν και δειχνει μονο πρόσωπο στις φωτό το οποίο όμως θα μου αρέσε να το πιτσιλίσω.
καλο μιλφακιwww.mamba.ru/mb1768555822?sp=1#/closed]https://www.mamba.ru/mb1768555822?sp=1#/closed[/url]
εδω ξερουμε τπτ? Αν και δειχνει μονο πρόσωπο στις φωτό το οποίο όμως θα μου αρέσε να το πιτσιλίσω.