Με αυτήν πήγαινε καλά μου άνοιξε κ φώτο κ συζητούσαμε το δωράκι που εγώ της πρότεινα 70, μετά όμως μου τα χάλασε...ζήτησε κάρτα για κινητό
Σε όλους το ίδιο κάνει. Πάει μια χαρά η συζήτηση και ξαφνικά ζητάει κάρτα wind
Με αυτήν πήγαινε καλά μου άνοιξε κ φώτο κ συζητούσαμε το δωράκι που εγώ της πρότεινα 70, μετά όμως μου τα χάλασε...ζήτησε κάρτα για κινητό
Σε όλους το ίδιο κάνει. Πάει μια χαρά η συζήτηση και ξαφνικά ζητάει κάρτα wind
Μαύρο λοιπόνμου ζητησε και μενα...
...να παιξω τζοκερ giorgos stergiou !!!Τυχερός.. χαχαχα
70φιλαράκι πόσο είναι το δωράκι της Κατερίνας για μια ώρα?
σταθερη αξία το κατερινακι !!Κατερινα η γνωστη τηλ το πηρα πριν κατεβασει το προδφιλ. Συνοψιζοντας επικοινωνια αψογη , ακριβης στην ωρα της ,καθαρη ,συμμετέχει και γουσταρει, γλωσσοφιλα φουλ και στο αγριο και στο χαλαρο ωραια πιπα τα παιρνει στο στομα.Γενικα το να βρεθεις με την συγκεκριμενη κοπελα περνας πολυ ομορφα και αξιζει τα λεφτα της .
Και εκεί στο 50άρικο?Φίλε καλημέρα, πρόκειται για μία ώριμη και έμπειρη γυναίκα. 70 η ώρα ή 50 το μισάωρο αν θυμάμαι καλά. Στη μία ώρα προβλέπεται μία ''παρτίδα τάβλι''. Στα ατού θα προσμετρούσα αυτό που είναι ηλίου φαεινότερο (εμπροσθοβαρής). Έχε ωστόσο στα υπόψιν οτι είναι γενικότερα αρκετά γεμάτη. Μπορείς να την επισκεφθείς Κωνσταντινουπόλεως 128 όπου και εργάζεται παραλλήλως (Σάββατα τρίτη βάρδια), σχηματίζοντας δική σου γνώμη.
σταθερη αξία το κατερινακι !!
Και εκεί στο 50άρικο?
μισο 11880 παιχτη θα στην δωσουν κατευθειαν ;) άλλαξε ρώτα λέμεκαποιος μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο της κοπελας σε pm?
μισο 11880 παιχτη θα στην δωσουν κατευθειαν ;) άλλαξε ρώτα λέμε
αν πηρες το οκ τους καλως επραξες ;) αν οχι δεν σε βλεπω καλα και εσενα :-Του έδωσα εγώ το τηλέφωνό της Κατερίνας. Μήπως δεν έκανα καλά?
Και το τηλέφωνό της Έλλης που έψαχνα τις προάλλες μου το δωρεάν δύο άλλοι συναγωνιστές και μετά καπάκι και η ίδια η Σεβετλανα χωρίς να κάνουμε σεξοκουβεντουλα ώστε να βγάλει και αυτή το δωράκι της.
αν πηρες το οκ τους καλως επραξες ;) αν οχι δεν σε βλεπω καλα και εσενα :-
ρε τι να παθεις απλος αν ο τυπος ειναι περιεργος που ειναι ;) παιρνει μετα η μπαλα και εσενα που εχεις κανει την συσταση ;) εσυ δεν μιλησες μαζι της δεν εκανες οτι εκανες για να κερδισεις εμπιστοσύνη ;) κακώς εδωσες φιλε μετα θα λες γιατι δεν μου σηκωνουν τηλεφωνα γιατι δεν θελουν να βρεθουν μαζι μου :- τελος παντωνΔηλαδή τι θα πάθω?