stopsaksimo
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 532
- Πόντοι
- 81
Κοντουλα μια χαρά είναι, λίγο σχολαστική με την καθαριότητα, δεν της αρέσει το γλυφομούνι.Για την κυρα τι ξερουμε?
Επικοινωνία μέσω Mamba.
Δεν δίνω τηλέφωνο, προτιμά Lacoba.
Κοντουλα μια χαρά είναι, λίγο σχολαστική με την καθαριότητα, δεν της αρέσει το γλυφομούνι.Για την κυρα τι ξερουμε?
Αν σέ συμπαθήσει κάνει δυνατό γαμισι. Βέβαια από την 3 φορά και μετά.γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!......ποιος την γαμαει αυτή μωρε τωραααααααααααααααααααααααααααααααααα….!!!!!!!!!!!!
και εμενα αν μου τα χώνεις φιλαρακι θα σε συμπαθήσω μια φορα την πηρα προ αμνημονεύτων ετων 80 χωρις κωλο χωρις φιλια ψυχρη γενικώς και βλέμμα λιγο κάπωςΑν σέ συμπαθήσει κάνει δυνατό γαμισι. Βέβαια από την 3 φορά και μετά.
Θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.
τελικως τι γινεται με τον κουμπαρο ολα κομπλεγιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!......ποιος την γαμαει αυτή μωρε τωραααααααααααααααααααααααααααααααααα….!!!!!!!!!!!!
Απαπα μακριάΓια την κυρα τι ξερουμε?
Τάσσο μου, μην είσαι απόλυτος διότι έτσι όπως το λες βγαίνουν διαφορετικά συμπεράσματα από τά πραγματικά.και εμενα αν μου τα χώνεις φιλαρακι θα σε συμπαθήσω μια φορα την πηρα προ αμνημονεύτων ετων 80 χωρις κωλο χωρις φιλια ψυχρη γενικώς και βλέμμα λιγο κάπως
τελικως τι γινεται με τον κουμπαρο ολα κομπλε
Ως αναφορά τό χωσιμο, νά σέ ενημερώσω ότι άλλες που τους τα χώνεις, αντί να ανταποκριθούν ανάλογα σου σερβίρουν κομοδίνο... Και ας είναι χρόνια γνωστές.και εμενα αν μου τα χώνεις φιλαρακι θα σε συμπαθήσω μια φορα την πηρα προ αμνημονεύτων ετων 80 χωρις κωλο χωρις φιλια ψυχρη γενικώς και βλέμμα λιγο κάπως
τελικως τι γινεται με τον κουμπαρο ολα κομπλε
ok ειπαμε ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο με την καθε κοπελα συμφωνώΤάσσο μου, μην είσαι απόλυτος διότι έτσι όπως το λες βγαίνουν διαφορετικά συμπεράσματα από τά πραγματικά.
Πραγματικά τίς 2 πρώτες φορές μπορώ να πω απογοητευτικα, έκτοτε όσες φορές πήρα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, για τίς απαιτήσεις μου.
εδω δεν καταλαβα τι εννοείςΩς αναφορά τό χωσιμο, νά σέ ενημερώσω ότι άλλες που τους τα χώνεις, αντί να ανταποκριθούν ανάλογα σου σερβίρουν κομοδίνο... Και ας είναι χρόνια γνωστές.
βαλε λινκ καλυτερα φιλε αμα θελειςΓειά σας συναγωνιστές. Θέλω να μάθω γνώμες για μια anastassia. 32 από mamba κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια. 100 την ώρα. Την έχει πάρει κάποιος να βοηθήσει? Αξίζει? Ευχαριστώ.
εδω δεν καταλαβα τι εννοείς
Αν δεν είναι λιώμα από το ποτό γαμαει μια χαρά, ωραίο σωματακι για τά γούστα μου, πάντα, κολαρακι δεν δίνει, αν και είναι στρογγυλό και ζωντανό. Το Βυζάκι λίγο περισσεύει από την χούφτα μέγεθος δεν μέτρησα. Είχε περίοδο, χτες βγήκε για δουλειά.Γειά σας συναγωνιστές. Θέλω να μάθω γνώμες για μια anastassia. 32 από mamba κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια. 100 την ώρα. Την έχει πάρει κάποιος να βοηθήσει? Αξίζει? Ευχαριστώ.
Δηλαδή μετά από μάπα συνάντηση δοκίμασες και 2η και 3η φορά , βέβαια όπως λες από την τρίτη έστρωσε αλλά αγαπητέ αυτό δεν είναι λογική. Μετά από αποτυχημένη συνάντηση δεν έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ και αν το κάνω θα είναι μόνο με καμιά με 11 στα 10 εμφάνιση και αν, η δε συγκεκριμένη που λες από εμφάνιση είναι και μετριότατη. Δικά σου λεφτά βεβαια αλλά μου έκανε εντύπωση η επιμονή, το κάνεις γενικά και σου βγαίνει;Πραγματικά τίς 2 πρώτες φορές μπορώ να πω απογοητευτικα, έκτοτε όσες φορές πήρα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, για τίς απαιτήσεις μου.
:thubsdown:Αν δεν είναι λιώμα από το ποτό γαμαει μια χαρά, ωραίο σωματακι για τά γούστα μου, πάντα, κολαρακι δεν δίνει, αν και είναι στρογγυλό και ζωντανό. Το Βυζάκι λίγο περισσεύει από την χούφτα μέγεθος δεν μέτρησα. Είχε περίοδο, χτες βγήκε για δουλειά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας ζήτα από Mamba η για εύκολη πρόσβαση
Μην το παρακάνεις με το παζάρι θα σε μπλοκάρει.
ευχαριστώ πολύ...Αν δεν είναι λιώμα από το ποτό γαμαει μια χαρά, ωραίο σωματακι για τά γούστα μου, πάντα, κολαρακι δεν δίνει, αν και είναι στρογγυλό και ζωντανό. Το Βυζάκι λίγο περισσεύει από την χούφτα μέγεθος δεν μέτρησα. Είχε περίοδο, χτες βγήκε για δουλειά.
Καλα αυτη ειχε ξεκινησει στα 150! Τωρα πηγε 100 αλλα και παλι χωρις cim cif και αυστηρα 1 ωρα οχι παραπανωΑν δεν είναι λιώμα από το ποτό γαμαει μια χαρά, ωραίο σωματακι για τά γούστα μου, πάντα, κολαρακι δεν δίνει, αν και είναι στρογγυλό και ζωντανό. Το Βυζάκι λίγο περισσεύει από την χούφτα μέγεθος δεν μέτρησα. Είχε περίοδο, χτες βγήκε για δουλειά.
Φιλτατε, για εμένα μετρά τό τί γαμισι κάνει η κάθε μία, πρωτίστως και μετά η εμφάνιση.Δηλαδή μετά από μάπα συνάντηση δοκίμασες και 2η και 3η φορά , βέβαια όπως λες από την τρίτη έστρωσε αλλά αγαπητέ αυτό δεν είναι λογική. Μετά από αποτυχημένη συνάντηση δεν έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ και αν το κάνω θα είναι μόνο με καμιά με 11 στα 10 εμφάνιση και αν, η δε συγκεκριμένη που λες από εμφάνιση είναι και μετριότατη. Δικά σου λεφτά βεβαια αλλά μου έκανε εντύπωση η επιμονή, το κάνεις γενικά και σου βγαίνει;
Στα κέφια της η Sveta κάνει δυνατό γαμισι αλλά ξημερωνουμε. Άσε που έχει και πολύ πλάκα.:thubsdown:
+1000Φιλτατε, για εμένα μετρά τό τί γαμισι κάνει η κάθε μία, πρωτίστως και μετά η εμφάνιση.
Σαν άνθρωποι όλοι έχουμε τίς μέρες μας, οπότε ενδέχεται να μην είναι καλή μέρα η ημέρα της πρώτης συνάντησης. Μετά λάβε υπόψη σου τό γεγονός ότι σπανίζουν οι περιπτώσεις όπου στο πρώτο ραντεβού η κοπέλα θα είναι ανοιχτή εφόσον δεν σέ ξέρει, με εξαίρεση των περιπτώσεων που θα υπάρξει χημεία.