χρονια πολλά σε όλους ! Υγεία , χαρά και πολλές ερωτικες εμπειρίες ...! ! Επίσης περισσότερες κριτικές και λιγότερες αντιπαραθέσεις!!
σοφα τα λογια σου....
χρονια πολλά σε όλους ! Υγεία , χαρά και πολλές ερωτικες εμπειρίες ...! ! Επίσης περισσότερες κριτικές και λιγότερες αντιπαραθέσεις!!
χρονια πολλα γιωργαρα και οπως ειπες με λιγοτερες αντιπαραθεσεις και πολυ ενημερωση!!χρονια πολλά σε όλους ! Υγεία , χαρά και πολλές ερωτικες εμπειρίες ...! ! Επίσης περισσότερες κριτικές και λιγότερες αντιπαραθέσεις!!
που εχεις χαθει εσυ ρεεεεεεεεε????????χρονια πολλα γιωργαρα και οπως ειπες με λιγοτερες αντιπαραθεσεις και πολυ ενημερωση!!
από το στομα σου φιλε κ στης αγιοβασιλιτσας το αυτιχρονια πολλά σε όλους ! Υγεία , χαρά και πολλές ερωτικες εμπειρίες ...! ! Επίσης περισσότερες κριτικές και λιγότερες αντιπαραθέσεις!!
Χρόνια πολλά αδερφέχρονια πολλα παιδια
μπαααααααα....Χρονια μας πολλα. Προσεξτε μην σας πιασει μεθυσμενο η φτιαγμενο. Ζηταει να ρθει στην Ελλαδα να δουλεψeι callgirl εστω και με 60 την ωρα. Θα αποζημιωσει το εισητηριο με πηδημα . Αλλα στο τελος πεταει την μπομπα. " Ναι αλλα θελω για να φυγω απο Ουκρανια 300 ευρω". Δευτερο κρουσμα απατης. ALERT
/
Τόσο χάλια είναι?
υπάρχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?? Έχει δοκιμάσει κανείς??
Καλημέρα και χρόνια πολλά... Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει με το τηλ της κοπέλας??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
μπαααααααα....
πια ουκρανια....?
θα ηθελε...
με το που ποσταρες διαγραφηκε...
κανας παπαρακος θα ηταν που κοιταξε να βγαλει κανα φραγοκο....
ειδε το αλλερτ κ το διεγραψε...
να χαρω εγω εξυπνοπουλους....
υπάρχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?? Έχει δοκιμάσει κανείς??
μάλλον άλλαξε το λινκ αυτό που είχε αρχικά ήταν αυτό στην παράθεση μου...εμενα γιατι μου το ανοιγει??? κανε κλοπει> παστε την διευθυνση που εδωσε παραπανω και δες...
είναι όντως αυτή??? Γτ μου έστειλε φώτο και είναι λίγο διαφορετικη
και πολλα ειναι φιλε .... 50 για κανα διωρο καλα εισαι