GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
εσυ θα την πάρεις μόνος σου ! Στο έταξα σήμερα ...
εσυ θα την πάρεις μόνος σου ! Στο έταξα σήμερα ...
κ τι ρε τα ουισκια μονοι σας θα τα πινετε για κοροηδο με εχεις εεεεεεεε?εσυ θα την πάρεις μόνος σου ! Στο έταξα σήμερα ...
Το ξερω!!!!ξερεις ότι εισαι ευπρόσδεκτος !
να πας κ να κτυπησεις κ 2 ουισκακια για εμενα ρεΤο ξερω!!!!
Με εφαγαν οι μικρες εμενα!να πας κ να κτυπησεις κ 2 ουισκακια για εμενα ρε
εγω είμαι καλο παιδι δεν κανω τετοιαΜε εφαγαν οι μικρες εμενα!
Τσάμπα χρόνο θα χάσετε. Ούτε για 50€. Όποιος μπορεί να το φάει χωρίς λεφτά. Το έχω συναντήσει. Μπαζοοοο
εμένα που μου είπε 150 minimum(!!!) τι έπρεπε να τις πω?της ειπα εαν κλαιν μαιν και οτι καταλαβε καταλαβε...τα 120 ειναι πολλα φιλε για την λιsa για αυτο που προσφερει βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας κατεβαστε τις τιμες εχουν ξεφυγει!!
Ελα και εσυ...
Και μιας και έγραψε ( μετά από πολυ καιρό ) σχόλιο ο καλός φίλος Γιάννης (λείπουν από το νήμα οι κριτικές του ) τον προσκαλώ και επίσημα να λάβει μέρος στο gang bang που ετοιμάζεται λίγο πριν την αλλαγή του έτους ... Πριν φυγει για πατρίδα η ξανθια μιλφαρα !!!!!
ότι θέλει ο φίλος μου , άλλα θα συνιστούσα να μην με πάρετε μαζί σας , θα κλέψω πολύ από την δουλειά σας .Και μιας και έγραψε ( μετά από πολυ καιρό ) σχόλιο ο καλός φίλος Γιάννης (λείπουν από το νήμα οι κριτικές του ) τον προσκαλώ και επίσημα να λάβει μέρος στο gang bang που ετοιμάζεται λίγο πριν την αλλαγή του έτους ... Πριν φυγει για πατρίδα η ξανθια μιλφαρα !!!!!
welcome home!!!!!!!!!.....ότι θέλει ο φίλος μου , άλλα θα συνιστούσα να μην με πάρετε μαζί σας , θα κλέψω πολύ από την δουλειά σας .
Ξέρεις φίλε υπάρχουν και τα Plus size models .οπα... οκ κοψε... μια κοπελα με καποια ως αρκετα κιλα παραπανο αλλα με παρα πολύ ομορφο προσωπο είναι.... μοντελο δεν είναι... αν όμως αποφασιζε να προσεξει το σωμα της κ εβαζε κ γυμναστηριο στην ζωη της θα επρπε πολλες να αρχισουν να φοβουνται... οκ τα γουστα είναι γουστα δεν αντιλεγω κ το θελω του καθενος διαφερει.... αλλα μην βαφτίζουμε το κρεας ψαρι... γιατι αν την παρει καποιος κ μετα μπει κ στα χωνει δεν θα εχει αδικο...
φιλος τις εξυπνάδες ηθελα να προλάβω αλλα όπως θα διαβασες... βρεθηκαν να τις πουν...Ξέρεις φίλε υπάρχουν και τα Plus size models .
μαικ,απο που ψωνιζεις drugs?....καντους μηνυση...ειναι ολα προπολεμικα... :Sφιλος τις εξυπνάδες ηθελα να προλάβω αλλα όπως θα διαβασες... βρεθηκαν να τις πουν...
ΜΗΝΥΣΗ !μαικ,απο που ψωνιζεις drugs?....καντους μηνυση...ειναι ολα προπολεμικα... :S
Υ.Γ.
φακ γιου εσυ ετσι!!!!ΜΗΝΥΣΗ !
pilo θα σε προσλάβω για δάσκαλο των παιδιών μου εύγε !!!Άλλα τον guru δεν τον αμφισβητούμε ένας είναι ..ΜΗΝΥΣΗ !
καλη ιδεα με ορισμένους εδώ μεσα πρεπει να τα αρχισωμαικ,απο που ψωνιζεις drugs?....καντους μυνηση...ειναι ολα προπολεμικα... :S
Υ.Γ.
αστον ρε με την τσιμπλα στο ματι είναι δεν τον βλέπεις?ΜΗΝΥΣΗ !