erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Αυτη ειναι. Αλλα επειδη της τα σπασανε εβγαλε την φωτοακριβως για αυτή την ελενα μιλαω...
Αυτη ειναι. Αλλα επειδη της τα σπασανε εβγαλε την φωτοακριβως για αυτή την ελενα μιλαω...
Καπου μπερδευτηκαν ολοι με τις ΕλενεςΠου..δεχεται george?
Μου φαινεται θα την συναντησω
Ελπιζω να εχουν λυθει αυτα..τα θεματακια που εγραψαν περι καθαριοτητας
Λες να ανεβάσει αυτές που την έβγαλα ;;;;ΛΕΣ;; Ήταν πολλές ....Αυτη ειναι. Αλλα επειδη της τα σπασανε εβγαλε την φωτο
Σημερινή πολλοστή συνάντηση με το αματεουρ μιλφ Έλενα 42.Η κοπέλα για μένα αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο αξιόλογα μιλφ που παίζουν στο μαμπα ! Πολύ βελτιωμένη , έχει πάρει το κολάι που λέμε στο παιχνίδι. Παιχτηκαν 2 γύροι ως συνήθως μιας και με τον χρόνο της είναι χαλαρη και πολύ καλή και στο σοσιαλ ! Επιπλέον πρόσθεσε και στο μενού της το cim , πριν δεν το είχε και πλέον απέμεινε το κολαρακι που πιστευω και αυτό θα μπει σιγά σιγά !! Κόστος συνάντησης 80 ευρώ για 1,5 ώρα πολύ χαλαρά ...
Nαι εχεις δικιοΚαπου μπερδευτηκαν ολοι με τις Ελενες
Αυτη που λεει ο Γιωργος ζει στην Αθηνα κι ειναι μια χαρα. ( τηλ. .....99).
Η αλλη Ελενα που γραφτηκαν για μυρωδιες και διαζυγιο με το νερο ειναι η Λαρισσαια που ερχεται πυκνα συχνα στην Αθηνα γι αρπαχτη. (τηλ. ...42 ).
Μην μου γραψετε για τηλεφωνα. Τα δινουν οι ιδιες
Nαι εχεις δικιο
φταιω κ εγω, μπερδευτηκα
Εγω εννοουσα την Ελενα42 απο Λαρισα που ερχεται ΣΚ κ μεσοβδομαδα, αναλογα ειτε σε σπιτι ειτε ξενοδοχειο κ εχει..τον αντρα της ..στη ντουλαπα χαχα
Ο giorgospriv μιλαει γι αλλη
Sorry guys
Ποια είναι η έλενα από Λάρισα ρε μαγκες; link?
ξέρει κανείς? 70€ 1 ώρα λέει
Σ αυτές τις ηλικίες το κουλούρι είναι βασικό.και κουλούρι? λέει τίποτα? πολύ ντυμένη στις φωτό
Επιμενει no cimΜε κατάλληλη διαπραγμάτευση πέφτει στα 50€ all inclusive....
Nαι εχεις δικιο
φταιω κ εγω, μπερδευτηκα
Εγω εννοουσα την Ελενα42 απο Λαρισα που ερχεται ΣΚ κ μεσοβδομαδα, αναλογα ειτε σε σπιτι ειτε ξενοδοχειο κ εχει..τον αντρα της ..στη ντουλαπα χαχα
Ο giorgospriv μιλαει γι αλλη
Sorry guys
Δεν κυριολεκτω, αλλα εχει γραφτει οτι ειναι καπου κοντα, τα παπουτσια του στο δωματιο, κλπ κλπγια τον άντρα στην ντουλάπα κάνεις πλάκα ή μιλάς εκ πείρας?!
Δεν κυριολεκτω, αλλα εχει γραφτει οτι ειναι καπου κοντα, τα παπουτσια του στο δωματιο, κλπ κλπ
Τσ, αυτη ειναι αλλη..μακρια!!μήπως την μπερδευεις με μια Μαρίνα (?) που λέγεται ότι ο σύζυγος περιμένει στο από κάτω διαμέρισμα??
στο λομπυ...Δεν κυριολεκτω, αλλα εχει γραφτει οτι ειναι καπου κοντα, τα παπουτσια του στο δωματιο, κλπ κλπ