Kwstasss123
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Aυτη Ivanka... καλη..δε λεω... αλλα οχι κ 43... πανω 50....
δεν τη δήλωσαν στο ληξιαρχείο μόλις γεννήθηκε.. περίμεναν να μεγαλώσει λιγάκιAυτη Ivanka... καλη..δε λεω... αλλα οχι κ 43... πανω 50....
δεν τη δήλωσαν στο ληξιαρχείο μόλις γεννήθηκε.. περίμεναν να μεγαλώσει λιγάκι
Ποιες Ιβανκες και ξιβανκες ρε σαπακια , πατε ρε μια βολτα απο Λακομπα που μενει ο μαυρος πανθηρας της βεγγαλης να ανοιξει το ματι σας και ο πουτσος σας , πατε ρε μια βολτα απ την Ρωσσιδαρα να δειτε τι σημαινει ρωσσικο κωλοτρυπιδι στο πιατο και αφηστε τις πουρατζες να κανουν τα μπανια τους κ να πανε κ καμοια λαικη για κανα σεσκουλο , αφηστε το πουρε ρε και πιαστε τον κιοφτε ρεεεε !!!! μην ειστε σαβουρηδες ρε !!! παρτε ρε κι ενα καλο μωρο να βγαλετε γουσταAυτη Ivanka... καλη..δε λεω... αλλα οχι κ 43... πανω 50....
Στο μαυρο συννεφο που σκεπασε τον ουρανο και δεν μπορει να δει τιποτε .χαχαχαχα. Η Wendy κατοικοεδρευει στο Λακομπα και μοιραζει αναστεναγμουςρε chicharito σε ποιόν μαύρο πάνθηρα αναφέρεσαι?
Σιγά τη wendy τώρα... μια από τα ίδια και λιγότεραΣτο μαυρο συννεφο που σκεπασε τον ουρανο και δεν μπορει να δει τιποτε .χαχαχαχα. Η Wendy κατοικοεδρευει στο Λακομπα και μοιραζει αναστεναγμους
[move]ηρεμησε εσυ[/move]Ποιες Ιβανκες και ξιβανκες ρε σαπακια , πατε ρε μια βολτα απο Λακομπα που μενει ο μαυρος πανθηρας της βεγγαλης να ανοιξει το ματι σας και ο πουτσος σας , πατε ρε μια βολτα απ την Ρωσσιδαρα να δειτε τι σημαινει ρωσσικο κωλοτρυπιδι στο πιατο και αφηστε τις πουρατζες να κανουν τα μπανια τους κ να πανε κ καμοια λαικη για κανα σεσκουλο , αφηστε το πουρε ρε και πιαστε τον κιοφτε ρεεεε !!!! μην ειστε σαβουρηδες ρε !!! παρτε ρε κι ενα καλο μωρο να βγαλετε γουστα
Σε ευχαρηστω φιλε , ακομα δεν το εχω κανει γιατι και να μπωρεσω να στειλω μνμ δεν σημαινει ότι θα απάντηση κι ολας …. Ξερουμε κανα κοριτσι από εκει (μαμπα) που να την γνωριζει ?? Ισως μεσο τριτης να μπωρεσω να βρω το τηλ…Μην το κάνεις, δεν μπαίνει mamba για να σου απαντήσει. Το ξέρω γιατί είμαι vip εκεί.
Και εδώ που το συζητάμε, δεν κατανοώ γιατί βγαίνουν και γράφουν κριτικές για ένα κορίτσι που δεν είναι ανοικτό στο "κοινό".
Το μόνο που προσφέρουν οι κριτικές αυτές είναι επίδειξη από τους συγγραφείς πως απολαμβάνουν την καταχώρηση στο πελατολόγιο του κοριτσιού.
Who the hell is Wendy παλι ? Για ποια Wendy μιλας βρετανε ??Στο μαυρο συννεφο που σκεπασε τον ουρανο και δεν μπορει να δει τιποτε .χαχαχαχα. Η Wendy κατοικοεδρευει στο Λακομπα και μοιραζει αναστεναγμους
Who the hell is Wendy παλι ? Για ποια Wendy μιλας βρετανε ??
Μα καλα τοσο γκαβακας ειναι ρε πουτη μου αυτος ο βρεττανος , για Ρωσσιδαρα Μοσχοβιτισα μαυρο πανθηρα του σεξ λεω εγω , για Wendy γκανεζα απο Πλ. Αμερικης λεει αυτος :S :S, οτι να ναι ρε curie , δεν προκειτο να συνεννοηθουμε λεω εγω , αυτοι που δεν ξερουν κ δεν γνωριζουν θα παρακαλεσω να μην πεταγονται στα ποστ μου , οι αλλοι πιλοφοριοι και λοιποι κεντατε οσο θελετεμια μαυρουλα στο mamba..υπεθεσαν οτι αυτη ειναι ο μαυρος πανθηρας της βεγγαλης
Μα καλα τοσο γκαβακας ειναι ρε πουτη μου αυτος ο βρεττανος , για Ρωσσιδαρα Μοσχοβιτισα μαυρο πανθηρα του σεξ λεω εγω , για Wendy γκανεζα απο Πλ. Αμερικης λεει αυτος :S :S, οτι να ναι ρε curie , δεν προκειτο να συνεννοηθουμε λεω εγω , αυτοι που δεν ξερουν κ δεν γνωριζουν θα παρακαλεσω να μην πεταγονται στα ποστ μου , οι αλλοι πιλοφοριοι και λοιποι κεντατε οσο θελετε
... μωρε εγω το ξερω , απλα ηθελα να δω ποσους λαγους βγαζω οξω απ την τρυπα τους ;) ;)Μονο ένα λαθος έχεις κάνει συναθλητή τσικα !!!! Απο Αγία Πετρούπολη είναι το τεμάχιο !!!!!!!!! ....
... μωρε εγω το ξερω , απλα ηθελα να δω ποσους λαγους βγαζω οξω απ την τρυπα τους ;) ;)
Το θέμα ειναι αν ξαναέρθει σύντομα που έμαθα , ότι θα έρθει .... να δει και τον χειμώνα την πόλη μας .. Κάτι τέτοιο πάντα πρέπει να μένει στις αναμνήσεις του καθενος απο εμάς !
Σε ποιά αναφέρεσαι, αν επιτρέπεται;Ποιες Ιβανκες και ξιβανκες ρε σαπακια , πατε ρε μια βολτα απο Λακομπα που μενει ο μαυρος πανθηρας της βεγγαλης να ανοιξει το ματι σας και ο πουτσος σας , πατε ρε μια βολτα απ την Ρωσσιδαρα να δειτε τι σημαινει ρωσσικο κωλοτρυπιδι στο πιατο και αφηστε τις πουρατζες να κανουν τα μπανια τους κ να πανε κ καμοια λαικη για κανα σεσκουλο , αφηστε το πουρε ρε και πιαστε τον κιοφτε ρεεεε !!!! μην ειστε σαβουρηδες ρε !!! παρτε ρε κι ενα καλο μωρο να βγαλετε γουστα
Βρε τι εξυπνο παιδι ειναι αυτος ο chicharito. Ολα τα πιανει