akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
μαλλον ειναι αυτη με το αλλο προφιλ,δικο σου ονειρο..αν ειναι αυτη,ειναι ξεπετα,αλκοολικη,πρεζακι...
σε ποια αναφέρεσαι με το αλλο προφιλ;
μαλλον ειναι αυτη με το αλλο προφιλ,δικο σου ονειρο..αν ειναι αυτη,ειναι ξεπετα,αλκοολικη,πρεζακι...
Να μου επιτρεψεις να σου πω οτι κανεις λαθοςχαλαρος ειμαι φιλε μου εσυ γιατι στραβωσες δεν καταλαβα. αυτο που ειδα στις φωτο ηταν ενας κωλος αεροδρομιο και για 100 ουτε λογος χωρις κωλο στο μενου. αμα σου αρεσει δεν ρωτας πας και γουσταρεις και αμα θες μας λες και εμας που δεν μας αρεσε τι χασαμε. δεν νομιζω οτι εγραψα κατι που σε προσβαλλει
λοιπον για να σας λύσω εγω της αποριες η κυρια δεν κατεβαινη απο τα 100 με τιποτα και γενικως δεν ειναι οτι καλυτερο για τετοια τιμη απο πολλες πλευρεςΝα μου επιτρεψεις να σου πω οτι κανεις λαθος
Αμα σου αρεσει καποια παντοτε κανεις την ερευνα σου πριν μηπως πεσεις σε καμια λουμπα ειτε σαν αποδοση ειτε σαν εμφανιση ειτε οτιδηποτε αλλο
Γι αυτο κ ρωτας τους φιλους συμφορουμιτες
Τωρα εαν εσυ δεν εχεις ιδια αποψη, απλα δεν απαντας. Αυτα
οχι φιλε ξεχνα το και οι τροποι της οχι οτι καλύτερο ;)Thnx Tasso, η φωτο που μου εστειλε ηταν αρκετα καλη, μικρη σε ηλικια ειναι, κ ευγενικη στη συνομιλια μας
Νομιζω οτιθα μπορουσε να παιζει κ με 80 απο ο,τι καταλαβα
Thnx Tasso, η φωτο που μου εστειλε ηταν αρκετα καλη, μικρη σε ηλικια ειναι, κ ευγενικη στη συνομιλια μαςλοιπον για να σας λύσω εγω της αποριες η κυρια δεν κατεβαινη απο τα 100 με τιποτα και γενικως δεν ειναι οτι καλυτερο για τετοια τιμη απο πολλες πλευρες
σε ποια αναφέρεσαι με το αλλο προφιλ;
καμιά πληροφορία γι' αυτή υπάρχει;
Πέρυσι με 80 ήταν φουλ εκτός άναλ που δεν ξέρω γιατί δεν ζήτησα, το Hellinis είναι μαύρο χάλι και κρίμα γιατί κατά καιρούς μένουν πολλές εκει και κάνουν incallπαίζει στο Hellinis στην Συγγρού, με 80 ευρώπουλα την ώρα απλό πρόγραμμα.
Πέρυσι με 80 ήταν φουλ εκτός άναλ που δεν ξέρω γιατί δεν ζήτησα, το Hellinis είναι μαύρο χάλι και κρίμα γιατί κατά καιρούς μένουν πολλές εκει και κάνουν incall
τα ποσοστα πρεπει να αλλαξεις λιγο ;) εγω θα το πηγαινα στο 70% με 30% κατα τα αλλα συμφωνουμε απολυταφιλε εγω την αποψη μου σου ειπα μεσα απο μερικες ερωτησεις. τωρα αν το δες οτι σε κοροιδευω και στραβωσες σου ζηταω συγνωμη δεν ειχα καμια προθεση να το κανω. οπως ειπε και ο φιλος παραπανω δεν αξιζει. και το καταλαβα απλα και μονο απο 2 φωτο που εστειλε . το εχω δουλεψει το μαμπα αρκετα . το 90% ειναι μουφες και υπαρχει ενα 10 % που αν εχεις τροπο ισως βγαλεις κατι καλο.
τα ποσοστα πρεπει να αλλαξεις λιγο ;) εγω θα το πηγαινα στο 70% με 30% κατα τα αλλα συμφωνουμε απολυτα
Ρωσσιδαρα 30κατι , ωραιο σωμα λεπτο με ταττου αλλα οτι νανε ατομο , ειναι με τα φεγγαρια της , και γενικα γουσταρει την βοτκα σαν νεροφιδα , αν σου σκασει σουρομενη μανουριαζεις ευκολα μαζι της , δεν ξερω αν εχει αλλαξει συμπεριφορα , αλλα σαν χαρακτηρας δεν την κοβω να εχει αλλαξει προς το καλυτερο , αν εχει δοκιμασει καποιος πιο προσφατα ας ενημερωσει
Απο εμφανιση φαινεται ωραιο ομως! Στον αγωνα πως τα παει?Ρωσσιδαρα 30κατι , ωραιο σωμα λεπτο με ταττου αλλα οτι νανε ατομο , ειναι με τα φεγγαρια της , και γενικα γουσταρει την βοτκα σαν νεροφιδα , αν σου σκασει σουρομενη μανουριαζεις ευκολα μαζι της , δεν ξερω αν εχει αλλαξει συμπεριφορα , αλλα σαν χαρακτηρας δεν την κοβω να εχει αλλαξει προς το καλυτερο , αν εχει δοκιμασει καποιος πιο προσφατα ας ενημερωσει
Δεν την έχω δοκιμάσει είχαν γράψει όμως πιο παλιά. Τότε ήταν 80 η ώρα με όλα μέσα, τώρα που μου έστειλε μνμ λέει 80 η ώρα αλλά δεν μιλάει για anal. Θα είναι Αθήνα από 29 έως 4Μαλλον ξερεις κατι που εγω δεν ξερω.Εχεις παραπανω ινφο?Απο τις φωτο δειχνει ενδιαφερον παντως
Οτι αρπαξουν!Καινουργιο φρουτο..στα 170 παρακαλω(!!)