jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
οντωςΠααξενες φωτογραφιες. Σαν να εχουν βαλει ενα μεγαλο κεφαλι σε μικρο γυναικειο σωμα . Εστειλα χτες αλλα ακομη τιποτε
οντωςΠααξενες φωτογραφιες. Σαν να εχουν βαλει ενα μεγαλο κεφαλι σε μικρο γυναικειο σωμα . Εστειλα χτες αλλα ακομη τιποτε
Μονο που εσυ μπερδεψες το μεγαλο κολαρακι με τα μικρα στηθακια. Αναποδα την ειχες ? χαχαχαχαετσι...
...ξεραιλα,προς το παρων...Μονο που εσυ μπερδεψες το μεγαλο κολαρακι με τα μικρα στηθακια. Αναποδα την ειχες ? χαχαχαχα
Το μονταζ τηϛ φωτο εδω η αλλη βγηκε μ 3 χερια δεν λεϛ που δεν βγηκε με καμια ψωλη το κεφαλι θα μαϛ πειραξει ασε που η αφρικανεϛ εχουν μεγαλο κεφαλι σαν κρανοϛ του νταρθ βειντερΠααξενες φωτογραφιες. Σαν να εχουν βαλει ενα μεγαλο κεφαλι σε μικρο γυναικειο σωμα . Εστειλα χτες αλλα ακομη τιποτε
Απλά ο φωτογράφος είναι αρκετά ψηλότερος και δεν ξέρει, για αυτό φαίνονται έτσι, κοιτα και τις σκιές που είναι προς τα κατωΠααξενες φωτογραφιες. Σαν να εχουν βαλει ενα μεγαλο κεφαλι σε μικρο γυναικειο σωμα . Εστειλα χτες αλλα ακομη τιποτε Εχω την εντυπωση οτι Wendy. Jes Naomi ειναι η ιδια κοπελλα. Δεν γινεται να εκανε αποβαση η Γκανα ξαφνικα
Εεεε. Σε καλο σου βγηκε. Κατερινακι μια χαρα και καλο κοριτσι....ξεραιλα,προς το παρων...
πηγαμε με την επιλογη,του δυνατου σεξ...
Πρωινή συνάντηση με την Σβετλάνα μετά από πολύ καιρό αλλά με πολύ λαχτάρα...Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες αφου πάνω κάτω είναι γνωστές .. Θέλω όμως να αναφέρω ένα υπέροχο συμβάν που μου έτυχε! Είχαμε τελειώσει τον πρώτο γύρο και τα λέγαμε , χτυπάει το τηλέφωνο της και ήταν μια από τις γνωστές ... η οποία είχε τελειώσει και αυτή από πρωινό ραντεβού της.. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μου έρχεται η ιδέα και λέω, μπορεί να έρθει η φιλη έστω λίγο ;; ΗΡΘΕ !! Ένα μόνο θα πω , δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να σε γλύφουν δυο υπέροχες (μελαχρινές ) και να σε κοιτάνε με αυτά τα υπέροχα μάτια τους !! Ο δεύτερος γύρος έγινε με την καινούργια του δωματίου και η κατάθεση , όπως ακριβώς ξεκίνησε ! Κοιτώντας αυτά τα 4 υπέροχα μάτια και τα χείλια τους να φιλιούνται !!!
wendy , jes, naomi, jessie bernice (fb) ολες η ίδια . Δοκιμασατε κυριε Βρετανε .Πααξενες φωτογραφιες. Σαν να εχουν βαλει ενα μεγαλο κεφαλι σε μικρο γυναικειο σωμα . Εστειλα χτες αλλα ακομη τιποτε Εχω την εντυπωση οτι Wendy. Jes Naomi ειναι η ιδια κοπελλα. Δεν γινεται να εκανε αποβαση η Γκανα ξαφνικα
από τα καλύτερα νεαρά ηλικιακά μωρά. Την ιδρώνει τη φανέλα και το ζει το έργο!Συνάντηση με Κατερίνα την προηγούμενη εβδομάδα νεαρή σε ηλικία ωραιο σωμα μικρό βυζι άλλα ωραιο κωλαρα στα του αγώνα τα πάντα όλα πλην κωλου δεν δοκίμασα δεν είμαι και τόσο φαν με άνεση χρόνου που είναι βασικό για μένα και ωραίο άτομο δεν το παίζει ντίβα όπως άλλες αυτά.UP THE IRONS
η γνωστή Stella SelenaSirena
Εκρηκτικό δίδυμο! I know the feeling George, I know, i know.....ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μου έρχεται η ιδέα και λέω, μπορεί να έρθει η φιλη έστω λίγο ;; ΗΡΘΕ !! Ένα μόνο θα πω , δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να σε γλύφουν δυο υπέροχες (μελαχρινές ) και να σε κοιτάνε με αυτά τα υπέροχα μάτια τους !! Ο δεύτερος γύρος έγινε με την καινούργια του δωματίου και η κατάθεση , όπως ακριβώς ξεκίνησε ! Κοιτώντας αυτά τα 4 υπέροχα μάτια και τα χείλια τους να φιλιούνται !!!
Γιωργο η Λιλια ή η βαλερια ηρθε;Πρωινή συνάντηση με την Σβετλάνα μετά από πολύ καιρό αλλά με πολύ λαχτάρα...Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες αφου πάνω κάτω είναι γνωστές .. Θέλω όμως να αναφέρω ένα υπέροχο συμβάν που μου έτυχε! Είχαμε τελειώσει τον πρώτο γύρο και τα λέγαμε , χτυπάει το τηλέφωνο της και ήταν μια από τις γνωστές ... η οποία είχε τελειώσει και αυτή από πρωινό ραντεβού της.. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μου έρχεται η ιδέα και λέω, μπορεί να έρθει η φιλη έστω λίγο ;; ΗΡΘΕ !! Ένα μόνο θα πω , δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να σε γλύφουν δυο υπέροχες (μελαχρινές ) και να σε κοιτάνε με αυτά τα υπέροχα μάτια τους !! Ο δεύτερος γύρος έγινε με την καινούργια του δωματίου και η κατάθεση , όπως ακριβώς ξεκίνησε ! Κοιτώντας αυτά τα 4 υπέροχα μάτια και τα χείλια τους να φιλιούνται !!!
η Βαλέρια έχει ξανθά μαλλάκια ...Γιωργο η Λιλια ή η βαλερια ηρθε;
γιωργακι εκανες δωρο προωρα βλεπω στον εαυτο σου για την γιορτη σου ευγε τεκνον μουη Βαλέρια έχει ξανθά μαλλάκια ...
Γεια σου Γιανη,εκανεs τιποτα μ αυτη;τα ρωσικα υπεροπλα αρχισαν να καταφθανουν , δοκιμασε κανενας , any info ??Κυριε guru ειναι με τις δικες μας προδιαγραφες η κοπελα .