achileaskons
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2015
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Αυτη δεν ειναι ; Εγώ αυτή είδα και νόμιζα.
Αυτή είναι η Λάνα με βιβλιογραφία εδώ μέσα.Εγώ δεν έχω πάρει
γουρουνοφατσα...και ζηταει 150
Αυτή ζήτησε 150€. Έστειλε κατι φωτό με photoshop. Με πηρε ο ύπνος. Ακόμα με περιμένει στη Γλυφαδα.
Αυτή ζήτησε 150€. Έστειλε κατι φωτό με photoshop. Με πηρε ο ύπνος. Ακόμα με περιμένει στη Γλυφαδα.
για αυτα που ζηταει ειναι μια χαραOk παίδες άκυρο άρα η Magic. Τη Λάνα τη συστήνουμε ;
Να της γράψω της άλλης της νεαράς 150 παρέα με 2 φίλους ;Μας εχει πατώσει η κρίση να μοιράσουμε τα έξοδα !
Καλησπέρα σε όλους,όσο αφορά την magic που αναφερθήκατε παραπάνω από mamba,πέρυσι τέτοιο καιρό έκλεισα ραντεβού και πήγα στο σπίτι της.με το που μου άνοιξε την πόρτα,πανιασα με αυτό που αντίκρισα.κυριολεκτικα σιτεμενη gilf.της είπα ότι να κάνω ένα τηλ έξω στον κοινόχρηστο χώρο έξω από την πόρτα της,έπειτα το έβαλα στα πόδια και εξαφανίστηκα.
Καλησπέρα σε όλους,όσο αφορά την magic που αναφερθήκατε παραπάνω από mamba,πέρυσι τέτοιο καιρό έκλεισα ραντεβού και πήγα στο σπίτι της.με το που μου άνοιξε την πόρτα,πανιασα με αυτό που αντίκρισα.κυριολεκτικα σιτεμενη gilf.της είπα ότι να κάνω ένα τηλ έξω στον κοινόχρηστο χώρο έξω από την πόρτα της,έπειτα το έβαλα στα πόδια και εξαφανίστηκα.
για αυτα που ζηταει ειναι μια χαρα
αστο τοτε αν σε εχει μπλοκαρει....παντως ειναι 50 δυο πιστολιες τα παιρνη στομα αυτα εν ολοιγηςΠως τη βρίσκουμε και τι δίνει ; Με εχει μπλοκάρει απο παλιά
Κρίμα που δε δίνει κόλο όμως. Και με κόλο μέσα θα ήταν πολύ δυνατό vfmαστο τοτε αν σε εχει μπλοκαρει....παντως ειναι 50 δυο πιστολιες τα παιρνη στομα αυτα εν ολοιγης
αγγελία της η κύρια δεν έχει αγγελία...... παιδιά μην μπερδεύεστε με κοπέλες από το μαμβά έχουμε να κάνουμεΔε παίζει αγγελία της ή κατι αλλο fb κτλ ;
εδω ειναι το μελανο σημειο οντως ...αν εδινε θα γινοταν χαμοςΚρίμα που δε δίνει κόλο όμως. Και με κόλο μέσα θα ήταν πολύ δυνατό vfm
Καλά είχε και άλλο θέμα. Μια φορά την πήρα. Άρχισε να κάνει ερωτήσεις λες και με περνούσε ανάκριση. Προσωπικα θέματα. Αερολογίες και ψέμματα απαντούσα. Για να τη σταματήσω της τον έδωσα στο στόμα να το πιπιλήσει. Την φανέλα την ίδρωσε όμως. ΑΝ το λοιπόν έδινε κόλο και δεν ήταν κουτσομπόλα θα ήταν στις πρώτες επιλογές για κάτι καλό και φτηνοεδω ειναι το μελανο σημειο οντως ...αν εδινε θα γινοταν χαμος