dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
Καλημέρα μπορεί κάποιος συναθλητης να μου στείλει το τηλέφωνο της Ιβανκας.Ευχαριστώ
Δεν έχεις mamba?
Καλημέρα μπορεί κάποιος συναθλητης να μου στείλει το τηλέφωνο της Ιβανκας.Ευχαριστώ
Προς ενημέρωση ομορφόπαιδα, Τιτανικός σε θηλυκό γένος, φιλία όχι, στήθος μικρό και στο δάπεδο, κώλος μπανιέρα,πίπα θα σου σπάσει τον πούτσο, ένα στα γρήγορα και θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπάω....
ναι είναι 120 κιλά, σε σχέση με φώτο έχει πάρει 30 αλλά το σημαντικότερο ότι δεν συμμετέχει, ο κωλος περισσότερο ανοιχτός από ότι είναι μπροστά, και σου ζητάει κάρφωμα από πίσω, όσοι γουστάρουν cult περιπτώσεις ας δοκιμάσουν 50 ευρώ θέλει άλλοστε η κοπέλα.
?????? ....... βαλε link μαστορα ...!!!Μαρινα 31. Δεχεται δωρακι μονο απο φιλους, κανουμε τσατ να γινουμε φιλοι....για να δουμε. Ουτε φουο μπωρω να δω
απο αππλικατιον δεν μπωρω. Αλλα πρεπει να ειναι καινουργια αμα κανεις σεαρτσ στο μεγενθιτικο θα την βρεις λογικα?????? ....... βαλε link μαστορα ...!!!
ειμαι στο ιωνορ λιστ τις ξαι ουτε θυμαμαι να τις εστειλα μηνημαΓνωριζουμε κάτι; Πρέπει να έχω ΒΙΠ για να της μιλήσω
αμε! πανε κ τωρα στο sensuality το στουντιο στη Βουλιαγμενης! θα ειναι μεχρι τις 22.00 με το ονομα Κιραείχα συναντήσει παλιά μια Αλίνα απο mamba ένα μελαχρινό υπερτούμπανο ξέρει κανείς που βόσκει;
Το προφιλ μόλις διαγραφηκε. Και λέω μόλις γιατι μιλούσα μαζί της και της ζήτησα να μου πει ώρες και μέρος που βρισκόμαστεΝομιζω εχει γραφτει οτι ειναι μουφα προφιλ
μια μουφα λιγοτερηΤο προφιλ μόλις διαγραφηκε. Και λέω μόλις γιατι μιλούσα μαζί της και της ζήτησα να μου πει ώρες και μέρος που βρισκόμαστε
εχει καποιος το τηλ της magic ή καποια αγγελια να μου στειλει?
όχι φιλε μου δεν εχωΔεν έχεις mamba?
Link?Μια στο mamba that’s all. Ας προτείνουν οι πιο μαχημοι top 5 να μην ρωτάμε και περνιομαστε για promo
εινσι ακομσ μαμπα η magic???Μια στο mamba that’s all. Ας προτείνουν οι πιο μαχημοι top 5 να μην ρωτάμε και περνιομαστε για promo