jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τι λεει καλη??Η Σοφία από Κορυδαλλό.....
τι λεει καλη??Η Σοφία από Κορυδαλλό.....
τι γρηγορα πιστόλια , το γνωστό Σοφάκι η κάνω λάθος
για πε για σοφακιτι γρηγορα πιστόλια , το γνωστό Σοφάκι η κάνω λάθος
οταν λεσ το γνωστο σοφακι??? για πες λεπτομεριες
ο wiser ξέρει από ότι κατάλαβαΗ Σοφία από Κορυδαλλό.....
Χρόνια στον χώρο. Τα πάντα όλα αν και νομίζω ότι τώρα πια είναι για μερακλήδες...ο wiser ξέρει από ότι κατάλαβα
χαχαχαχαα!!!!!οπως λεει και το νικ μου!!!!μολις αρχισαμε να μιλαμε για προγραμμα και δωρο...εκλεισε το προφιλ!!!!Η Σοφία από Κορυδαλλό.....
Χρόνια στον χώρο. Τα πάντα όλα αν και νομίζω ότι τώρα πια είναι για μερακλήδες...
Υπάρχει πλούσια βιβλιογραφία.δλδ? μερακληδες????
Υπάρχει πλούσια βιβλιογραφία.
Ελληνίδα που πρόσφατα μπήκε στον mamba για να τονώσει το πελατολόγιο της. Για να μην μακρυγορω και κατά την προσωπική μου άποψη, είναι για ξεχαρμανιασμα και μόνο. Ενίοτε φιλοξενεί στον χώρο της και τη Χριστίνα. Υπόσχονται φοβερό τριολε με λεσβιακό κλπ αλλά ... Πεταμένα λεφτά αν συγκρίνεις με πολλές άλλες.
Αυτό με τον άντρα της στον κάτω όροφο δεν έχει διαπιστωθεί όπως στην περίπτωση της Μαρίνας στους Αγ. Αναργύρους
Ελληνίδα που πρόσφατα μπήκε στον mamba για να τονώσει το πελατολόγιο της. Για να μην μακρυγορω και κατά την προσωπική μου άποψη, είναι για ξεχαρμανιασμα και μόνο. Ενίοτε φιλοξενεί στον χώρο της και τη Χριστίνα. Υπόσχονται φοβερό τριολε με λεσβιακό κλπ αλλά ... Πεταμένα λεφτά αν συγκρίνεις με πολλές άλλες.
Αυτό με τον άντρα της στον κάτω όροφο δεν έχει διαπιστωθεί όπως στην περίπτωση της Μαρίνας στους Αγ. Αναργύρους
Δεν την ξέρω αλλά από αυτό που βλέπω στις photos δεν είναι για πάνω από 60-70 ευρώ
και μετα ξυπνησε
ναι θα ήταν σούπερ όντωςΣωστός ο gari αλλά η alla άμα έδινε και κωλο θα ήταν σούπερ
Σωστός ο gari αλλά η alla άμα έδινε και κωλο θα ήταν σούπερ
την εχειϛ δει απο κοντα? αμα οχι περνα απο Διδυμου 27Δηλαδη αν παρω την κυρια κινδυνευω να μεινω ασπονδυλο ?
δεν ειναι αυτη διδυμου αλλη τζουλια φιλετην εχειϛ δει απο κοντα? αμα οχι περνα απο Διδυμου 27