dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
εννοω και στα ιδια χρηματα αλλα να αξιζει..διαβασα και για μια αφροδιτη στο 50ρικο!
εννοω και στα ιδια χρηματα αλλα να αξιζει..διαβασα και για μια αφροδιτη στο 50ρικο!
λογικά εννοεί πίσω πόρτα.
πρτκ
αυτη θα σου προτεινα και εγω.στο 50αρικο ειναι πολυ καλη περιπτωση.για να μην σπαμαρουμε,το νημα,οτι θες,ρωτα με πμ.εννοω και στα ιδια χρηματα αλλα να αξιζει..διαβασα και για μια αφροδιτη στο 50ρικο!
Για δωσε ινφο guru για Αφροαυτη θα σου προτεινα και εγω.στο 50αρικο ειναι πολυ καλη περιπτωση.για να μην σπαμαρουμε,το νημα,οτι θες,ρωτα με πμ.
ροδα , πατινι, κολος , ταψιMαλλον ....πρτκ ναι ...οπωs το εχειs εσυ ....ρπκτ ομωs ??
τσεκ πμ.Για δωσε ινφο guru για Αφρο
εχει κι αλλο προφιλ στο mamba..σαν DESIRE και παλιότερα σαν CEEPORT,εξ Ουκρανίας ορμώμενη..εχουν γραφτεί αρκετά γι αυτήν...
Τι να κάνω την πάτησα. Αν και δεν πολυφταίω ούτε και σιχτιρίζω ιδιαίτερα την πάρτη μου. Απλά έπρεπε να επιβεβαιώσω και να είμαι ποιό προσεχτικός. Με τη συγκεκριμένη προσπαθούσα να επικοινωνήσω αρκετές φορές. Δεν μου έδινε καμία απάντηση. Πριν λίγες ημέρες τις γράφω πάμε στο bill? Και ω του θαύματος απάντησε " ναι, αλλά τώρα αμέσως". Απάντησα ραντεβού σε 10 λεπτά το οποίο και επιβεβαίωσε. Μόλις πάρκαρα, στέλνω μήνυμα ότι έφτασα. Απάντησε ότι και αυτή έφτασε. Παίρνω δωμάτιο και τις στέλνω αριθμό. Και μετά μου απάντησε ότι "σε κορόιδεψα και λοιπές παπαριές. Ας πρόσεχα. Δεν ξέρω αν παίζει, πάντως εμένα με δούλεψε
Μπραβο ..κ ειχα σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω το ονομα τηςεχει κι αλλο προφιλ στο mamba..σαν DESIRE και παλιότερα σαν CEEPORT,εξ Ουκρανίας ορμώμενη..εχουν γραφτεί αρκετά γι αυτήν...
ρε το καριολακιεχει κι αλλο προφιλ στο mamba..σαν DESIRE και παλιότερα σαν CEEPORT,εξ Ουκρανίας ορμώμενη..εχουν γραφτεί αρκετά γι αυτήν...
κολαρακι το δίνει το εχω πάρει εγωΤι ειναι ρε τυπε το ρπκτ ??
Καλημέρα guru θα μπορούσε να στείλεις πμ για άφροτσεκ πμ.
Είναι αματσούρι, δεν έχει σταθερές τιμές, μιλάει αγγλικά. Επικοινωνία στο σαιτ και μετά στο viber. Επέμενε στα 40, αλλά εν τέλει το κλείσαμε στα 30, που μεταξύ μας πολλά είναι. Πέρασα με το αυτοκίνητο, την πήρα και πήγαμε λίγο παρακάτω. Πίπα, άδειασμα στο στόμα και φτύσιμο έξω από την πόρτα. Έχει βυζάρες, αλλά γενικά έχει "άρες". Μπουτάρες, κολάρες κλπ. Είναι δηλαδή χοντρή και αν την έβλεπα στο ξενοδοχείο πιθανότατα θα την έδιωχνα. Αλλά για μία πίπα ήταν μια χαρά. Το πρόσωπό της είναι αυτό που βλέπετε στις φοτο, εγώ το βρήκα συμπαθές. Είναι χαμογελαστή, ευχάριστη και χαλαρή (στο λίγο που κάθισε). Μένει κάπου στο Βοτανικό...
Ωραιος
Τολμω να πω οτι μ ενδιαφερει
Είναι αματσούρι, δεν έχει σταθερές τιμές, μιλάει αγγλικά. Επικοινωνία στο σαιτ και μετά στο viber. Επέμενε στα 40, αλλά εν τέλει το κλείσαμε στα 30, που μεταξύ μας πολλά είναι. Πέρασα με το αυτοκίνητο, την πήρα και πήγαμε λίγο παρακάτω. Πίπα, άδειασμα στο στόμα και φτύσιμο έξω από την πόρτα. Έχει βυζάρες, αλλά γενικά έχει "άρες". Μπουτάρες, κολάρες κλπ. Είναι δηλαδή χοντρή και αν την έβλεπα στο ξενοδοχείο πιθανότατα θα την έδιωχνα. Αλλά για μία πίπα ήταν μια χαρά. Το πρόσωπό της είναι αυτό που βλέπετε στις φοτο, εγώ το βρήκα συμπαθές. Είναι χαμογελαστή, ευχάριστη και χαλαρή (στο λίγο που κάθισε). Μένει κάπου στο Βοτανικό...
Πολυ δυνατο ξεκωλο η Δωρα ... για πολυ εκφυλο γαμησι η μικρη , εγω της τον καρφωνα ανετοτατα , αν καποιος μιλησει μαζι της ας ενημερωσειΠερίεργα πράγματα:
3 προφίλ με σχεδόν τις ίδιες φωτογραφίες για το ίδιο άτομο. Μάλιστα, ενεργά και τα 3 με χθεσινές επισκέψεις....