Εμένα δεν μου βρώμισε, για αυτό και συναντήθηκα μαζί της. Λέει αρχικώς 70, με παζάρι κατεβαίνει στο 60 και 50. Η φωτογραφία δεν είναι δική της. Πλην όμως είναι μία κοπέλα πράγματι στην ηλικία που λέει, λεπτούλα με 2 αρι στήθος και στητό. Ωραίος κόλος, τον οποίο λέει ότι δίνει, αλλά επειδή δεν έχει κρέμα είναι δύσκολο να εισχωρήσεις. Πράγματι δοκίμασα, αλλά είναι σφιχτός και μου έλεγε ότι πονάει. Οπότε ενώ λέει ότι δίνει λοκο, στην ουσία δεν τον δίνει και λέει την επόμενη φορά που θα έχει φέρει και κρεμούλα. Όμως ο καλός σας φίλος Ηλίας σας προετοιμάζει και μπορείτε να φέρετε εσείς την κρεμούλα οπότε η κορασίδα θα βρεθεί προ εκπλήξεως
... Υποτίθεται ότι φιλάει βαθιά με γλώσσα, αλλά στην ουσία ανοίγει το τεράστιο στόμα της και τραβάει τη γλώσσα της πίσω. Πίπα ακα και υποτίθεται ότι τα παίρνει στόμα, αλλά όταν εγώ της τα έδωσα, τραβήχτηκε. Ποιό πολύ δλδ στον παίζει και λιγότερο τα παίρνει στόμα. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος. Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι μία τίμια συναλλαγή με κόστος στο μ.ό. όπως ακριβώς είναι και η εμφάνισή της. Γέλασα όταν μου είπε ότι δεν το κάνει επαγγελματικά....