Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Είναι γνωστό ότι ρωτήσεις δε ρωτήσεις , μόνο μ....ίες λες.ξέχασα να σε ρωτήσω σόρυ..
Είναι γνωστό ότι ρωτήσεις δε ρωτήσεις , μόνο μ....ίες λες.ξέχασα να σε ρωτήσω σόρυ..
βάλε κ σως να γλυστράει Σούλη χα χα καφέ θα πιούμε εεηρθαν τα βαρια πορτοφολια ;) εγω την κανω
ξέχασα να σε ρωτήσω σόρυ..Ηρθες κι απο εδώ να πεις την σου.
εγω δεν είπα τπτ μαν είδες πλάκα στόν τάσσο έκανα κ αμέσως μου έκανε επίθεση το είδες οκ όμως δεν εχω θεμα..δεν το κοβεται και οι δυο λεω γω?......
Κι εγώ πλάκα έκανα!ρε αφηστε το ;) χιουμορ κανουμε μην τσακωνομαστε
εγω δεν είπα τπτ μαν είδες πλάκα στόν τάσσο έκανα κ αμέσως μου έκανε επίθεση το είδες οκ όμως δεν εχω θεμα..
ναι ρε δεν τρεχει μια σιγα μην τσακωθουμε ;) αφηστε τα μισοι και πιαστε τοΚι εγώ πλάκα έκανα!
Για πες λεπτομέρειες.Δε ξέρω τι λέτε αλλά κάνει φοβερο κρεβάτι
Με σένα ειδικά δεν πρόκειται να τσακωθώ!ναι ρε δεν τρεχει μια σιγα μην τσακωθουμε ;) αφηστε τα μισοι και πιαστε το
την πηρες την λανα ;) για ριξε ενημερωσηΔε ξέρω τι λέτε αλλά κάνει φοβερο κρεβάτι
με κανεναν φιλαρακι ολοι εδω ειμαστε για ενημερωση με δοσεις χιουμορ και χαβαλε ;)Με σένα ειδικά δεν πρόκειται να τσακωθώ!
Απο λαθος πατησα λαικ εδω, ασχετως αν συμφωνω η διαφωνω με τα γραφωμενα , παρακολουθωντας την συζητηση ..Είναι γνωστό ότι ρωτήσεις δε ρωτήσεις , μόνο μ....ίες λες.
καλησπεραΑπο λαθος πατησα λαικ εδω, ασχετως αν συμφωνω η διαφωνω με τα γραφωμενα , παρακολουθωντας την συζητηση ..
Για να μην υπαρξει περεξηγηση με τους συμμετεχοντες σε αυτη..
Ηδη το ειπα στον γκουρου Τασο ..Αλλα το εγραψα και εδω ωστε να υπαρχει στα πρακτικα.. Μην εχουμε τα ιδια τα παλια..καλησπερα
επειδη μπορει να υπαρξει παρεξηγηση καλο ειναι να πης στον αντισθενη να το σβησει ;)
ευχαριστω που έβαλες το link,τωρα που ειδα τις φωτο ειμαι σιγουρος οτι αυτη ειναι που σου έλεγα που δούλευε στο milfogranno studio οσο αφορά για το ύψος που περιέγραψα σε προηγούμενη σελιδα μαλλον εκανα λαθος εκτίμηση,ισως φορούσε τακούνια.
μπορω να σου στειλω πμ λινκ απο facebook mια που της μιαζει καταπληκτικα στο στελνω σε εναευχαριστω που έβαλες το link,τωρα που ειδα τις φωτο ειμαι σιγουρος οτι αυτη ειναι που σου έλεγα που δούλευε στο milfogranno studio οσο αφορά για το ύψος που περιέγραψα σε προηγούμενη σελιδα μαλλον εκανα λαθος εκτίμηση,ισως φορούσε τακούνια.
εγω εχω μια απορία πώς γίνεται να πατάς λάικ πάντα απο λάθος κ οχι μόνο εγω κ άλλη.. Οκ καλά έκανες κ το είπες πάντωςΑπο λαθος πατησα λαικ εδω, ασχετως αν συμφωνω η διαφωνω με τα γραφωμενα , παρακολουθωντας την συζητηση ..
Για να μην υπαρξει περεξηγηση με τους συμμετεχοντες σε αυτη..