giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 1.706
Φουλ καραφουλ))καλτιλααααααααα
Φουλ καραφουλ))καλτιλααααααααα
καταρχην το διόρθωσα ακριβως απο κατω και εννοω την Λανα που αναφέρεστε παραπανω,προφανως δεν το αντιληφθηκες,και κατα δευτερον ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω εχω κανει κάποιο λαθος; Εγω δεν μπηκα στην διαδικασία να αναλύσω αν η συγκεκριμένη εχει αναγκη απο στούντιο και τετοια,ειπα το προφανές,οτι δηλαδη αν οντως μιλαμε για την ιδια,οτι την εχω πετύχει σε στούντιο και απλα προσπέρασα,απο κει και πέρα ειναι στην κριση του καθένα και στα προσωπικά του γούστα κατα ποσο θα προχωρήσει,οποτε καλο ειναι να διαβάζεις προσεκτικά τι γραφω προκειμενου οι παρεμβάσεις σου να ειναι εύστοχες.καταρχην (κανα) δεν υπαρχει μαλλον εννοείς την (λανα) και μαλλον εχεις κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος ;) η κυρια δεν εχει αναγκη απο στουντιο και αλλα τετοια ευαγη ιδρυματα ;) καλο θα ειναι πριν γραψουμε κατι να το τσεκαρουμε
την εχεις συναντησει η οχι(ραντεβου) τωρα αν δουλευη σε στουντιο η αν εχει δουλεψει το ξερω καλυτερα απο εσενα ...η παρατηρηση μου ειναι πολυ ευστοχη γιατι δεν την ξερεις μαλλον την κυρια.... οποτε καλη συνεχεια σε οτι κανειςκαταρχην το διόρθωσα ακριβως απο κατω και εννοω την Λανα που αναφέρεστε παραπανω,προφανως δεν το αντιληφθηκες,και κατα δευτερον ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω εχω κανει κάποιο λαθος; Εγω δεν μπηκα στην διαδικασία να αναλύσω αν η συγκεκριμένη εχει αναγκη απο στούντιο και τετοια,ειπα το προφανές,οτι δηλαδη αν οντως μιλαμε για την ιδια,οτι την εχω πετύχει σε στούντιο και απλα προσπέρασα,απο κει και πέρα ειναι στην κριση του καθένα και στα προσωπικά του γούστα κατα ποσο θα προχωρήσει,οποτε καλο ειναι να διαβάζεις προσεκτικά τι γραφω προκειμενου οι παρεμβάσεις σου να ειναι εύστοχες.
Υπαρχουν πολλες Λανες Τασο , και μαλλον το παληκαρι μπερδεψε την κυριατην εχεις συναντησει η οχι(ραντεβου) τωρα αν δουλευη σε στουντιο η αν εχει δουλεψει το ξερω καλυτερα απο εσενα ...η παρατηρηση μου ειναι πολυ ευστοχη γιατι δεν την ξερεις μαλλον την κυρια.... οποτε καλη συνεχεια σε οτι κανεις
το ξερω φιλε συγχωρεμενος και δεν του εβαλα χερι για το λαθος εν αντιθεσει μου εβαλε ;)Υπαρχουν πολλες Λανες Τασο , και μαλλον το παληκαρι μπερδεψε την κυρια
Αν δεν έχει καπάκι άλλο ραντεβού και έχεις και κανάδυόκασόνι μπυρίτσες, μπορεί να βγάλει και γούστα...
δες πμΡε μάγκες μια αναφέραμε την gabi έχει κανείς το τηλ να μου το στείλει
Για την gabi έχει κανείς το τηλ να μου το στείλει???
την εχω συναντήσει σε στουντιο συγκεκριμενα στο Σερβίων 26,ειναι ξανθια ψηλη στην κατηγορια των gilf και προσπέρασα,μήπως προκειται για άλλη και να κάνω λαθος;Μπορεί,πάντως σε σελιδα αρκετα πιο πίσω αν θυμάμαι καλά καποιος ειχε βαλει τοlink και ειχα μπει και μου φανηκε αυτη.δεν υπάρχει λόγος για διαπληκτισμούς εδω μεσα.την εχεις συναντησει η οχι(ραντεβου) τωρα αν δουλευη σε στουντιο η αν εχει δουλεψει το ξερω καλυτερα απο εσενα ...η παρατηρηση μου ειναι πολυ ευστοχη γιατι δεν την ξερεις μαλλον την κυρια.... οποτε καλη συνεχεια σε οτι κανεις
καταρχην ειναι ενα και ενα μιλκο κοντη 1,50 με το ζορι δευτερο και πιο σημαντικο γιατι να τσακωθουμε δεν εχουμε κανενα λογωτην εχω συναντήσει σε στουντιο συγκεκριμενα στο Σερβίων 26,ειναι ξανθια ψηλη στην κατηγορια των gilf και προσπέρασα,μήπως προκειται για άλλη και να κάνω λαθος;Μπορεί,πάντως σε σελιδα αρκετα πιο πίσω αν θυμάμαι καλά καποιος ειχε βαλει τοlink και ειχα μπει και μου φανηκε αυτη.δεν υπάρχει λόγος για διαπληκτισμούς εδω μεσα.
50ara σιγουραΧαχα οντως,εχεις απολυτο δικιο.για αυτη που αναφέρεσαι τι ηλικια εχει;
τοτε πρεπει να λέμε άλλη.αυτη που αναφέρθηκα εγω ειναι τουλαχιστον 57 με 60,εν τω μεταξύ μπήκα στο σαιτ που εχει το συγκεκριμένο στουντιο στο Greece ladies αλλα εχουν κατεβει οι φωτογραφίες για να ξανατσεκαρω.50ara σιγουρα
Μπορείς να βάλεις λιγο το link της;
με 100ε την έκανα τήν αμαρτία με λιγότερα δέν την
ηρθαν τα βαρια πορτοφολια ;) εγω την κανωμε 100ε την έκανα τήν αμαρτία με λιγότερα δέν την
Ηρθες κι απο εδώ να πεις την σου.με 100ε την έκανα τήν αμαρτία με λιγότερα δέν την