jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Η Ντάρυα κάνει ραντεβού μόνο Γλυφάδα ή ανεβαίνει και κέντρο???
γλυφαδα μονο απ οτι μου χε πει
Η Ντάρυα κάνει ραντεβού μόνο Γλυφάδα ή ανεβαίνει και κέντρο???
60 ευρώ γιά 1μιση ωρίτσα, και δύο φορές φυσικά.τελικα βρε παιδια η Daria παίζει στα 60 για 1μιση ωρα ή 50 το 2ωρο γιατι μπερδευτικα από τα γραφομενα
υποθετω για 2 φορες60 ευρώ γιά 1μιση ωρίτσα.
παιδια 2 ωρες 50 και τελειωσε οσες φορες θες... πηγαινε σπιτι της παρε και 3-4 μπουκαλια κρασι και η βιζιτα θα γινη αρμενικη
αξιζει μαγκες;; ειναι καλη στο κρεβατι;;να δοκιμασω;;αντε τυχερουλη καλο βολι
οσο υπαρχουν καποιοι που τα σκανε φιλε δεν θα αλαξει ποτε η τιμολογιακη πολιτικηΟ κόσμος έχει χάσει την μπάλλα. Το πιπινάκι μου είπε για 150 γιουρια βασικό πρόγραμμα μιάς ώρας.Κατανοώ ότι κάθε μία ζητάει ότι θέλει αλλά ''ραντεβου στα τυφλά'' από άποψη υπηρεσιών και τόσα λεφτά είναι λίγο τραβηγμένο
Ακριβο πολύ το ατιμο αλλα είναι παρφε κρεμαΟ κόσμος έχει χάσει την μπάλλα. Το πιπινάκι μου είπε για 150 γιουρια βασικό πρόγραμμα μιάς ώρας.Κατανοώ ότι κάθε μία ζητάει ότι θέλει αλλά ''ραντεβου στα τυφλά'' από άποψη υπηρεσιών και τόσα λεφτά είναι λίγο τραβηγμένο
Παιδια προσεξτε το λιγο, καπου πριν ειχε γραφτει για fake fotosΑκριβο πολύ το ατιμο αλλα είναι παρφε κρεμα
δεν υπαρχει τετοια επιλογηΡε παιδια πως ψαχνουμε με ονομα στο mamba
Ο κόσμος έχει χάσει την μπάλλα. Το πιπινάκι μου είπε για 150 γιουρια βασικό πρόγραμμα μιάς ώρας.Κατανοώ ότι κάθε μία ζητάει ότι θέλει αλλά ''ραντεβου στα τυφλά'' από άποψη υπηρεσιών και τόσα λεφτά είναι λίγο τραβηγμένο
Να υποθεσω οτι το εχεις παρει κ συστηνεις;"Πέφτει" στα 120-τιμή ευκαιρίας δηλαδή.
Αν γκουγκλάρετε το τηλέφωνό της,έχει αρκετές αγγελίες στις οποίες έχει ΚΑΙ ψεύτικες φωτογραφίες-μαζί με κάποιες γνήσιες.
Από κοντά πάντως είναι μπάνικο πιπίναρογκομενάκι!
φιλαρακι ριξε μας και την αναλυση να ξερουμε να κανουμε καταθεση η να τα φαω σουβλακια πιο καλα"Πέφτει" στα 120-τιμή ευκαιρίας δηλαδή.
Αν γκουγκλάρετε το τηλέφωνό της,έχει αρκετές αγγελίες στις οποίες έχει ΚΑΙ ψεύτικες φωτογραφίες-μαζί με κάποιες γνήσιες.
Από κοντά πάντως είναι μπάνικο πιπίναρογκομενάκι!
ε ναι
Κάτι μου θυμίζει το πουρό .... μήπως παλιό CG
Να υποθεσω οτι το εχεις παρει κ συστηνεις;
Γιατι να σου πω την αληθεια μπορει να το παλευα οικονομικα για μια αλλαγη προς το πιο φρεσκο.
φιλαρακι ριξε μας και την αναλυση να ξερουμε να κανουμε καταθεση η να τα φαω σουβλακια πιο καλα
οντως δεν ανηκει στην κατηγορια μου εγω θελω η γυναικα να εχει δοντιαΕσύ έχεις μάθει στους μιλφοπυραύλους οπότε άστο αυτό,έχεις το ανφά κατέ των μιλφ
Κάτι μου θυμίζει το πουρό .... μήπως παλιό CG