TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
βιντεακι θελουμε ;)Ωραίες φωτο
βιντεακι θελουμε ;)Ωραίες φωτο
παμεεεεε ;)
Εγώ σου λέω τι μου είπε. Και διορθώνω γιατί διάβασα τα μυνήματά μας. Μου είπε και εμένα 60 έουρος για 1.5 ώρα και όταν την ρώτησα αν είναι 1.5ώρα για όσες φορές τελιώσω μου είπε 2φορές. Για παραπάνω 80 έουρος. Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί την έχεις πάρειπαιδια 2 ωρες 50 και τελειωσε οσες φορες θες... πηγαινε σπιτι της παρε και 3-4 μπουκαλια κρασι και η βιζιτα θα γινη αρμενικη
Ok τοπιασα το ..πονοουμενο ναουμ)Τυπε για αναλ η Ντάρια, μετά τις 20-01,
να περάσουν πρωτα του κώλου τα 9μερα..
Άσχετο αλλά 45 ήταν προ κρίσης.. ;)
Το βιντεάκι σου το έστειλε αφού την είχες πάρει ή πριν;βιντεακι θελουμε ;)
τωρα τι πριν τι μετα σου ειπα μια φορα καλη ειναι και δυο μην σου πω ...αν κρατουσε το στομα της κλειστο καλη θα ηταν και αν εδινε και κωλο σουπερΤο βιντεάκι σου το έστειλε αφού την είχες πάρει ή πριν;
αν παρεις παντως λοκω γραψτο και εδω να ξερουμε και εμεις που δεν πηραμεOk τοπιασα το ..πονοουμενο ναουμ)
κολλητες με την πιο πανω λιγο πολυ τα ιδια σερβιςΝομίζω ξαναρώτησα αλλά δε θυμάμαι αν απάντησε κανένας. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν;
Δηλαδή νο ανάλ. Και τιμές ίδιες;κολλητες με την πιο πανω λιγο πολυ τα ιδια σερβις
μεσα εισαι απλως στην αλλα μιλας δεν εχεις θεμα μην το μαθουν παραεξω...Δηλαδή νο ανάλ. Και τιμές ίδιες;
Χαχαχα οκ θα ενημερωσω..)αν παρεις παντως λοκω γραψτο και εδω να ξερουμε και εμεις που δεν πηραμε
Προσεχε μονο μην την πονεσεις οταν της τον χωσεις ....καλου κακου να εισαι μακρυα εμενα δεν ηθελε καν να συναντηθει γιατι της ζητησα κωλο... της εκανα πεσιμο με λιλι παραπανω και δεν δεχτηκε.... αλλλα οκΧαχαχα οκ θα ενημερωσω..)
Οκμεσα εισαι απλως στην αλλα μιλας δεν εχεις θεμα μην το μαθουν παραεξω...
Συμφωνω Tasso σε ολα κ να συμπληρωσω αμαρτια τετοια κλρα κ να μην την δινει.τωρα τι πριν τι μετα σου ειπα μια φορα καλη ειναι και δυο μην σου πω ...αν κρατουσε το στομα της κλειστο καλη θα ηταν και αν εδινε και κωλο σουπερ
δεν τον δινη με τιποτα η καριολα και εχει οντως ωραιο κωλο ....τι να κανουμε ελπιζουμε στο μελλονΣυμφωνω Tasso σε ολα κ να συμπληρωσω αμαρτια τετοια κλρα κ να μην την δινει.
Ειδα οτι ηταν και .."δουλεμενο" καλα το πισω συστημα, αλλα τελικα εφαγα πορτα
Χαχα καλο, θα το εχω υποψη μου.Προσεχε μονο μην την πονεσεις οταν της τον χωσεις ....καλου κακου να εισαι μακρυα εμενα δεν ηθελε καν να συναντηθει γιατι της ζητησα κωλο... της εκανα πεσιμο με λιλι παραπανω και δεν δεχτηκε.... αλλλα οκ
φιλε εχει κορμαρα η ρουφιανα οταν σε πιπωνει με αυτες της μπλε ματαρες ολα τα λεφταΧαχα καλο, θα το εχω υποψη μου.
Την εχω παρει, εχω γραψει κατι λιγα, τωρα
την ψηνω για σκουιρτ
φιλε εχει κορμαρα η ρουφιανα οταν σε πιπωνει με αυτες της μπλε ματαρες ολα τα λεφτα
[/quote
Για ποια λεμε ρε παιδια;
νταρυα
[/quote
Δεν μου μιλαει αυτη επειδη τα ειπαμε και δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου, μπορεις να μου στειλεις σε παρακαλω το τηλεφωνο της σε pm??ευχαριστω