jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η Σβετλάνα η μελαχρινή μάλλον 50-52 παρά 42 πάντως....
ολες οι οι κοπελες το ιδιο κανουνε κρυβουνε χρονια,Η Σβετλάνα η μελαχρινή μάλλον 50-52 παρά 42 πάντως....
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι,, είμαι από κινητό και δεν μπορώ να ποσταρω λινκ,,, μια βέρα 42 κοκκινομαλα από την Ουκρανία, ξέρουμε αν παίζει! ??μιλάω κάποιες μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, αν κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του,, thanks!!
Τα παραλές νομίζω....Η Σβετλάνα η μελαχρινή μάλλον 50-52 παρά 42 πάντως....
Τώρα πηγαίνει παρασκευη-σαββατο-κυριακη σ΄ενα παππου και κάνει δουλειες στο σπιτι του, της ριχνει και κανενα μπαλάκι αν μπορεί....φιλε μπουρδελα δεν εχει κανει σε ξενοδοχεια γαμηστρωνες επαιζε σε φουλ με 50 ευρω παλια λεω
Η Σβετλάνα η μελαχρινή μάλλον 50-52 παρά 42 πάντως....
Να επιβεβαιώσω ΟΛΑ τα παραπάνω που έχουν λεχθεί για την κυρία.
Δεν έχω τίποτα παραπάνω να προσθέσω.
Μία πολύ όμορφη γυναίκα για εμάς που δεν θέλουμε πιπινια. Γυναικάρα σε εμφάνιση (ντυμένη - γυμνή) και Κυρία σε συμπεριφορά.
Μόνο κριτική. Επαφή και τηλέφωνο θε κάνετε μέσα από το mamba.
Να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή που μας την υπέδειξε και την έμαθα και εγώ.
Καλα΄να περνάτε να γαμάτε και να ενημερώνεται.
βαλε στο seasrch το ονομα και δες σε οποιο νημα εχουν γραψει...μπαινεις στο νημα και χτυπας ....μεσα στο νημα το ονομα τους και σε παει στο προφιλΜπορεί κάποιος να μου πει πως ψάχνω χρήστες με το όνομα τους??
οταν καποιος ενημερωνει για μια κοπελα, ακολουθουν και αλλοι να γραψουν ειτε εμπειριες ειτε αποριες....αυτο λεγεται "ενημερωση"10σελιδες Σβετλανα εχουμε, καταλαβαμε οτι πρεπει να παμε να τα ακουμπησουμε, οκ? Ημαρτον ρε παιδια, καλη η Σβετα αλλα δεν εχει και το χρυσο μουνι.
μιλάμε είσαι πολύ γέλιο...