zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι, ε?Τίποτα νέο και αξιόλογο δεν κυκλοφορεί...
ναι, ε?Τίποτα νέο και αξιόλογο δεν κυκλοφορεί...
Για ποια λες τυπε nik ?? Για την μαυρουλα την Jes λες ???Πολύ νεαρη, μικροσωμη, φανταστικο σωμα, Στο καου-γκερλ ενοιωσα μουσκεμα, η μικρη ειχε χυ.... κανα ποτηρι πραμμα. τελειωμμα στο στομα χωρις να το περιμενει, εδειξε να μην της πολύ αρεσει..είχαμε κανονισει 60 και το ταξι.. επεμενε να της δωσω ακριβως και τα 50 λεπτα..Προσοχή...Πριν παρετε, κανετε ακριβη διαπραγματευση σχετικα με τι θελετε και ποσο στοιχιζει..
Συμπερασματικα, οι εντυπώσεις ηταν μετριες, χωρις να πω ότι εκλαψα τα λεφτα μου..
Καλο φιλαρακι μου που την πηρε μου ειπε οτι πηγε να της τα ριξει στο στομα και φρικαρε η τυπισσα , τελικα τα δεχεται στο στομα η τα αποφευγει με τροποΑκριβως..
δύο χέρια την πέρασες?Πολύ νεαρη, μικροσωμη, φανταστικο σωμα, Στο καου-γκερλ ενοιωσα μουσκεμα, η μικρη ειχε χυ.... κανα ποτηρι πραμμα. τελειωμμα στο στομα χωρις να το περιμενει, εδειξε να μην της πολύ αρεσει..είχαμε κανονισει 60 και το ταξι.. επεμενε να της δωσω ακριβως και τα 50 λεπτα..Προσοχή...Πριν παρετε, κανετε ακριβη διαπραγματευση σχετικα με τι θελετε και ποσο στοιχιζει..
Συμπερασματικα, οι εντυπώσεις ηταν μετριες, χωρις να πω ότι εκλαψα τα λεφτα μου..
Ένα αλλα αυτό ητανε δικο μου θεμα.. Συνηθως σταματαω στο ένα...μπαλακι(και καλο) Αν είναι εφικτο..δύο χέρια την πέρασες?
σε μερικα πραγματα δεν ζηταω την αδεια.γιατι θα φαω ..πορτα.Καλο φιλαρακι μου που την πηρε μου ειπε οτι πηγε να της τα ριξει στο στομα και φρικαρε η τυπισσα , τελικα τα δεχεται στο στομα η τα αποφευγει με τροπο
Σωστοτατος Αν ζηταγαμε την αδεια εμεις που πληρωνουμε κιολας χεσε μεσα , δεν μου λες οταν εστρεψες την μανικα στο στομα της κι αρχισαν να βγαινουν τα πρωτα αυτη εμεινε εκει απλα εστρεψε το κεφαλι της αλλου ??? η οταν εφυγαν τα πρωτα πανω στο στομα τιναχτηκε σαν απο ρευμα και εφυγε σαν τον Μπολτ σε 100αρι απ το κρεβατισε μερικα πραγματα δεν ζηταω την αδεια.γιατι θα φαω ..πορτα.
Το εκανα..τετελεσμενο γεγονός..
Σωστοτατος Αν ζηταγαμε την αδεια εμεις που πληρωνουμε κιολας χεσε μεσα , δεν μου λες οταν εστρεψες την μανικα στο στομα της κι αρχισαν να βγαινουν τα πρωτα αυτη εμεινε εκει απλα εστρεψε το κεφαλι της αλλου ??? η οταν εφυγαν τα πρωτα πανω στο στομα τιναχτηκε σαν απο ρευμα και εφυγε σαν τον Μπολτ σε 100αρι απ το κρεβατι
Μπορει και ν αρχισε να χορευει με τα χερια και τα ποδια ψηλα για ν αδειασει ο λαιμος !Φοβερή περιγραφή. Χαχαχα... Ή άρχισε να γυρίζει το κεφάλι της όπως στον Εξορκιστή;
εδω αυτη τι λεει? κατι ειδα πιο πισω αλλα λιγα πραγματα.. μου ειπε 50 για 2 ωρες στον χωρο της! αξιζει?
καλη χρονια δεν εμεινα ευχαριστημενος ,και δεν νομιζω για 2 ωρο,εγω μετα το πρωτο γυρο ξενερωσα και ,δεν κανει ακαποτη πιπα επισεις δεν τησ αρεσει το γλυφομουνι.αυτα συνοπτικα,κατα τα αλλα αν δεν ξενερωνεις ευκολα μπορεις να δοκιμασεις,ειναι γλυκεια ,καλη αλλα ως εκει
Πολύ νεαρη, μικροσωμη, φανταστικο σωμα, Στο καου-γκερλ ενοιωσα μουσκεμα, η μικρη ειχε χυ.... κανα ποτηρι πραμμα. τελειωμμα στο στομα χωρις να το περιμενει, εδειξε να μην της πολύ αρεσει..είχαμε κανονισει 60 και το ταξι.. επεμενε να της δωσω ακριβως και τα 50 λεπτα..Προσοχή...Πριν παρετε, κανετε ακριβη διαπραγματευση σχετικα με τι θελετε και ποσο στοιχιζει..
[/quot
Πολύ νεαρη, μικροσωμη, φανταστικο σωμα, Στο καου-γκερλ ενοιωσα μουσκεμα, η μικρη ειχε χυ.... κανα ποτηρι πραμμα. τελειωμμα στο στομα χωρις να το περιμενει, εδειξε να μην της πολύ αρεσει..είχαμε κανονισει 60 και το ταξι.. επεμενε να της δωσω ακριβως και τα 50 λεπτα..Προσοχή...Πριν παρετε, κανετε ακριβη διαπραγματευση σχετικα με τι θελετε και ποσο στοιχιζει..
την πηρα τηλ να κανονησουμε και μου αρχισε τις μαλακιες του πιπα ΜΕ καποτα γιατι προσεχω κτλ και την απορρηψα με συνοπτικες διαδικασιες...
Πολυ στειρωμενο γαμησι...δε το θελω.
ρε παιδι,πανε εσυ κ κανε το κινεζο αφου ετσι θελουν τωρα ολες...