Αυτό το milfoni το έχει φάει κανείς ? Μια μιλάει , μια εξαφανίζεται.
παίζει μπαλίτσα ή φοβάται τις φωτοβολίδες και αυτή
Φιλε, για κανε copy paste. Σε περιπτωση που δεν σου απανταει με βλαμενες ερωτησεις του στυλ «εισαι πολύ ομορφη η θελω να σε γνωρισω» κλπ. Ειναι δοκιμασμενο και πιανει στις περισσοτερες "δυσκολες" (και καλα) γυναικες. Προσοχη ομως μην κανεις την μαλακια και το στελνεις σε ολες αυτο. Η καθε μια θελει και τον τροπο της. Για αυτην που ποσταρες, αυτο θα πιασει.Τουλαχιστον για μια συναντηση γνωριμιας. Τα υπολοιπα ειναι θεμα χειρισμου δικου σου. Εγω για παραδειγμα τα γαμησα, ισως βιαστηκα λιγο...
Θα σε πηγαινει Μοσχατο μερια η σε καφε της παραλιακης. Θα κλαφτει για τον χωρισμο της και για το παιδι της που το μεγαλωνει μονη της. Να εισαι προσεκτικος όχι οπως εγω. Εκανα λαθη στην επικοινωνια. Αν δεν κανεις και εσυ θα το φας.
Παντως, σε γενικες γραμμες καταλαβα ότι ηθελε πολύ χρονο και δουλεμα η υποθεση. Εγω δεν ειχα. Ισως καμια 10αρια χρονια πριν που ημουν πιο υπομονετικος.
"...και επειδη βλεπω οτι μια "συναντηση" μας απο εδω ειναι λιγο δυσβατη, αποφασισα να κανω μια αρχη...
Εχεις δει το προφιλ μου, αρα βλεπεις την φωτο μου και γνωριζεις οτι ειμαι παντρεμενος.
Τωρα, οπως σου εχω γραψει οι προσπαθειες μου να ανακαλυψω καποια γυναικα - ανθρωπο χωρις συμπτωματα εντονων απαισιοδοξων σκεψεων και χωρις ml κοινοτυπιας εχουν πεσει λιγο πανω σε τοιχο. Οι περισσοτερες περιπτωσεις με εχουν ρωτησει τι περιμενω να βρω η μαλλον τι νομιζω οτι θελω απο μια τετοια "σχεση"-γνωριμια. Πρωτα απ’ολα αναζητω τη γυναικα που δεν θα ειναι εισπρακτορας της αμαρτιας μου. Μια γυναικα που ξερει τι θελει, που εχει πολυ μα πολυ εμπιστοσυνη στον εαυτο της και βεβαια να ξερει να γελαει και να περνα καλα τον λιγο ελευθερο χρονο που μπορει να εχει. Τι περιμενω απο μια γνωριμια μαζι σου?
Ειναι πολυ απλο.
Ενα ταξιδι ομορφο, με μια ονειρεμενη διαδρομη μαζι σου μεχρι το φεγγαρι. Και ας στοχευσουμε στο φεγγαρι και ας χασουμε...τι μας νοιαζει? Το πολυ πολυ να βρεθουμε αναμμεσα στα αστερια. Ξερεις πολλους τυχερους που βρισκονται αναμμεσα στα αστερια? Εγω οχι-σχεδον κανεναν.
Πολλα φιλια, χχχ "
καλη τυχη...
ΥΓ αν κανεις κατι, ενημερωσε σε παρακαλω...