silencious
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πόσο ακριβό δηλαδή ?άμα είναι καθαρή αυτή η χριστίνα να προχωρήσω...οι πιο πολλές απο αυτές είναι γάματα..επίσης αυτό εδώ σας προτείνω, ακριβούτσικο αν το θες σπέσιαλ.
Πόσο ακριβό δηλαδή ?άμα είναι καθαρή αυτή η χριστίνα να προχωρήσω...οι πιο πολλές απο αυτές είναι γάματα..επίσης αυτό εδώ σας προτείνω, ακριβούτσικο αν το θες σπέσιαλ.
Δεν είναι Κρήτη, Πελοπόννησο είναι...επίσης άλλη αγαπούλα είναι αυτή:
Όσο για τα 250 είναι η
Δεν είμαι κλώνος, μη γράφετε αηδίες..λοιπόν οδηγίες προς ναυτιλομένους συναγωνιστές..στο mamba υπάρχουν 5 βασικές κατηγορίες:
1. Αγαπούλες
2. Τρανς
3. Γραφεία
4. Τελειωμένες πουτάνες για τα ένσημα
5. Μαλάκες που βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες και είτε ζητάνε λεφτά είτε κάνουν την πλάκα τους
ΝΑΙ,μεν αλλα.......η Εκατερινα λειπει στην εξωτικη μολδαβιαειχα μιλησει μαζι της πριν κανενα διμηνο και μου ζηταγε 70 για μια φορα σεξ σε ξενοδοχειο χωρις κωλο..μετα απο σκληρες μνημονιακου τυπου διαπραγματευσεισ κλεισαμε στα 50 δυο φορες χωρισ κωλο αλλα με χυσιμο παντου φιλιά κτλ..τελικά δεν προχωρησα γιατι μετα απο κουβεντα με γνωστο κι εμπειρο γαζελοκυνηγο του site που μου δηλωσε αγνοια για τα διαπιστευτηρια της κοπέλας ( και η αγνοια σκοτωνει..)ειπα να παω στα σιγουρα και πηγα και ανοιξα το κωλλαρακι της εκατερινας(μεγαλη η χαρη της! αντε να γυρισει το κοριτσι)
ξεπαρεουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυγια αυτην γνωριζουμε κατι?
Mετα απο πολυ κουβεντα επεσε στα 80 και μετα μυγα τσε-τσε την επιασε.... Ζηταγε 100!! και πηρε τα παπαρια μουγια αυτην γνωριζουμε κατι?
Οπως ειπε ο αλκης παπαδοπουλος πιο πριν ζηταγε 70 μετα πηγαμε στα 50 για μια ωρα με ολα και 2 φορες. Οταν βρεθηκαμε μου τα αλλαξε μετα. Και για νη μην φυγω απραγος της εδωσα 10ακι για μια πιπουλα.
κουβαρντά μου εσυ!..........Οπως ειπε ο αλκης παπαδοπουλος πιο πριν ζηταγε 70 μετα πηγαμε στα 50 για μια ωρα με ολα και 2 φορες. Οταν βρεθηκαμε μου τα αλλαξε μετα. Και για νη μην φυγω απραγος της εδωσα 10ακι για μια πιπουλα.
Και τι να εκανα? Πληρωμενο και το χοτελι...κουβαρντά μου εσυ!..........
σχωρεμένος τοτε!.........Και τι να εκανα? Πληρωμενο και το χοτελι...
η πρωτη ναι...ψαχνει τον ερωτα της...αν είναι κ λιγο πλούσιος ακομη καλυτερα...εχει να αποκαταστησει κ μια κορη...εγω προσπαθησα, την παρελαβα από Λιοσσιων σε παρακειμενο δρομο οποθ κ μενει..βγηκαμε κ δευτερη φορα...εψαχνε κατι πιο κοντα σε εκεινη ηλικειακα..δεν εφαγα κοκο..αλλαξα απλα δρομο
η δευτερη ναι..το παιζει ακριβη πουτανα.. μου ειχε ζητησει περυσι ακριβη εξοδο..sushi sto HAMA και λοιπες πιπες...όπως εχω ξαναπει..παρεληφθει περυσι από παρακειμενο στο Ασκληπειο της Βουλας, παρεκμιακο ξενοδοειο...την εβγαλε με σουβλακι στο Ζαχο..κ μετα εγαμηθει διχως αυριο κ χωρις ευρο παραπανω στο ξενοδοχειο της, μεχρι πρωι! επαναληπτικο μετα μια εβδομαδα...με μακρυνη τσαρκα στο Apolis στην Πετρουπολη με μετεπειτα σκοπο να γαμηθει σε σπιτι φιλου από την περιοχη εκει.. η νθχτα εξεληχθηκε σε επιτυχημενη παρτουζα με τα 3 φιλαράκια να την ξεκολλιαζουμε...όλα αυτά επαναλαμβάνω..χωρις ευρο στο χερι! τη μια μονο με σουβλάκια..την άλλη με ποτακια....μην τις χρυσωνετε ολες! παιξτε το χαρτι σας με λογικο μπουρου μπουρου και ισως εχετε τα τυχερα σας..φιλικα
ελα ρε μαν.....κατσε μπερδεψαμε την πρωτη...εγω ειπα για την Καρινα από ΠΛ.Αττικης με τις βυζαρες..αθτη εχει μια κορη κ δεν μπορεσα μετα από δυο συναντήσεις να την πηδηξω......αν εννοεις την Ελευσινομαγουλαισσα χηρα Ρωσσοποντια...αυτή ναι...εχει δυο παιδια...αυτή όμως τον εφαγε χωρις φραγκα..μια πρωινη συναντηση σε παραλιακο καφε της Ελευσινα..κ πηδος σε ξενοδοχειο Σκαραμαγκά......τελος... η Αλμπινα...δεν ξερω αν φετος εχει αγαπητικο κ νταβα...παντως περυσι ξαναλεω..την γαμησα μια μονος μου στο τραγικοτερο ξενοδοχειο των Νοτιων προαστιων οπου κ εμενε μονη της τοτε...και μια παρτουζα σε σπιτι φιλου μετα από ποτακι Πετρουπολη...αυτά....την Καρινα που γοθσταρα τρελα τους βυζουςσ,,,δυστυχως μετα από δυο συναντήσεις δεν την καταφερα...και ετσι δεν ξανα-ασχοληθηκα...αυτασυναγωνιστή: η 1η μου έχει πει οτι έχει 2 παιδια και ότι μένει Ελευσίνα..τον τρώει αρκεί να της χώνεις γκάφρα και ας μην είναι σε κάθε συνεύρεση..όσο για τη 2η, με τρέλανες, υποκλίνομαι!! την ξέσκισες χωρίς μια;;;αυτή έχει νταβά ρε συ! κοιμόταν ο μαλάκας της; εγω τη διαολόστειλα όταν μου ζήτησε 250, της είπα αμα θες 80 και πολλά σου είναι.
και μάγκες μην τσιμπάτε αμέσως στην τιμή, κάντε παζάρι και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι, όποια δε θέλει ας πάει πίσω που πεινάνε
ε καλα...μανα είναι...όχι συζυγος..σαρανταρα γυναικα ρε αδερφε..δεν θελει να γαμηθει κ αυτή ??? κ εμενα ναι μου το επαιζε κ καλα κυρια..αλλα εκατσε...τωρα με εκπλησει που αρχισε οπωσ λες κ ζηταει κ αυτή φραγκα...ημαρτον...αυτό ναι..ειναι καριολικι..συμφωνωτην Ελευσινιώτισσα δεν την είχα για τόσο καριόλα..μάθαμε και κάτι χεχε..το παιζει ψιλοκυρία και μαμά..
κοιτα bro... με αυτές ειχα συναντηθεί περυσι..νομιζο την χηρα την πηρα Οκτωβριο 14...μετα μιλουσα κ αρχησα εωγαινα με μια Αλιονα από Καλλιθεα, Πειραια τωρα, βγαιναμε πολύ..σχεδόν κάθε μερα...εκλεισε το προφιλ της κ εκλεισα κ εγω το δικο μου...δεν την ξερω λοιπον την κυρα που παραθεσες..κοίτα συμφωνώ είναι 40άρα και εμφανίσιμη ας γαμιέται αλλά με τη μια;;αυτό με κούφανε γιατί μου το παίζει ψιλοαγαπούλα, παρεούλα, έχω παιδιά και παίρνω μικρή σύνταξη κλπ.δε σου ζητάει χρήματα αλλά στο υποννοεί..δηλαδή να μη το κουράζω την είχα να τον τρώει με την 3η-4η φορά και να της αφήνεις κάποια λεφτά έτσι για τις ανάγκες της,όχι στάνταρ ποσό ανά επίσκεψη...τέσπα αυτό τι λέει;