spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
στειλε φωτο με ενα 100αρικο, να δεις για ποτε λυνεται η γλωσσα της....
υπαρχουν πληροφοριες? μιλαει με το σταγονομετρο
στειλε φωτο με ενα 100αρικο, να δεις για ποτε λυνεται η γλωσσα της....
υπαρχουν πληροφοριες? μιλαει με το σταγονομετρο
και τι κοριτσι ειναι δηλαδη?δεν ειναι τετοιο κοριτσι αυτη κυριε ξερολα!
εν τελει να κραταω ή οχι ευρα? πειτε καμια πληροφορια. Αφου εχετε φαει
ωπ!..ναι σορρυ,δεν ειναι ετσι αυτη...ειναι σαν το μαυρακι...ααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!δεν ειναι τετοιο κοριτσι αυτη κυριε ξερολα!
θα ηθελα αν εχει καποιος φιλος το τηλεφωνο απο αυτην επειδη ειναι φουλ απο μηνυματα και δε μπορω να στειλω.ευχσαριστω
Απο σημερα εως και την Κυριακη δε μπορει (κατα ομολογια της μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι της).
καλα σε 1 βδομαδα 1 μηνα το πολυ που θα εχει χαλασει σερβις λογο κουρασης θα βγαινουν να κραζουν ολοι και θα εχει ωρες για ραντεβου παντα ετσι κανουν γιατι κανουν ολοι γιουργια στον κεσε με τα γιαουρτια
ευχαριστωΑπο σημερα εως και την Κυριακη δε μπορει (κατα ομολογια της μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι της).
Το εχει δοκιμασει κανείς παίδες ?
?
λέει είναι 22 ,δικές της φωτο και ζητά 100 full πρόγραμμα
οφειλω να ενημερωσω οτι εφαγα πακετο, ενω με ειχε διαβεβαιωσει οτι θα ηταν στο ξενοδοχειο την ωρα που της ειπα γιατι ειχα περιορισμενο χρονο, το τονισα ιδιαιτερα αυτο, τελικα οταν την πηρα να της πω να ανεβει στο δωματιο μου λεει καλα τωρα θα ξεκινησω και για 45 λεπτα μετα το ραντεβου δεν ειχε ερθει ακομη , συμπεριφορα γραφειου μου θυμισε κ μαλιστα ενδιαμεσα με πηρε απο αλλο τηλεφωνο να μου πει οτι φτανει.
εφυγα απο το ξενοδοχειο , και στις συνεχομενες κλησεις μου δεν απανταγε πια, τι να πω ,δεν μου εχει ξανατυχει