pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μολις της εστειλα μυνημα...αν απαντησει θα ενημερωσω...κατι που να μη ξερω θα πεις????καποιος?κανεις??
ουτε εμενα.. >εμενα δεν μου απανταει!.................. :-
εγω ειχα συνομιλια μαζι της αλλα ξαφνικα γιοκ!μπας κ τη βαλω στα city tours μηπως τη γνωρισει κανεις?
επισης τη κυριουλα καταφερα κ την εβγαλα εξω για καφε κ της αρχισα τις πουτανιες για δωρακι κ μαλακιες κ την επομενη τη συναντησα λακομπα οπου της προσφερα ενα 50κακι γιατι για τοσα ηταν!(ειναι πιο σαπια απο τις φωτος),εβαλε τα γελια τα εβαλα κ γω κ χωρισανε οι δρομοι μας!
Δλδ δε το ''φαγες''. Μου έφυγε η περιέργεια γιατί ότι να 'ναι μου έλεγεσαφως προς το 100 αλλα ξαναλεω,ειναι πιο σαπια αποτι στις φωτος!κ οταν υπαρχει η βαλερια σαν μετρο συγκρισης για μενα τουλαχιστον,δεχτηκα το γελιο της το ανταπεδωσα κ εφυγα.
μετα απο 245 μηνυματα κ εχοντας το κατω κεφαλι ανενεργο κατα τη συναντηση το αξιολογησα στα 50!δε το δεχτηκε,αρα δεν εφαγωθει!Δλδ δε το ''φαγες''. Μου έφυγε η περιέργεια γιατί ότι να 'ναι μου έλεγε
καλο φαινεται,μπαμπατσικο ολιγον τι,το χαμογελο με προβληματιζει που δεν χαμογελαει διαπλατα μηπως φανει κανα δοντι δρακουλιαρικο...τουτο εδω ζηταει 100......ειναι λεει για 7 μερες αθηνα.....και ειναι στο ρουαλ ολυμπικ....εκει κανει ραντεβου!
λετε? η ειναι καμια μουφα?........... :-
οχι μονο εαν εινε vip αλλα μιν ασχοληθειςπρεπει να πλερωσεις για να στελνεισ μηνυμα??
εξτρα συνδρομή??
για βοηθεια καποιοσ
αματουρ φαση,επαγγελματικη τιμη ομως παικτη....αυτη την πήρα. 120 ευρω φουλ προγραμμα. ακαποτο. και καρφωμα στο κωλο. δεν λεει σε τιποτα οχι. εντελως αματέουρ φάση. ελληνίδα. συμπαθητικό σωματάκι. αντέχει το γαμήσι στο κώλο. για την εμπειρία ότι πας με ελληνίδα πιτσιρίκα αματέουρ αξίζει η φάση. αλλα μη περιμένετε επαγγελματία που ξέρει τι κάνει. αυτά.
50 για μια ωρα...ξαναρωτω....εχει δοκιμάσει κανεις?
ψήνομαι να το δοκιμάσω...........να εχω καμια πληροφορια ψάχνω..... ;)
αυτη την πήρα. 120 ευρω φουλ προγραμμα. ακαποτο. και καρφωμα στο κωλο. δεν λεει σε τιποτα οχι. εντελως αματέουρ φάση. ελληνίδα. συμπαθητικό σωματάκι. αντέχει το γαμήσι στο κώλο. για την εμπειρία ότι πας με ελληνίδα πιτσιρίκα αματέουρ αξίζει η φάση. αλλα μη περιμένετε επαγγελματία που ξέρει τι κάνει. αυτά.