GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
γιατι ρε μεγάλε πιλοφόρι δεν το πήρες το κοριτσάκι? στις φώτος μιά χαρά φαίνεται ...Τι σε χάλασε?
το επαιζε ρε μαστορα!το επαιζε διανοουμενη,επιχειρηματιας,δυσκολη,κυρια....οσο θυμαμαι το γλυψιμο του πιατου γελαω ρε πουστη μου!
στην ρομαντσοβα?...το λεει και το ονομα...ειναι για ρομαντζο..εμεις ειμαστε παλιοχαρακτηρες...μονο πηδηματα...
παιδες καλσπερα..να κανω μια ερωτηση???για να γινεις vip μελος πρεπει να εχεις πιστωτικη για να γεινει η πληρωμη η μπορεις κai μεσω paysafe???
φιλε τα εχω κοψει εδω και χρονια..δεν καταλαβα γιατι η ειρωνεια??με ξερεις??μια ερωτηση εκανα δεν ξερω για αυτο ρωταω...πρεπει μερικοι να κοψετε τα ναρκωτικα
φιλε τα εχω κοψει εδω και χρονια..δεν καταλαβα γιατι η ειρωνεια??με ξερεις??μια ερωτηση εκανα δεν ξερω για αυτο ρωταω...
τα κραταω φιλε αλλα ειδα κατι για 10 ευρω..ειναι πολλα τεμαχια που ειναι vip που δεν μπορω να τ προσελκυσω αλλιως...λοιπον ξερεις???γιατι πιστωτικη δεν δεινω..δεν ειναι ειρωνεια ρε μεγαλε. μην αρπαζεσαι. αλλα να πληρωσεις για vip??. Το net ειναι οτι ειναι επειδη ειναι τσαμπα.
Κρατα τα φραγκα για τα τεμαχια...
vip στο mamba?? εγω δεν νομιζω οτι ειναι πολλα και μπορει να ειναι και fakeτα κραταω φιλε αλλα ειδα κατι για 10 ευρω..ειναι πολλα τεμαχια που ειναι vip που δεν μπορω να τ προσελκυσω αλλιως...λοιπον ξερεις???γιατι πιστωτικη δεν δεινω..
καλα δεν ξερω για αυτο ρωταω φιλε..fake μου φαινεται λιγο δυσκολοvip στο mamba?? εγω δεν νομιζω οτι ειναι πολλα και μπορει να ειναι και fake
για αυτο εδω τ μπαζο ξερουμε τιποτα???μου ειπε 60 ευρω για μια ωρα σεξ///
μακριαγια αυτο εδω τ μπαζο ξερουμε τιποτα???μου ειπε 60 ευρω για μια ωρα σεξ///
εχουν αναφερθει πολλά!..........τραβα πιο πισω να δεις ;)για αυτο εδω τ μπαζο ξερουμε τιποτα???μου ειπε 60 ευρω για μια ωρα σεξ///
για αυτο εδω τ μπαζο ξερουμε τιποτα???μου ειπε 60 ευρω για μια ωρα σεξ///
να τα ξαναρχισεις!......... ..........πλάκα κάνω.......μην σκάτε λεφτα σε αυτα τα σαιτ! ειναι επίφοβα για απάτες... ;)φιλε τα εχω κοψει εδω και χρονια..δεν καταλαβα γιατι η ειρωνεια??με ξερεις??μια ερωτηση εκανα δεν ξερω για αυτο ρωταω...
επεσες τοσο χαμηλα βρε?............ :-μακρια!!!!!κρυοκωλη κουτσουρο ουτε πιπα δεν την αφησα να μου κανει....την ξαπεστειλα με τρελα.....
φιλε 50 επαιρνε τον προηγουμενο μηνα για δες ποιο πισωμακρια!!!!!κρυοκωλη κουτσουρο ουτε πιπα δεν την αφησα να μου κανει....την ξαπεστειλα με τρελα.....