nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Δεν ειναι κοριτσι ειναι ζευγαρι και ψαχνονται για παρτουζεςγνωριζει κανεις τι εστι το κοριτσι;
Δεν ειναι κοριτσι ειναι ζευγαρι και ψαχνονται για παρτουζεςγνωριζει κανεις τι εστι το κοριτσι;
www.mamba.ru/mb1332599460/album_photos?album_id=1332599461&photo_id=1332599838#/closed]http://www.mamba.ru/mb1332599460/album_photos?album_id=1332599461&photo_id=1332599838#/closed[/url]
το ξέρω ότι έχουν ειπωθεί κουβέντες για την κυρία, αλλά μπορεί κάποιος να μου τα θυμίσει καθώς όσο και να ψάχνω δε βρίσκω τίποτα;
Aντε ρε τυποι .... πειτε μαs κατι μην μαs κρατατε σε αγωνια !!!! μιλαγα και μαζι τηs πιο πριν και μου φανηκε οκ ....και φωτο λεει η ιδια και ολα καλα ....αλλα και μια ακομα γνωμη δεν βλαπτει .....!!! περα απο αυτα τα λιτα πριν απο 3 σελιδεs , εχουμε κατι περισσοτερο ? ευχαριστω !!!!
μαγκες πηγαιντε στο προφιλ μου,δειτε στα μηνυματα μου στο θεμα για τις ανεξαρτητες που λεω για δυο κοριτσακια που εκανα αναγνωριστικη!η μια ειναι αυτη....
μουφα φωτο φαινεται80 μία ώρα χωρίς κώλο... λέει...
μαγκες πηγαιντε στο προφιλ μου,δειτε στα μηνυματα μου στο θεμα για τις ανεξαρτητες που λεω για δυο κοριτσακια που εκανα αναγνωριστικη!η μια ειναι αυτη....
που την ειδες την φωτο ? εμενα μου βγαζει το προφιλ δεν ειναι διαθεσιμομουφα φωτο φαινεται
που την ειδες την φωτο ? εμενα μου βγαζει το προφιλ δεν ειναι διαθεσιμο
το προφίλ είναι διαθέσιμο μόνο σε μέλη.....στα μη μέλη δεν δίνει πρόσβαση.που την ειδες την φωτο ? εμενα μου βγαζει το προφιλ δεν ειναι διαθεσιμο
ντιναρα ησουν πολυ σωστος,ειδικα για τη δευτερη το πηγα το παραμυθι μου εδωσε fb κινητο τα παντα!αλλα η γκομενα ειναι επιεικως εγωμανης κ ωραιοπαθης.με ρωτησε τι αμαξι εχω το ζωον λεει για να δει αν μπορω να τη βγαλω εξω!χαχαχαα
πετυχημενη συνταγη
κ δυο που αν παιξεις καλα θα φας (εγω οχι)..παντα χωρις λεφτα
ψαχνει για σχεση, εχει και παιδι, αλλα τον τρωει αβερτα
τρελο μουνι, κ αυτη με παιδι, ψαχνει γαμο αλλα αμα πουλησεις παραμυθι αφηνεται
και μια επιλεκτικη στα 150
ελα ρε συ,ωραιος!απλα μην πας σε δωματιο ακομα κ αν στο ζητησει!ραντεβου θα δωσεις στο λομπυ!ακους??????στο λομπυυυυυυυυυυυυ.............
βρε ας περασει το σταδιο της εμφανισης κ μετα τα ξαναλεμε...
κι εγω ετσι το σκεφτομουνα να της πω να κατεβει κατω,,,μη μα; βγει και κανας βαγγελας,,,