Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
cross τι δεν καταλαβενεις????????????????????????????
πω ρε τρελε τι βυζος ειναι αυτοςς στο avatar σου...μας στραβωσεςςςςς
cross τι δεν καταλαβενεις????????????????????????????
Τύπε το nickname που έχει το τεμάχιον δεν σε βάζει σε υποψίες ;
θα έχει στραβωθεί απο τη καύλα ο συνάδελφοςκαι η φωτογραφία σε ακόμα περισσότερες...
θα έχει στραβωθεί απο τη καύλα ο συνάδελφος
ρε τζονι,δεν το περιμενα απο σενα αυτο....!!!!!...αυτη ειναι πουσταρα του κερατα....φαινεται κιολας...λοιπόν μάγκες υπάρχει μία ΠΑΡΑ πολύ καλή περίπτωση στο mamba 36 χρονων milf η οποία ψάχνει αποκλειστικά για σεξ σύντροφο...
γαμήσια full κοινώς...η γκόμενα ψοφάει στην κυριολεξία για πούτσο...και το καλύτερο απόλα...είναι αληθινό το προφίλ...
Δυστυχώς όμως για να μάθεις πρέπει να πάθεις...
Θέλει να ακούσει συγκεκριμένα πράγματα από σένα αλλιώς σε έχει βγάλει off...τι εννοώ?
ενώ μου ελεγε τα δικα της ποτε να της σκισω την κωλαρα και ποσο τον εχω και τετοια...ξαφνικα με ρωταει....
"Με αλλες γυναικες εχεις παει ? " Λεω νορμαλ πραγματα...."Με ξενες εχεις παει?" ...λεω ναι με κανενα ρωσιδακι καμια φορα...
Α άστο μου λεει...Με λιγα λογια η τυπισσα αν καποιος παιξει καλη μπαλιτσα...πει οτι δεν εχει καποιο δεσμο αυτην την στιγμη...οτι δεν παει με διαφορες γκομενες...και οτι φυσικα ειναι 100% υγειης και προσεχει....την εχει ριξει για πλακα την γκομενα και θα την πεθανει στον πουτσο μεχρι αηδιας....εγω αυτο καταλαβα....
οποιος θελει το link για να δοκιμασει ειναι αυτο...
μπορώ αν θέλετε να βαλω και τα μηνυματα που μου εστελνε περι σκισιματος κωλου και αναζητηση μονιμου σεξ συντροφου...ειναι φανερο οτι πεθαινει για σεξ αυτην την στιγμη...
καλη τυχη σε οποιον προλαβει γιατι αν κινηθειτε οπως σας ειπα και ειστε λιγο ευπαρουσιαστοι θα την τρελανετε στον πουτσο...
αυτα απο εμενα και καλα γαμησια...
ρε τζονι,δεν το περιμενα απο σενα αυτο....!!!!!...αυτη ειναι πουσταρα του κερατα....φαινεται κιολας...
..σορρυ αλλα την κοκκινη την εφαγες...παμε παρακατω...πλησιάζω 2 εβδομάδες αποχής...δικαιολογούμαι πιστεύω...xD
..σορρυ αλλα την κοκκινη την εφαγες...παμε παρακατω...
ελα οχι κοκκινη,καντον ενα mute να φτιαξει χαρακτηρα.....σορρυ αλλα την κοκκινη την εφαγες...παμε παρακατω...
...δεν παιζει mute...ξεκολλα γιατι σουρχεται φαπα...αινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....ελα οχι κοκκινη,καντον ενα mute να φτιαξει χαρακτηρα...
πω ρε τρελε τι βυζος ειναι αυτοςς στο avatar σου...μας στραβωσεςςςςς
πλησιάζω 2 εβδομάδες αποχής...δικαιολογούμαι πιστεύω...xD
λοιπόν μάγκες υπάρχει μία ΠΑΡΑ πολύ καλή περίπτωση στο mamba 36 χρονων milf η οποία ψάχνει αποκλειστικά για σεξ σύντροφο...
γαμήσια full κοινώς...η γκόμενα ψοφάει στην κυριολεξία για πούτσο...και το καλύτερο απόλα...είναι αληθινό το προφίλ...
Δυστυχώς όμως για να μάθεις πρέπει να πάθεις...
Θέλει να ακούσει συγκεκριμένα πράγματα από σένα αλλιώς σε έχει βγάλει off...τι εννοώ?
ενώ μου ελεγε τα δικα της ποτε να της σκισω την κωλαρα και ποσο τον εχω και τετοια...ξαφνικα με ρωταει....
"Με αλλες γυναικες εχεις παει ? " Λεω νορμαλ πραγματα...."Με ξενες εχεις παει?" ...λεω ναι με κανενα ρωσιδακι καμια φορα...
Α άστο μου λεει...Με λιγα λογια η τυπισσα αν καποιος παιξει καλη μπαλιτσα...πει οτι δεν εχει καποιο δεσμο αυτην την στιγμη...οτι δεν παει με διαφορες γκομενες...και οτι φυσικα ειναι 100% υγειης και προσεχει....την εχει ριξει για πλακα την γκομενα και θα την πεθανει στον πουτσο μεχρι αηδιας....εγω αυτο καταλαβα....
οποιος θελει το link για να δοκιμασει ειναι αυτο...
μπορώ αν θέλετε να βαλω και τα μηνυματα που μου εστελνε περι σκισιματος κωλου και αναζητηση μονιμου σεξ συντροφου...ειναι φανερο οτι πεθαινει για σεξ αυτην την στιγμη...
καλη τυχη σε οποιον προλαβει γιατι αν κινηθειτε οπως σας ειπα και ειστε λιγο ευπαρουσιαστοι θα την τρελανετε στον πουτσο...
αυτα απο εμενα και καλα γαμησια...
μου φαινεται αποκαλυφθηκες και εισαι εσυ η κροσ αυτη....χαχαχα
Τα 81 κιλα τα προσεξε κανεις ?ψαρεύει γενικώς ο/η κυρια ... παντού τα ίδια λέει