pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.944
- Πόντοι
- 9.095
ενα γωνιακο ειναι.πελασγιας 58 κ μια αλλη οδος...που δουλευει φιλε μου στο χαλαρα μηπως στην κυπρου???
ενα γωνιακο ειναι.πελασγιας 58 κ μια αλλη οδος...που δουλευει φιλε μου στο χαλαρα μηπως στην κυπρου???
Κάνω παράθεση στον εαυτό μου για να ζητήσω μια χάρη/εξυπηρέτηση από όποιον καλό Σαμαρείτη υπάρχει στο φόρουμ. Στο mamba έδωσα τον αριθμό από ένα καρτοκινητό που έχω. Αποφεύγω να δώσω τον αριθμό της σύνδεσης σε περίπτωση που παίζει καμιά πουστιά με χρεώσεις ή τίποτα άλλο. Φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά...
Μπορεί να με βοηθήσει κανείς ώς εξής; Να μου στείλει με pm τον αριθμό από κάποιο καρτοκινητό (φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχετε κάποιο για τις "πονηρές" κλήσεις), να το βάλω στο mamba, να του έρθει ο κωδικός με SMS και να μου τον στείλει με pm πάλι. Μου έχει σπάσει τα νεύρα από χθες. Ξέρω ότι είναι κάπως κουφό αυτό που ζητάω αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
Τελικά λύθηκε το πρόβλημα, εγώ είχα κάνει τη βλακεία. Είχα δώσει το τηλέφωνο πριν κανά δυο χρόνια στο mamba σε ένα άλλο προφίλ που είχα φτιάξει και δεν είχα μπει ποτέ. Εν τω μεταξύ ούτε που το θυμάμαι να το δίνω, έχω κενό μνήμης. False alarm, ζητώ συγγνώμη.Γιατί δες αγοράζεις έναν αριθμό καρτοκινητής από το περίπτερο να κάνεις τη δουλειά σου;
Σχετικά με το καρτοκινητό που λες, δεν πρέπει να πας να το δηλώνεις; Νομίζω αν δεν το δηλώσεις δεν στο ενεργοποιούν πλέον και δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εκτός αν έχει αλλάξει ξανά ο νόμος και είναι μπάτε σκύλοι αλέστε το όλο θέμα.
Μετά από πολύ ..πολύ καιρό να δώσω και εγώ κάτι…αν και πιστεύω ότι τα τσακάλια εδώ μάλλον το έχουν δει..!!! εγώ δεν το πολυψάχνω τελευταία, μάλλον η συνήθεια μου έμεινε
22ετων Καλλιθέα μεριά, τα κάνει όλα εκτός από κωλαράκι…..100 την ώρα.. αλλά μην βιάζεστε να χαρείτε έχει και συνέχεια +20 για cim,cif +20 η δεύτερη προσπάθεια και πάει λέγοντας…γραφείο μυρίζομαι αν και η ίδια λέει ότι δουλεύει μόνη της
Τσατίστηκα με τα +20…και της ζήτησα μια τιμή για να κάνω ότι γουστάρω σε 1 ώρα.... 150 παρακαλώ !!!
Είπατε τίποτα ?![]()
![]()
![]()
γιατι ρε παιδια πειτε!μακρυα !!!
Ρε μάγκες τι είναι αυτό το βυζόμπαλο; Της έστειλα, μου απάντησε ένα "γεια" στα ρώσικα και μετά τίποτα. Μάλλον δεν μιλάει λέξη ελληνικά ή αγγλικά. Στο προφίλ της λέει πως μένει Αθήνα αλλά και κάτι άλλα λέει για ταξίδι σε πόλεις (και Αθήνα μέσα). Έχει μιλήσει κανείς άλλος και ξέρει παραπάνω;
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/anketa.phtml?oid=323015341&fromsearch&hit=10&sp=0[/url]
![]()
![]()
![]()
Εννοείται πως βλέπω τις ατέλειες τις και ότι δεν είναι μοντέλο. Αλλά σαν μιλφολάτρης και βυζολάτρης αν μπορούσα θα την ξεμούνιαζα μέχρι τελευταίας ρανίδας.Εγω και να ηξερα για αυτην τα παντα δε θα σου ελεγα τιποτα
Αληθεια τωρα σου αρεσει αυτο το πράμα;
Εννοείται πως βλέπω τις ατέλειες τις και ότι δεν είναι μοντέλο. Αλλά σαν μιλφολάτρης και βυζολάτρης αν μπορούσα θα την ξεμούνιαζα μέχρι τελευταίας ρανίδας.
και μενα το ιδιο. ελα απο το μαγαζι και θα δουμε...μολις μας φαει κανενα χιλιαρικακι θα παρουμε τον πουλο. Παντως ειναι μιλφαρα!!τι δυσκολη κ μπουρδες!σε κολομπαρο δουλευει στο περιστερι!με χει πριξει να παω...
Σιγά μην παρεξηγηθώ αν με πεις σαβουρογάμη.Φίλε μου δεν φταίω εγώ…μόνος σου χαρακτηρίζεσαι ως σαβ…γαμ… εγώ ούτε να το γράψω δεν τολμώ
Έχει και μια μούρη βρε παιδί μου….μπράβο όμως εκτελείς κοινωνικό έργο…κάποιος πρέπει να τις γαμησει και αυτες![]()
![]()
Τι να πω !!!….άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου![]()
![]()
![]()