tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Νέο μόνο νέο αίμα? φρεσκοτατο
Νέο μόνο νέο αίμα? φρεσκοτατο
frances???? για να πεφτει τετοιο γελιο μαλλον γι αυτη θα γελατε!!!!
Εχω σκαλωσει ασχημα με αυτο εδω, το καταφερε κανεις??
φιλε ath60 ..οχι ,δεν ειχα την χαρα να την ..δοκιμασω γιατι απειχα απο το αθλημα για πανω απο 1 χρ ...επανακαμπτωντας ,κατεβαλλα φιλοτιμες προσπαθειες για να διαβασω σχεδον ολο το νημα και τα σχολια σας στο mamba... τελος παντων , επειδη εισαι απο τους αξιολογοτερους σχολιαστες θα ηθελα να μ ενημερωνες εαν αξιζει να της τα ..ακουμπησω...τελειως αντικειμενικα...Τι μάλλον……σίγουρα να λες
Δεν τη γνώρισες από τις φωτο ? δικες της είναι
η δεν είχες την ευτυχία να τη γνωρίσεις από κοντά ?
φιλε ath60 ..οχι ,δεν ειχα την χαρα να την ..δοκιμασω γιατι απειχα απο το αθλημα για πανω απο 1 χρ ...επανακαμπτωντας ,κατεβαλλα φιλοτιμες προσπαθειες για να διαβασω σχεδον ολο το νημα και τα σχολια σας στο mamba... τελος παντων , επειδη εισαι απο τους αξιολογοτερους σχολιαστες θα ηθελα να μ ενημερωνες εαν αξιζει να της τα ..ακουμπησω...τελειως αντικειμενικα...
...ευχαριστω παντως για την ενημερωση...εχω ομως μια απορια...σε ποιο σημειο του νηματος αναφερεται κατι για συνευρεση σας με Φρανσες??? με λεπτομερειες ομως..αδυνατω να το εντοπισω...παντως εαν δεν θελεις να εκτεθεις δημοσιως στειλε μου εντυπωσεις σου με pm .. ουτως η αλλως υποψιαζομαι πως ειμαστε και ιδια ..σειρα( ηλικιακα!!!)Τι να σου πω ?….αυτά είναι υποκειμενικά
Εγώ είμαι θετικός…αλά έχει χαλάσει και το μενού υπηρεσιών της…οπότε γαμησε τα.. ;)
Άσε γιατί θα με πάρουν στο κυνήγι εδω μέσα…. με όλα αυτά που έχουν γραφτεί
Φοβερο σπαγγατο, στον μονο ιππο !!!
Εχω σκαλωσει ασχημα με αυτο εδω, το καταφερε κανεις??
γεια σου πορνομεταναστι!Μιας και ανοιξα αυτο το Θρεντ προπερσι και αν και τωρα εχω μεταναστευσει απο Ελλαδα και εδω που ειμαι αν και διπλα απο Ουκρανο-Ρωσσια ΔΕΝ εχει Mamba > θελω να παρακαλεσω ολους τους συναγωνιστες για γκομενες στυλ Φραντζεσκας μονο τσο&λο...
ps. Πιτσι εχεις ξεροχυσει ολο το Ανατολικο Μπλοκ....εισαι τιτανοτεραστιος!!!!!
η Ναταλια ειναι καλο κοριτσι και σχετικα καλυτερη απο τις φωτο,απο κοντα...δεν ψαχνει για ξεπετες,αλλα για μονιμη σχεση... ;)
δεν εχω βγαλει ακρη,,,σοβαρω ανδρα λεει αλλα βαζει φωτο με εσωρουχα τρελλσ σεχυ
Τι μουτσουνα ειναι αυτη?η Ναταλια ειναι καλο κοριτσι και σχετικα καλυτερη απο τις φωτο,απο κοντα...δεν ψαχνει για ξεπετες,αλλα για μονιμη σχεση... ;)
φιλε ath60 ..οχι ,δεν ειχα την χαρα να την ..δοκιμασω γιατι απειχα απο το αθλημα για πανω απο 1 χρ ...επανακαμπτωντας ,κατεβαλλα φιλοτιμες προσπαθειες για να διαβασω σχεδον ολο το νημα και τα σχολια σας στο mamba... τελος παντων , επειδη εισαι απο τους αξιολογοτερους σχολιαστες θα ηθελα να μ ενημερωνες εαν αξιζει να της τα ..ακουμπησω...τελειως αντικειμενικα...
σ ευχαριστω συναγωνιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!welcome back...
η Ναταλια ειναι καλο κοριτσι και σχετικα καλυτερη απο τις φωτο,απο κοντα...δεν ψαχνει για ξεπετες,αλλα για μονιμη σχεση... ;)