...μηπως ηθελες να πεις [size=12pt]100[/size] ?????
Όχι και 100 (καλά θα ήταν..!!) υποτίθεται ότι τα ct είναι πιπίνια…κάτι παραπάνω πρέπει να δώσεις
Αν βάλεις και ότι γλυτώνεις και το χοτελι 25-30 καλά είναι
...μηπως ηθελες να πεις [size=12pt]100[/size] ?????
Ρενάτα ή Σάντρα στο ΕΝ...
Συναγωνιστής που εμπιστεύομαι μου την περιέγραψε σαν παχουλή και άσχημη που δεν δικαιολογεί ούτε τα 150!!!!
Έκανε μεταβολή και έφυγε όταν ξέρω ότι έχει σαβουρογαμήσει όλη την Αθήνα και αυτό από μόνο του φτάνει για εμένα!!!
Τώρα βέβαια κάποιος μπορεί να πάει για το σέρβις της....αλλά με την συμπεριφορά που μου περιέγραψε ο φίλος δεν νομίζω να το έχει!!!!
Καλές "βουτιές" συναγωνιστές....
Όχι και 100 (καλά θα ήταν..!!) υποτίθεται ότι τα ct είναι πιπίνια…κάτι παραπάνω πρέπει να δώσεις
Αν βάλεις και ότι γλυτώνεις και το χοτελι 25-30 καλά είναι
150 στα top kai τα υπολοιπα στο κατοσταρικο το πολυ.ετσι πρεπει να παιζουμε μπαλιτσα.εχουν ξεφυγει ζητανε μισο μισθο για μια ωρα..καλά...
όπως βλέπεις,όμως, εμείς χαλάμε και ανεβάζουμε τις τιμές....--ότι τεμάχιο και να είναι--- ακόμα και στο mamba (οι νταβατζήδες και οι πουτάνες χαζοί είναι,αυτό θέλουν..πελάτες που να κρατούν ψηλά τις τιμές)!!!!!!
Εμενα η Ρενατα τo κατεβασε στα 100 αλλα μετα απο αυτα που ειπε ο Geopas το σκεφτομαιGeopa φαίνεται και από τις φωτο ότι τα έχει τα κιλακια της…και ολίγων σκατοφατσα θα έλεγα….
το άλλο ήταν καλό αλλά δεν το προλάβαμε... :'(
με 100 πιστευω ειναι μια vfm κινησηΕμενα η Ρενατα τo κατεβασε στα 100 αλλα μετα απο αυτα που ειπε ο Geopas το σκεφτομαι
Της καριόλας της έστειλα μήνυμα πόσα θέλει για δύο ώρες και πήρα μήνυμα από τον admin toy mamba ότι με ανέφερε για παρενόχληση και εάν το ξανακάνω θα μου κλειδώσουν το προφίλ. Προσοχή στην καριόλα.
Nαι αλλα τωρα αλλαξανε τα δεδομενα....αυτη η Μπρουκς ειναι ωραιο μωρομε 100 πιστευω ειναι μια vfm κινηση
Το ότι έχω αναφέρει ίσα και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές ότι ΔΕΝ είναι του επαγγέλματος, σου λέει κάτι?
Φιλικά πάντα... Διαβάζουμε και πιο πριν... ;)
Κοίτα, αν δεν είσαι φαν της εμφάνισης, στα 100 νομίζω ότι είναι καλό VFM και αξίζει η προσπάθεια!!!Εμενα η Ρενατα τo κατεβασε στα 100 αλλα μετα απο αυτα που ειπε ο Geopas το σκεφτομαι
Κοίτα, αν δεν είσαι φαν της εμφάνισης, στα 100 νομίζω ότι είναι καλό VFM και αξίζει η προσπάθεια!!!
Ο φίλος μου την είχε κλείσει στα 180 και όχι στα 100!!!!
Στα 100 δεν ξέρω αν θα καθόταν, μάλλον ναι, παρότι είχε ξινή συμπεριφορά!!!
ρε παιδια προσπαθω να γραφτω και εγω εκει και μου ζηταει τηλεφωνο τι να κανω?διαβασα τις πρωτες σελιδες του φορουμ αλλα δεν καταλαβα μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω
Απάντησε ο φίλος άμεσα και ξεκάθαρα!!!!Γέοπα VFC
μπα ούτε τσάμπα δεν θα καθόμουνα σε γκόμενα με μπούτι διπλό από το δικό μου,35 φεύγα ,με bottox, μήλα ,ιαλουρικό και κολλαγόνο να ξεχειλίζουν απο την μάπα της...
και ξινήλα ρε παιδί μου πολύ ξινήλα ....
Της καριόλας της έστειλα μήνυμα πόσα θέλει για δύο ώρες και πήρα μήνυμα από τον admin toy mamba ότι με ανέφερε για παρενόχληση και εάν το ξανακάνω θα μου κλειδώσουν το προφίλ. Προσοχή στην καριόλα.
Nαι αλλα τωρα αλλαξανε τα δεδομενα....αυτη η Μπρουκς ειναι ωραιο μωρο
To menu της BrooksNαι αλλα τωρα αλλαξανε τα δεδομενα....αυτη η Μπρουκς ειναι ωραιο μωρο
Ρενάτα ή Σάντρα στο ΕΝ...
Συναγωνιστής που εμπιστεύομαι μου την περιέγραψε σαν παχουλή και άσχημη που δεν δικαιολογεί ούτε τα 150!!!!
Έκανε μεταβολή και έφυγε όταν ξέρω ότι έχει σαβουρογαμήσει όλη την Αθήνα και αυτό από μόνο του φτάνει για εμένα!!!
Τώρα βέβαια κάποιος μπορεί να πάει για το σέρβις της....αλλά με την συμπεριφορά που μου περιέγραψε ο φίλος δεν νομίζω να το έχει!!!!
Καλές "βουτιές" συναγωνιστές....
To menu της Brooks
My services are massage, shower together, masturbation, toys, covered blowjob, sex in different position (as many time as you can afford during our time together), cum on body.. rates are 200/1h 300/1h30min 400/2h extra services can be discussed only personally..