Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Fake photos!!!!αυτη την μικρουλα που εχει γυμνες φωτογραφιες της,την εχει παρει κανεις ή του εχει απαντησει?
Πάνε για άλλα...
Fake photos!!!!αυτη την μικρουλα που εχει γυμνες φωτογραφιες της,την εχει παρει κανεις ή του εχει απαντησει?
Είχε χαθεί για κάποιο διάστημα.Εμφανίστηκε ξανά?Αυτη την θυμοσαστε?
Αυτη την θυμοσαστε?
Αυτό είναι ρε παιδία το πλεονέκτημα με τα αματουρια του mamba….το ευχαριστιούνται πάνω από όλα και χύνουν…δεν το κάνουν μόνο για τα λεφτά !!!
Αυτό ακριβώς με εξιτάρει προσωπικά…έχω βαρεθεί του τόνους λιπαντικά που βάζουν οι γνήσιες επαγγελματίες, τα ψεύτικα βογκητά και το όλο θεατρικό που παίζουν…το γνήσιο είναι άλλο πράγμα !!!
Γιαυτο κώλυσα στο mamba
ποσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα?εγω τελευταια φορα ειχα δωσει 80.και μια ερωτηση σε οποιον την εχει παρει.πως περνατε τη ρεσεψιον ρε παιδες?απο τη ντροπη μου ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει κανα δυο φορες που πηγα μαζι τηςρε παιδια ποιες παιζουν με 100 στο 2ωρο?2-3 βρηκα αυτες ειναι ολες κι ολες?η θεια ινγκριντ μου ζηταει 150.ημαρτον!!!
εγω δεν εχω παει ρε φιλε αλλα αυτο που λες ειναι το τελευταιο που με νοιαζει.βασικα θελω να παω ετσι για την εμπειρια αλλα οχι+150 ευρω ρε πουστη μου.μεχρι 100 τα τσακωνε!!!ποσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα?εγω τελευταια φορα ειχα δωσει 80.και μια ερωτηση σε οποιον την εχει παρει.πως περνατε τη ρεσεψιον ρε παιδες?απο τη ντροπη μου ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει κανα δυο φορες που πηγα μαζι της
θες να κανω μια αποπειρα να σου κανονισω με 80?εγω δεν εχω παει ρε φιλε αλλα αυτο που λες ειναι το τελευταιο που με νοιαζει.βασικα θελω να παω ετσι για την εμπειρια αλλα οχι+150 ευρω ρε πουστη μου.μεχρι 100 τα τσακωνε!!!
κανονισε το!!!πμθες να κανω μια αποπειρα να σου κανονισω με 80?
Αυτη την θυμοσαστε?
Πραγματικα περιεργο !!!Ξεχνιέται η Αλινα βρε ? καλή περίπτωση…αλλά έκανε πολλές μαλακιές ως επαγγελματίας το κοριτσάκι !!!
Τώρα τι κάνει εδώ στο mamba μυστήριο !!!!
Λέτε να ψάχνει για βρει γκόμενο….??? περίεργα πράγματα γράφει
Πραγματικα περιεργο !!!
Λετε να βρει πλουσιο γαμπρο, απο την Ρωσια ???
Και εγώ αυτό λέω τόσο καιρό ath60, αλλά άντε να μας ακούσουν κάποιοι. Πάντως ενώ συμφωνώ μαζί σου πλήρως ξέρεις που κολλάμε? Στο ότι ενώ όπως λες το link είναι η πιο σημαντική πληροφορία δεν βλέπω να αναφέρει και κανείς τίποτα...
Εγώ βρήκα κάτι τώρα και το ψήνω. Φωτό έστειλε στο mail και το tineye τις εβγαλε καθαρές. Αλλά θέλει 200 το 2-2,5 ωρο, χωρίς κουλούρι και CIM. Ανάλογα το παζάρι και εκεί που θα καταλήξει θα ενημερώσω..
Αν μπορεις να δωσεις το λινκ....κανετο !!! ;) μη σου χαλασω και το παζαρι!!!
δεν πιστευω να ειναι η Λανα, γιατι ειναι κοματακι τρελη και δεν θα βγαλεις ακρη
Όχι ρε συ τι να μου χαλάσεις το παζάρι... Μου το χάλασε αυτή μιας και την ώρα που ήταν μου δώσει το τηλ., να στείλει περισσότερες φωτό και να απαντήσει για το τσουχτερό της τιμής, βγήκε εκτός σύνδεσης...
Μάλλον θα ξαναμπεί σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την επιλογή του Internet >
Λοιπόν η κυρία απ'ότι μου είπε είναι Ρωσσίδα, μένει στην Αγία Μαρίνα, μιλάει μια χαρά τα Ελληνικά και έρχεται όπου θες στην Αθήνα στο χώρο σου ή σε χοτέλι. Εμένα μου ζήτησε 200 Euro για λογικό χρόνο (όταν τι ρώτησα να μου πει με ώρες, πόσο εννοεί το λογικό χρόνο, μου απάντησε 2-2,5 ώρες). Δεν κάνει CIM και δεν δίνει κουλούρι (αν και όπως είπε το έχει φαντασιώση και θέλει κάποια στιγμή να δοκιμάσει ;)) Σε όλα τα άλλα λέει ναι...
Η συζήτηση κινήθηκε αρχικά περι ανέμων και υδάτων και όταν κόλλησε λίγο η συζήτηση γιατί ζήτησα extra φωτο της, με ρώτησε τι ψάχνω, μου είπε ότι ψάχνει το ίδιο και από εκεί συνεχίστηκε η συζήτηση.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, δεν ξέρω αν η φωτό σας θυμίζει κάτι (to tineye τη βγάζει καθαρή) αλλα εγώ ήμουν στο τσακ να κλείσω... Ζητήστε να σας στείλει φωτό στο e-mail σας. Θα δείξει τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε τα είπαμε για το mamba..... Υπομονή!
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/anketa.phtml?oid=648618225&hit=3[/url]
Αυτά...