Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
aaaaaa......οκ, απέκτησε και μάνατζερ η Λολίτα!!!!
Από εμένα θα πάρει το 3 το μακρύτερο!!!!
Εμένα μου άρεσε που o Seixis είχε γράψει ότι γουστάρει να νομίζει ότι την καμακώνεις!!!!
Για να νιώσει πιο άνετα.....
Παραθέτω κομμάτι από την κριτική του...
"Αν μπορεσετε να την κανετε να...''αισθανθει'' κατα καποιο τροπο ότι ειναι σαν να την έχετε ''καμακωσει'' και βρεθει και η..σχετικη καλη χημεια μεταξυ σας θα περασετε καλά."
Ρε ουστ λέμε....η χειρότερη φάρα...η ΕλλεεινοδοΡωσσίδα!!!!!
Φίλε..geopa, μαλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. ..'' σαν να την έχετε καμακωσει''.. Υπαρχουν στιγμες, περιπτωσεις που οποιαδήποτε π...τανα όσο και σκληροπυρηνικη να είναι, θελει να αισθανθεί..και ''καπως αλλιως''. Αυτο έγραψα σαν..συμβουλή. Δεν σημαινει ουτε οτι ετσι είναι σαν χαρακτηρας( δεν ξερω άλλωστε ...τετοιες βαθυστοχαστες λεπτομέρειες) ουτε ότι μπορεί και να της αρεσει πάντα. Εξ αλλου δεν συμπεριφερόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, εχει ο καθενας τα δικα του.
Απ οση εμεπειρια παντως μπορει να διαθετω ακομη και οι υπερπ....νες καπου καπου την ψαχνουν να νοιωσουν και καπως αλλιως να ξεφυγουν απο την ρουτινα του ...''μεροκαματου''.Τωρα , οποιος εχει διαθεση και για τετοια ΄΄παιγνιδια΄΄το κανει, αλλιως και παλι ολα μια χαρα είναι.
Συμβουλη μου παντως, οχι προς σε σενα γενικα, σε καμια δεν αρέσει να της φερεσαι σαν π...να, πριν...ξαπλωσει.Ακομη και αν πληρωνεται. Νομιζω ότι τωρα θα καταλαβες τι προσπαθουσα να ΄΄περιγραψω΄΄.