Τα βασικα της ειναι στο site, επειδη η φωτο ειναι καπως μακρινη και ''διακριτικη'', καλοκαιρινη μαλλον περσινη ειναι, να πως ότι ειναι σχετικα αδυνατη προς το κανονικό, κατασκευή ρωσσικων προδιαγραφων ετων εκει περιπου που λεει (31) τοσο δειχνει, τοσο φαινεται με καλο σωμα όχι τιποτα το υπερβολικο η το εξαιρετικό.
Δεν κανει καθημερινα ραντεβου εκτος και δεν εχει δευτερη δουλειά και δεν ειναι παντα στην Αθηνα. Δεν ξερω αν μετακινειται για...΄΄ενισχυση΄΄. Απο πλευρας ωρων δεν εχει προκυψει θεμα μπορει μερικες φορες και αργα το βραδυ και οποιαδηποτε αλλη ωρα. Μιλαει καλα ελληνικα και η συννενοηση ξεκιναει μεσω μην, τηλ..μπλα μπλα και μετα προκυπτουν τα υπόλοιπα. Μαλλον εχει θεμα ηλικιας οσοι μικροδειχνετε ή ειστε κατω απο 30 και δειχνετε αρκετα μικροτεροι μπορει και να βρειτε εμποδια ακομη και στην αρχικη επαφή.
Η τιμη της ειναι στα 100/Η απο εκει και περα για περισσοτερη ωρα ότι συμφωνησετε αλλα γενικα ειπαμε τι γενικως ισχυει προς τα πανω καλο ειναι να μην αλλαξουν τωρα ξαφνικα και ζητανε 200 για 2 ωρ και τετοια , αυτες και αυτη συγκεκριμενα για οσους θελουν..χρονο με 200 ειναι οκ για 3ωρο. Θα μου πεις τι θα κανεις σε ενα 3ωρο. Μπορει να θελεις και..κουβεντα ή να προπονηθεις για τον μαραθωνιο σεξ. Εγω λεω τι ισχυει και οτι ξερω.
Ειναι συμμετοχική και δεκτικη θα την κατευθυνετε, εκτος και της πειτε ευθης εξ αρχης κανε μου αυτο εκεινο και το αλλο. Δεν λεει όχι και να σε γνωρισει όπως και ολες αναλαμβανει πρισσοτερες πρωτοβουλιες ζηταει συγκεκριμενα κλπ. Και για αυτη υπαρχει απαγορευτικο απο την πισω πλευρα αλλα για την ολοκληρωμενη φαση.Για ..απλες επισκεψεις δεν λεει όχι.
Χωρις να ειναι εντυπωσιακη ειναι μια αρκετα ελκυστικη κοπελα -κυρια 31 χειμωνων ή αντε και κανα 2 παραπανω που θα άνετα θα ασχολιοταν καποιος μαζι της εαν την εβλεπε σε μια καφετερια σε ενα μπαρ σε μια ..ταβερνα !! Ειναι..άνετη και ευγενική αλλα αυτα δεν ειναι παντα και απόλυτα. Της αρεσει αυτο που κανει και οταν επιλεγει να το κανει θελει και να το ευχαριστηθει οχι μονο να πληρωθεί. Διαθεσιμη και για περισσοτερο απο μια ωρα στα 150 το 2ωρο για περισσοτερα καντε οτι παζαρια σας ερθει στο κεφαλι..Το ..επανω