Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.229
- Πόντοι
- 2.836
Σου έστειλα πμ φιλοςthanks
Σου έστειλα πμ φιλοςthanks
Και σε εμένα αν είναι εύκολο.Σου έστειλα πμ φιλος
αγγελια δεν υπαρχει οπως δεν υπηρχε ποτε απο καμια ...μονο αν απο πισω ηταν γραφειο η ειχαμε να κανουμε με επαγγελματιαΚαλημέρα παίδες υπάρχει αγγελία πουθενά να δούμε κ μεις αυτήν την περιβόητη Κατερίνα πως είναι κ τις υπηρεσίες της;;;
Σας ευχαριστώ!!!
Παρε σπαλα που εχει κοκκαλοΓια καποιο παραξενο λογο δεν μπορω να μπω στο νημα...
Υπαρχει καποιος φιλος να στειλει κανενα τηλ απο καμια ωριμη που θελει το δωρακι της...
Υπαρχει ορεξη για ηλικιωμενο κρεας σημερα...
Για να είναι online - τι νομίζεις...;;;Παίδες αυτή συνεχίζει? ..την έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία;Wamba
Svetlana Kulieva, 43 سنة, أثينا, برج الثور, أود أن أتعرّف على شاب في سن 40 - 60 عامًاwamba.com
Συνεχιζει μεν αλλα part time και αναλογα την τρελα της. Εχει αλλη δουλεια. Ποτε ψαχνεται για δωρακι ποτε για να γαμηθει. Ψυχικα δεν στεκει καλά. Φατσα πολυ χαλια, απο σωμα κρατιεται, αν βεβαια αρεσουν σε καποιον οι σκινυΠαίδες αυτή συνεχίζει? ..την έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία;Wamba
Svetlana Kulieva, 43 سنة, أثينا, برج الثور, أود أن أتعرّف على شاب في سن 40 - 60 عامًاwamba.com
Thanks είναι λίγο psycho ναιΣυνεχιζει μεν αλλα part time και αναλογα την τρελα της. Εχει αλλη δουλεια. Ποτε ψαχνεται για δωρακι ποτε για να γαμηθει. Ψυχικα δεν στεκει καλά. Φατσα πολυ χαλια, απο σωμα κρατιεται, αν βεβαια αρεσουν σε καποιον οι σκινυ
Ναι κι εγώ αυτό φαντάστηκα θενξΓια να είναι online - τι νομίζεις...;;;
Την έχω πάρει χωρίς λεφτά πριν από πολλά χρόνια - κόκαλο...πολύ αδύνατη και πολύ κάπνισμα ... γι'αυτό πολύ σπασμένη στο πρόσωπο. Τώρα δεν γνωρίζω
Εγώ φίλε, ναι για 80 αξίζει φουλ.Αυτή τη κατερινα την έχει πάρει κάποιος πρόσφατα;;
Αξίζει;
Προσεχε σου αρεσει η τιμη η κανεις προταση σε θεμα τιμων υπηρεσιων κλπ σου ριχνει μπινελικια .Μακρια
Πόσα ζητάει?Προσεχε σου αρεσει η τιμη η κανεις προταση σε θεμα τιμων υπηρεσιων κλπ σου ριχνει μπινελικια .Μακρια
Σε αλλον διακοσια σ εμενα 150 οπου σε πιασειΠόσα ζητάει?
Ταπεινή μου γνώμη έως 120 βρίσκεις κάτι πολύ καλό η και πολύ vfm ,(αναλόγως τα γούστα βέβαια)Σε αλλον διακοσια σ εμενα 150 οπου σε πιασει
Κάνουν ακόμα βιζιτες;ε ναι... ένα κατοστα΄ρικο της δίναμε πριν 5 χρόνια, κι αυτής και της φίλης της, Αριάδνη Ακριβού
Που μπορώ να την βρω την Αριάδνη;Σε αλλον διακοσια σ εμενα 150 οπου σε πιασει