Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Εμενα μπυ δωσε τηλ παντωςΕμένα δεν μου απάντησε ποτε, αν και είδε το μήνυμα
Εμενα μπυ δωσε τηλ παντωςΕμένα δεν μου απάντησε ποτε, αν και είδε το μήνυμα
Με πάσα επιφύλαξη γιατί δεν έχω μιλήσει δεν πρέπει να είναι του χώρουΚαλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος για την εν λόγω κυρία ;
Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρωνMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Kαι αν ηταν ρε παιδια θα την πληρωνατε για να τη τη κοπελια ???? Σωθηκατε που δεν ειναι μαλλον !!!Με πάσα επιφύλαξη γιατί δεν έχω μιλήσει δεν πρέπει να είναι του χώρου
Έχω βαρεθεί αυτού του τύπου τα σχόλια ρε τυπε. Ο καθένας έχει τα γούστα του, πρέπει να το καταλάβετε αυτό.Kαι αν ηταν ρε παιδια θα την πληρωνατε για να τη τη κοπελια ???? Σωθηκατε που δεν ειναι μαλλον !!!
Δεν ειναι του επαγγελματος. ΤοπαμεΚαλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος για την εν λόγω κυρία ;
Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρωνMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
φιλε μου σαυτο δε θα διαφωνησω, καποιοι προτιμανε να πηδανε και κατσικες... και πλακα πλακα αν ειχα να διαλεξω μη σου πω οτι ισως τις προτιμουσα και γω !! Ειδες το προφιλ ? γιατι και εγω περι ορεξεως κολοκυθοπιτες λεω, αλλα εδω μιλαμε για μια γυναικα που λεει 56 και μαλλον ακουμπαει τα 70 και μοιαζει με παχυ ξοανο ! και αναγκαζομαι να τη χαρακτηρισω τη γυναικα που προσπαθω να μη το κανω ποτε, αλλα πως να την περιγραψω ? εσυ αν την εβλεπες πως θα την περιγραφες σε ενα φιλο σου μετα απο 1 τεταρτο ? σαφως και εχει δικαιωμα ναχει και εραστη και να περναει καλα και οτι αλλο θελει, αλλα να την πληρωνεις ? και υστερα γκρινιαζουν καποιοι οτι κατι μουναρες πιτσιρικες ζητανε 250 και 300 και το μισο σου σπιτι....Έχω βαρεθεί αυτού του τύπου τα σχόλια ρε τυπε. Ο καθένας έχει τα γούστα του, πρέπει να το καταλάβετε αυτό.
Έγινε ελήφθη δεν το διάβασα με το συμπαθειοΔεν ειναι του επαγγελματος. Τοπαμε
Τύπε με αυτό τον τρόπο μπορείς να μιλήσεις σε όλες. Κάτι δεν έκανες σωστάΑυτές που συνήθως έχουν ηλικιακά κριτήρια του στυλ 56-65 ή 48-55 δεν ψάχνονται για κάτι άλλο πέρα από σχέση και αν... Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν μπορεις να τους μιλήσεις ακόμα και με τον τρόπο που είχε γράψει κάποιος, με το να ανοίξεις live stream, πριν λίγο καιρό....
Τώρα αν δειτε καμιά 50αρα και έχει στα ηλικιακά όρια μέσα και 30αρηδες ορμάτε και όπου βγει
μου έχει απαντησει , εχω κ τηλ. βρηκα κ την σχετική αγγελια στο kanesex. μεγαλη διαφορα προς το χειροτερο...οποιος κασκαντερ ενδιαφερετε ας μου στειλει πριβεΓια αυτην εδω εχει κανενας αποψη
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!mamba.onelink.me
Τύπε ακόλουθα σωστά τις οδηγίες...λοιπον προσθετω καποια στα αγαπημενα. Μετα παω και παταω στα ζωντανα stream και απλα παταω να ξεκινησει ενα που θα κανω.... και μετα δλδ ανοιγει η συνομιλια??? Σε μενα δεν ανοιγει..... Δεν ξερω μηπως κατι μ ξεφευγει...
Εψαξα αγγελια αλλα δε βρηκαμου έχει απαντησει , εχω κ τηλ. βρηκα κ την σχετική αγγελια στο kanesex. μεγαλη διαφορα προς το χειροτερο...οποιος κασκαντερ ενδιαφερετε ας μου στειλει πριβε
Αν υπάρχει αγγελία γιατί είναι μυστικό και πρέπει να μεταδωθεί prive?Εψαξα αγγελια αλλα δε βρηκα
μου έχει απαντησει , εχω κ τηλ. βρηκα κ την σχετική αγγελια στο kanesex. μεγαλη διαφορα προς το χειροτερο...οποιος κασκαντερ ενδιαφερετε ας μου στειλει πριβε
Μην ασχολισε μαζί του. Δεν έχει δοκιμάσει και έχει και άποψη.Nefeli ένα 23 χρόνο με υπέροχες βυζάρες! 6993153993
Γεια σου είμαι η Νεφέλη Ελληνίδα με πανέμορφο πρόσωπο και φοβερά σαρκώδη χείλη που θα σε τρελάνουν όταν θα τον έχω στο στόμα μου!!! Έχω ένα πολύ σέξυ ζουμερο κορμί 1.70 υψος με τεράστιες βυζάρες που θα ζαλιστείς όταν θα τις έχεις στο πρόσωπο σου και θα τις γλύφεις!!!! Δεν είμαι επαγγελματίας...kanesex.com
Αυτή με τις τούμπανο βυζάρες είναι?
Ρώτησα σε άλλο νήμα αν την έχει πάρει κάποιος αλλά δεν απάντησε κανένας.
Γιατί προς το χειρότερο??
Δώσε καμία πληροφορία γιατί την έχω βάλει στο πρόγραμμα
Κάποιος που να έχει δοκιμάσει αυτές τις βυζάρες υπάρχει τελικά να μάθουμε καμία λεπτομέρεια,?Μην ασχολισε μαζί του. Δεν έχει δοκιμάσει και έχει και άποψη.
Δυστυχώς εγώ όχι ακόμαΚάποιος που να έχει δοκιμάσει αυτές τις βυζάρες υπάρχει τελικά να μάθουμε καμία λεπτομέρεια,?