dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
μονο στα Ρωσσικα μιλαει? γιατι τα αγγλικα δεν της αρεσουν
μου απαντησε τελικα αλλα φευγει σε 2 μερες
μονο στα Ρωσσικα μιλαει? γιατι τα αγγλικα δεν της αρεσουν
Τη δοκίμασε κανείς?μου απαντησε τελικα αλλα φευγει σε 2 μερες
Θα ενημερωθήτε από εβδομάδα για το θεμα αυτό
Οπότε η συνεννόηση μέσω translate...μονο στα Ρωσσικα μιλαει? γιατι τα αγγλικα δεν της αρεσουν
Οπότε η συνεννόηση μέσω translate...
Ok τότε...οχι στο telegram τελικα μιλησε αγγλικα
Βιζιταρει με χρήματαΑυτη εδω κανει τιποτα ;
Алла, 33 ans, Moscou, faire connaissance un homme à l'âge de 20 - 49 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Алла, 33 ans, Moscou, Capricorne, hobbies - travel, flowers, yacht, сюрпризы, Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 20 - 49 ans.mamba.onelink.me
Δε νομιζω να ειναι του επαγγελματοςΓνωρίζει κάποιος για την κυρία εδώ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Εισαι σιγουρος της ειπα για ραντεβου και μου λεγε οτι της αρεσουν τα λουλουδιαΒιζιταρει με χρήματα
Άμα πας μόνο με λουλούδια θα μάθεις την απάντησηΕισαι σιγουρος της ειπα για ραντεβου και μου λεγε οτι της αρεσουν τα λουλουδια
Εχεις το telegram της;οχι στο telegram τελικα μιλησε αγγλικα
Ανα ειναι να πηγαινω νε λουλουδια γαματαΆμα πας μόνο με λουλούδια θα μάθεις την απάντηση
Εχεις το telegram της;
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση και μένα παρόλο που απάντησε σε μύνημα μου τη διέκρινα διστακτική όποτε έχεις δικιοΔε νομιζω να ειναι του επαγγελματος
Για ποια λέμε;;Δεν αξίζει για μένα ....η άλλη θέλει ποτέ λουλούδια ποτέ φαγητό ..ποτέ κατευθείαν ..στο τέλος μπλοκ
250€ πλας μου είπε! Προφανώς εφαγε ακυρο! Πρέπει να είναι 40+ ! Επίσης μου πε ότι μπορεί μέχρι 17.00 όποτε ίσως να παίζει και πουθενά αλλου μετά!Βιζιταρει με χρήματα