Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Ναι αλλα γιατι μου την βγαζει στην αναζητηση για Αττικη?Έχεις δει που είναι;
Μηπως εχει ερθει?
Ναι αλλα γιατι μου την βγαζει στην αναζητηση για Αττικη?Έχεις δει που είναι;
Μωρε εδω ειναι. αλλα ξερεις τι ζηταει ?Ναι αλλα γιατι μου την βγαζει στην αναζητηση για Αττικη?
Μηπως εχει ερθει?
Εμένα αμέσως μου απάντησε και πήρα και τηλέφωνο και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα.Ναι. Απαντάει. Θέλει υπομονή. Πρώτο μύνημα της είχα γραψει κάπου τον Σεπτεμβριο. Δεν απαντούσε. Της ξαναέγραψα μετά από 1-2 μήνες πάλι τίποτα. Και τελικά απάντησε τα Χριστούγεννα (καλά Χριστογεννα που λένε)
αφού τόσα λείπανεμου ζήτησε 200 ... μολις της ειπα οτι ειναι πολλα και οι νορμαλ τιμες ειναι γυρω στα 100 στο whatsapp ειπε οκ αντε βρες και δε ξαναμίλησε
Τα κάνει όλα και ας πούμε συμφέρει?Εμένα αμέσως μου απάντησε και πήρα και τηλέφωνο και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα.
Αλλά μετά την φόλα που έφαγα από την σβετα το σκέφτομαι πολύ...
Δεν κάνει πρωκτικό αλλά είναι με διαφορά ανώτερη της ΣβεταΤα κάνει όλα και ας πούμε συμφέρει?
κατιιι ειναι κ αυτοοΔεν κάνει πρωκτικό αλλά είναι με διαφορά ανώτερη της Σβετα
Οπότε έχεις δοκιμάσει φίλος; Μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες (σώμα, συμμετοχή κτλπ)Δεν κάνει πρωκτικό αλλά είναι με διαφορά ανώτερη της Σβετα
την εχω δοκιμασει , ασφαλως μεγαλυτερη απο 46 που λεει, τιμαει το πενηνταευρω, καλο σωμα για την ηλικια της..η περιεργεια μου για το μαμπα με εκανε να δοκιμασω. ειμαι φαν των πιο μικροτερων ηλικιων...παραλληλα μου ειπε πως εργαζεται σε μασαντζιδικο,αποφευγοντας να μου το κατονομασειΟπότε έχεις δοκιμάσει φίλος; Μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες (σώμα, συμμετοχή κτλπ)
παιδί λίγο χλωμό αφού είναι πατημένα 50+ ..Με προφύλαξη πάντα γιατί έτοιμη είναι να σου φορτώσει παιδί. Άσε αρρώστιες...
Ψάχνει το κορόιδο...
Χορηγεια έως 3 4 ώρες και πολυυυ ειναιδεν ειναι του χωρου ομως ..ψαχνει πιο πολυ χορηγο
κάποτε έπαιζε εδώ μέσα αποθέωση σαν να ήταν περίπτωση CL και είχε κ λίστα αναμονής.Για Σβέτα,κάποτε πολύ καλή σε όλα της.Πλέον βγάζει μια αγένεια ακομα και απο το τηλέφωνο και γενικά δεν....Βεβαια για 50 ευρω,εκεί που καταντήσαμε,δεν εχουμε και πολλές επιλογές.Επίσης παίζει και με άλλα κόλπα,όπως strapon κτλ,αλλά δεν έχω άποψη για τιμές -αν είναι ίδια-, αποδόσεις κτλ.Στο πήδημα το παλιό το ορθόδοξο,πάντως, είναι πλέον αρκετά διεκπεραιωτική.Τώρα διαβάζει δεν διαβάζει τι λέμε εδώ μέσα,είναι αδιάφορο για εμάς.Σίγουρα θα παίρνουν τηλέφωνα μαλάκές και θα της λένε βλακείες ή θα την στήνουν ή οτιδήποτε,αλλά δεν φταίει κάποιος που πιθανόν να σου έχει έρθει 7-8 φορές ή κάποιος που δεν έχει επικοινωνήσει άλλη φορά μαζί σου.
Οχι ακόμα, Δεν φαίνονται φώτο τις έχει κρυφέςKaterina, 51 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 42 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. παιδια εχει παει κανεις με την συγκεκριμενη 80 ευρω μου λεει .....
Katerina, 51 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 42 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. παιδια εχει παει κανεις με την συγκεκριμενη 80 ευρω μου λεει .....
Πάντως το τιμάει το 50αρικο σε αντίθεση με πολλές άλλες.την εχω δοκιμασει , ασφαλως μεγαλυτερη απο 46 που λεει, τιμαει το πενηνταευρω, καλο σωμα για την ηλικια της..η περιεργεια μου για το μαμπα με εκανε να δοκιμασω. ειμαι φαν των πιο μικροτερων ηλικιων...παραλληλα μου ειπε πως εργαζεται σε μασαντζιδικο,αποφευγοντας να μου το κατονομασει
Τελικά βρέθηκε χορηγός της ώρας να μας πει κόστος, πρόγραμμα, εντυπώσεις?Χορηγεια έως 3 4 ώρες και πολυυυ ειναι
Αδελφέ δεν εχει σχέση με την Σβέτα πολύ ποιο καλή στο κρεβάτι και πολύ ποιο όμορφη κατά την άποψή μουΕμένα αμέσως μου απάντησε και πήρα και τηλέφωνο και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα.
Αλλά μετά την φόλα που έφαγα από την σβετα το σκέφτομαι πολύ...
Εμένα μου ειπε για 2πλο με μια γνωστή της ΕΆΝ την βολέψω στην τιμή ίσως πάωκαλησπερα σε ολους παιδια πηγα με την συγκεκριμένη γυναικα..... η τιμη ειναι στα 80 αλλα ακολουθησα την τακτική των αλλων παιδιων και το έριξα στα 60 αρκετα ευκολα .... ζήτησα και φωτογραφίες και μου τα εστειλε μεσω viber ... περιοχη στα σεπολια κοντα στο μετρο ..... σαν γυναικα 50αρα και μαλλον παραπανο... πεσμενο σωμα αλλα ομορφη με κοντο μαλλί ξανθο ..... και αρκετα ευγενική και με χαμογελο ... ΑΛΛΑ μαλλον δεν εινα μονη της η ανεξάρτητη γιατι οταν μιλαγαμε .. μιλαγαμε στα ελληνικα αλλα οταν πηγα δεν ηξερε καθολου ελληνικα και μαλλον καθολου αγγλικα .... στα του αγωνα ηταν αρκετα χαλαρη δεν βιαζότανε πιπα βαθια ωραια... 2 στασεις και τελος εκανα το μπανιο μου και εφυγα ...Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru