Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
αυτοί που τα σκάνε έχουν χάσει κάθε μέτρο...Πληθωρισμός πληθωρισμός, αλλά τα κορίτσια - γιαγιάδες του mamba έχουν χάσει κάθε μέτρο...
αυτοί που τα σκάνε έχουν χάσει κάθε μέτρο...Πληθωρισμός πληθωρισμός, αλλά τα κορίτσια - γιαγιάδες του mamba έχουν χάσει κάθε μέτρο...
γιατί γνώρισε τον @capo di capi ...τι ρωτάς?Εμένα γιατί να με έχει αποκλείσει....τι να έκανα πάλι.....σουβλάκια θέλει ? Η την βγάζει με απεριτιφ και πίπες
Δυο μαλακοπιτουρεσ να βρεθουν να τα σκασουν καθ εβδομαδα τελοσ βγηκε το ταξιδι για Μυκονο με τα μοχιτο
Το μελανουρι θέλει λέει 300 ευρωπουλακια, για δύο ώρες βέβαια... Έχω κάνει καινούργιο συκώτι από τα γέλια
Όλα τα κιλά ολα τα λεφτά πάει για αυτήν....και για ψωλομπουκια δείχνειΔυο μαλακοπιτουρεσ να βρεθουν να τα σκασουν καθ εβδομαδα τελοσ βγηκε το ταξιδι για Μυκονο με τα μοχιτο
Τι διακοσια τησ εγραψα 100 για δυο ωρες μου απανταει περισσοτερα τησ γραφω 120 μην χεστουμε παραπανω δεν εχει αντε και ενα παγωτο χωνακι και μου γραφε no dear
Το transit γαμησι τελικά στοιχίζει περισσότερο....να το κρατήσουμε στα υπόψιν από εδώ και πέρα
Εμένα μου είπε 200 για 2 ώρες. Επίσης έχει μια φίλη που τα έχει με Έλληνα και μια διεύθυνση που μου δώσε μ φάνηκε εγκαταλελειμμένο. Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω οδό. Μου στείλε αρκετές φωτο αλλά όταν ζήτησα να δω σώμα αρνήθηκε.αυριο δηλωνει οτι φευγει ... εγω της ειπα μεχρι 100 δεν παιζει παραπανω και επιμενει πως δεν πεφτει κατω απο 150 για μια ωρα ...
οποτε ας παει στο καλο ... μονο βυζι εχει που αξιζει αν οι φωτο ειναι πραγματικες ...
ειπαμε να ερθει καμια ουκρανα να ζωντανεψει λιγο το μαμπα ... αλλα αν ειναι να ερχονται και ζητανε 150, 200αρια κλπ , γαμα τα ......
Το transit γαμησι τελικά στοιχίζει περισσότερο....να το κρατήσουμε στα υπόψιν από εδώ και πέρα
Έχει και αγγελία, της έχω μιλήσει αλλά δεν την είχα πάρει (αν θυμάμαι σωστά κάπου στα 100 ζητάει).
Στα αστεράκια βάλε α γ γ ε λ ι ε σ σ ε χ.γρ στα Αγγλικά
Κάποτε ήταν Μελίνα 19 εδώ μέσα.....αλλά δεν θυμάμαι τι στορυ έπαιξε στην συνέχεια
Έχει και αγγελία, της έχω μιλήσει αλλά δεν την είχα πάρει (αν θυμάμαι σωστά κάπου στα 100 ζητάει).
Στα αστεράκια βάλε α γ γ ε λ ι ε σ σ ε χ.γρ στα αγγλικά
Την ειδα με 200 3,5 ωριτσες.αυριο δηλωνει οτι φευγει ... εγω της ειπα μεχρι 100 δεν παιζει παραπανω και επιμενει πως δεν πεφτει κατω απο 150 για μια ωρα ...
οποτε ας παει στο καλο ... μονο βυζι εχει που αξιζει αν οι φωτο ειναι πραγματικες ...
ειπαμε να ερθει καμια ουκρανα να ζωντανεψει λιγο το μαμπα ... αλλα αν ειναι να ερχονται και ζητανε 150, 200αρια κλπ , γαμα τα ......
Έχω την εντύπωση πως είναι αυτή:Екатерина, 37 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 55 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Екатерина, 37 ans, Athènes, Verseau, hobbies - вино, гармония, здоровый образ жизни, бизнес, прогулки, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 55 ans.mamba.onelink.me
Καλημέρα συναγωνιστες
Η συγκεκριμένη κυρία μου αρέσει τρομερά!!
Ξέρει κανείς αν παίζει συναντησουλα κλπ.
παρτην με 140 για μία ώρα... έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι η ίδια... τώρα ποιές φωτό είναι οι πραγματικές...???
Το μελανουρι θέλει λέει 300 ευρωπουλακια, για δύο ώρες βέβαια... Έχω κάνει καινούργιο συκώτι από τα γέλια