Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Τη ρωτησα τυπε που το παει και μου πε μια βολτα και θα το φερει πισωΈχω κάνει αλλά δεν ξέρω που το πάει..
Τη ρωτησα τυπε που το παει και μου πε μια βολτα και θα το φερει πισωΈχω κάνει αλλά δεν ξέρω που το πάει..
Σιγά μην της δώσουμε και μπιτκοινPayPal δέχεται? Αν θέλεις κάνεις και claim επιστροφής μετά
Κουπόνι για σούπερ μάρκετ κάνει;Σιγά μην της δώσουμε και μπιτκοιν
Σιγά μην της δώσουμε και μπιτκοιν
Ακόμα και αν της εδεινες είμαι σίγουρος θα έλεγε δεν έχει ρεστα.....λίγο υπομονή πιστεύω πολλά θα αλλάξουν, όσο και αν ακούγεται κυνισμόςΣιγά μην της δώσουμε και μπιτκοιν
το έφερε;Τη ρωτησα τυπε που το παει και μου πε μια βολτα και θα το φερει πισω
Το παλευω. Ειμαι στο τι δωρακι θελει. περιμενε λιγουπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας?
Το παλευω. Ειμαι στο τι δωρακι θελει. περιμενε λιγο
Κι ομως η πιτσιρικα απαντησε. Θελει 200 χωρις πισινακι
σε ποιό μαγαζί δουλεύει? για να βγήκε παγανιά στο μάμπα θα της λείπουν... οπότε πάμε να την βάλουμε να γαμηθεί με 100 στο πριβέ αν της αρέσει...1000 euro θέλει
κάτσε τώρα έχουμε μπερδέψει τα μπουτάκια τους...Κι ομως η πιτσιρικα απαντησε. Θελει 200 χωρις πισινακι
Καλά , τι βλέπουν όλες σε σένα και σου απαντούνQuote
I came from Ukraine and need good man with support
I need some money support
Unquote
πρόσφατη απάντηση νέας και όμορφης
Σε ένα stripσε ποιό μαγαζί δουλεύει? για να βγήκε παγανιά στο μάμπα θα της λείπουν... οπότε πάμε να την βάλουμε να γαμηθεί με 100 στο πριβέ αν της αρέσει...
αλλοιώς τσου ρε λάκη...
Εχουμε λινκ απο την νεα και ομορφη?Quote
I came from Ukraine and need good man with support
I need some money support
Unquote
πρόσφατη απάντηση νέας και όμορφης
Σε ποια απο ολες αναφερεσαι ?Κι ομως η πιτσιρικα απαντησε. Θελει 200 χωρις πισινακι
Το απο πανω δεν νου θυμιζει κατι , αλλα το απο κατω ειναι η μοναδικη αειθαλης Σβετλαναααααααααααααααα .Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Το έχει φάει κανεις αυτό; Παίζει η είναι μούφα;
Και αυτό από κάτω.
Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
Svetlana Kulieva, 43 ans, Athènes, Taureau, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 40 - 60 ans.www.mamba.ru