eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
Σε Τι ακριβώς είναι επιλεκτικη.ειναι και επιλεκτικη....
Αν είναι δυνατόν δλδ
Σε Τι ακριβώς είναι επιλεκτικη.ειναι και επιλεκτικη....
Τώρα εξηγούνται όλα.. είναι και έγκριτη συνταγματολόγος.. χαχαχαΕγώ 40 της ε΄χα δώσει και ήταν και χάλια. Την πήρα από την Καλλιθέα και την πήγα στο λακομπα. Η γκόμενα, ο θεός να την κάνει, δεν το έχει. Και δεν το έχει διότι θέλει απλώς να πάρει τα λεφτά και να φύγει. Εντωμεταξύ είχα πεθάνει στα γέλια, διότι είναι φανατική-ψεκασμένη αντιεμβολίστρια και προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός "του Μητσοτάκη" είναι παράνομος διότι έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 120 του Συντάγματος . Ψεκασμένη και ασυνάρτητη. Η συνάντηση ειχε λάβει χώρα αρκετούς μήνες πριν, (το καλοκαίρι νομίζω) και γενικά δεν άξιζε....
Έχει γραφτεί πιο πίσω σχόλιο.. όχι καλό πάντως..του χώρου είναι ναιεχουμε καμμια ιδεα τι παιζει με την μανδαμ?Elena, 47 ans, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Elena, 47 ans, Kallithea, Capricorne, hobbies - взаимопонимание, Чай, душевная теплота, красота, Милое общение, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 65 ans.www.mamba.ru
Για πες τι έχεις μάθει? Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ την βικα αλλά το σκέφτομαιΜάγκες Βικα πήρε κανενα καλοπαιδο.....έμαθα έχει γίνει τούμπανο αυτη την φορά.....
Σε λίγες μέρες θα μπορεί. Μόλις την ρώτησα . Για μια φορά στα 60€ στο χώρο της αξίζει. Δεν είναι για παραπάνωΓια πες τι έχεις μάθει? Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ την βικα αλλά το σκέφτομαι
Έχεις μιλήσει? Δυστυχώς δεν είμαι στις ηλικίες που θέλει. Αν μάθεις κάτι ενδιαφέρον ενημέρωσε αν θες φίλεMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω premium λογαριασμό. Το έβαλα επειδή την είδα και φαίνεται καλό... Αν μπορέσει κάποιος να μιλήσει μαζί της ας μας πει..Έχεις μιλήσει? Δυστυχώς δεν είμαι στις ηλικίες που θέλει. Αν μάθεις κάτι ενδιαφέρον ενημέρωσε αν θες φίλε
Είσαι σίγουρος μόνο τόσο λίγα ... Δεν νομιζωΣε λίγες μέρες θα μπορεί. Μόλις την ρώτησα . Για μια φορά στα 60€ στο χώρο της αξίζει. Δεν είναι για παραπάνω
επιβεβαιωνω ! δεν αξιζει μιαΕγώ 40 της ε΄χα δώσει και ήταν και χάλια. Την πήρα από την Καλλιθέα και την πήγα στο λακομπα. Η γκόμενα, ο θεός να την κάνει, δεν το έχει. Και δεν το έχει διότι θέλει απλώς να πάρει τα λεφτά και να φύγει. Εντωμεταξύ είχα πεθάνει στα γέλια, διότι είναι φανατική-ψεκασμένη αντιεμβολίστρια και προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός "του Μητσοτάκη" είναι παράνομος διότι έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 120 του Συντάγματος . Ψεκασμένη και ασυνάρτητη. Η συνάντηση ειχε λάβει χώρα αρκετούς μήνες πριν, (το καλοκαίρι νομίζω) και γενικά δεν άξιζε....
Ζητάει 70€. Κανονικά 50€ μια φορά είναι να της δώσουμε.Είσαι σίγουρος μόνο τόσο λίγα ... Δεν νομιζω
Ευχαριστώ,καλη χρονια και σε εσενα με υγεια και απολαυσεις.Δεν ειναι επιφοβο να σκασει κανε μνμ στο ξεκαρφωτο στο fcbk ? Χρησιμοποειται μονο για το login kai τιποτα αλλο ;Μ40 καλή χρόνια φίλε μου και να είσαι καλά .Εγώ εκανα σύνδεση πιο ευκολα με το Facebook (δοκίμασε το ).
Το κωλαρακι της το δινει χωρις να χρειαστει να παρουμε καταναλωτικο δάνειο ;Καλο μασαζ χαλαρωτικού τυπου παρα πολυ καλη πιπα τα ροφάει ολα μεχρι τελους πολυ τιμια επιλογή
Έχει γραφτεί για αυτήν αρκετά χρόνια πριν ειναι γνωστή. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα σχόλια νομίζω ήταν 50-50 αλλά ας μας διαφωτίσει κάποιος πιο έμπειροςLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις ; Αν οι φωτο ειναι αληθινες φαινεται καλο ταλεντο
Μήπως λέμε για άλλη ρε σειςΖητάει 70€. Κανονικά 50€ μια φορά είναι να της δώσουμε.
Εγώ είπα πόσα αξίζει
Την βικα την ψηλή την νταρντανα με τις βυζαρες δεν λέμε?Μήπως λέμε για άλλη ρε σεις
Ναι ρε. Αυτή λέμε. !! Εμένα μου ζητούσε πέρυσι 70€ για μια εκτόνωση.Την βικα την ψηλή την νταρντανα με τις βυζαρες δεν λέμε?