seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Δεν ξέρω για όλα, αλλά αυτή η σκατοφατσα ο Καρανικας φταίει για πολλά!!!Ναι, ναι, το μάθαμε τώρα για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρανίκας... ? ??
Δεν ξέρω για όλα, αλλά αυτή η σκατοφατσα ο Καρανικας φταίει για πολλά!!!Ναι, ναι, το μάθαμε τώρα για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρανίκας... ? ??
Για πάρα πολλά, από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, μέχρι την κλιματική αλλαγή και την οικονομική κρίση...Δεν ξέρω για όλα, αλλά αυτή η σκατοφατσα ο Καρανικας φταίει για πολλά!!!
ειπαμε γουστα αλλα οχι κι ετσι ρε φιλε, πλακα κανω, προχωρας οπως θεςΞέρω ότι είναι για σκληρούς καριοληδες, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω γιαγιά??
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
το πιθανοτερο ειναι να πεσεις σε Κινεζο απο πισω να σου ζηταει επενδυση σε FOREX και εδω δεν κανω πλακακαταφερε καποιος κατι ?Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
ναι οντως ζητησε whatsapp και αρνηθηκαειπαμε γουστα αλλα οχι κι ετσι ρε φιλε, πλακα κανω, προχωρας οπως θες
το πιθανοτερο ειναι να πεσεις σε Κινεζο απο πισω να σου ζηταει επενδυση σε FOREX και εδω δεν κανω πλακα
θα σου πει για whatsapp στο καπακι κλπ κλπ
Σκατοφατσα ο συμβουλος του αρχηγου του ΣΥΡΙΖΑ ? Παρεκτρεπεστε κε συναδελφε. Αποφοιτος του Γειλ. Μου θυμιζει μια εταιρεια εκκενωσεων βοθρων "ο αχορταγος" .Δεν ξέρω για όλα, αλλά αυτή η σκατοφατσα ο Καρανικας φταίει για πολλά!!!
Είχα πάει στο σπίτι της πριν από 6 χρόνια περίπου. Αν αντέχεις ορμά αφού τα κάνει όλα. Όμως πρόσεχε γιατί τότε μου είχε προτείνει ακαποτο από παντού χύσιμο όπου θέλω εγώ, με επιπλέον χρέωση φυσικά. Είχα αρνηθεί και είχα φύγει σιχτιριζονταςΞέρω ότι είναι για σκληρούς καριοληδες, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω γιαγιά??
Πριν από ένα χρόνο στο σπίτι της, κοντά στην πλατεία Αττικής. Εντελώς μέτρια πράγματα. Δεν αξίζει ούτε για δοκιμή πιστεύω...Ξέρω ότι είναι για σκληρούς καριοληδες, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω γιαγιά??
Διψαει για πουτσα κανει σκουιρτ κωλο χυσιμο οπου γουσταρεις μη δωσεις πανω απο τριαντα εχει χωρο δικο της τηννειχα παρει πριν πενταετιαςΞέρω ότι είναι για σκληρούς καριοληδες, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω γιαγιά??
Καλή φάση, γιατί γουστάρω αυτά τα εκφυλα σάπια σοβιετικά γκρανια που δίνουν και κωλο αβερτα. Με προβλημάτισαν όμως τα περί ακαποτου, που έγραψε ο συναγωνιστής πριν οπότε δεν θα γίνει δοκιμή.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παντως!Διψαει για πουτσα κανει σκουιρτ κωλο χυσιμο οπου γουσταρεις μη δωσεις πανω απο τριαντα εχει χωρο δικο της τηννειχα παρει πριν πενταετιας
Θα φχαριστηθεις γαμησι σαν σε τσοντα παχουλη κρεμασμενα βυζια κοιλια
Τελικά έχουν μείνει απίστευτες μουναρες στο mamba!Ξέρω ότι είναι για σκληρούς καριοληδες, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω γιαγιά??
δεν ειναι της δουλειας οντως ψαχνει σχεση μιλαει ελληνικα δεν ειναι στην ελλαδα ηταν παντρεμενη με ελληνα καποτε
Το κακό είναι ότι έχουν μείνει για πολλές δεκαετίεςΤελικά έχουν μείνει απίστευτες μουναρες στο mamba!
εχω πιασει κουβεντα φιλε μια χαρα κυρια ειναι μοδιστρα σε οικο ακριβων ρουχωνΌλα τα ξέρεις πχια ??????
Χαιρετώ. Είμαι από την Κύπρο και λόγω covid δεν έχω ανέβει Αθήνα εδώ και 2 χρόνια.https://www.mamba.ru/profile/1155571224 Παλια στο κουρμπετη αλλα δεν μιλαει
καλησπερα ,Καλησπέρα έχει κανείς ινφο γισ εδω?
πολλα για απο mambaΧαιρετώ. Είμαι από την Κύπρο και λόγω covid δεν έχω ανέβει Αθήνα εδώ και 2 χρόνια.
Της μιλούσα και από παλιά. Θα έρθω την ερχόμενη εβδομάδα και ψάχνοντας επικοινώνησα και μαζί της.
Μου είπε €150 το δίωρο.
μου ειχε ζητησει ενα iphone για να την συναντησω, δεν ασχοληθηκα αλλο, δεν θυμαμαι τι αλλο εχει γραφτει, την ηθελα παντωςАнастасия, 26 years old, Greece, Athens, would like to meet a guy at the age of 28 - 40 years old - Mamba - Free online chat, networking and social dating.
Анастасия, 26 years old, Greece, Athens, Sagittarius, interests - would like to meet a guy at the age of 28 - 40 years old.mamba.onelink.me
μπορει να μου θυμησει κάποιος ;